Miután megkapta új ruháját a miniszterelnök, napszemüveges emojival posztolt arról, hogy „közeleg a tél”.

Orbán kipcsaknak öltözött Kazahsztánban

Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos kazah öltözetben és Kaszim-Zsomart Tokajev kazah elnök Asztanában, az elnöki palotában 2023. november 2-án. Kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Winter is coming

–közösségi oldalán ezzel az idézettel, valamint egy napszemüveges emojival posztolt Orbán Viktor arról, ahogy a kazah-magyar barátság jegyében kitüntetést kap: Kaszim-Zsomart Tokajev, a Kazah Köztársaság elnöke a Kazah Állami Barátság Érdemrend első fokozata díjat adományozta a miniszterelnöknek.

A magyar delegációból nem a miniszterelnök az egyetlen, akit különös poszt írására sarkallt Kazahsztán. Szijjártó Péter is tett egy nehezen dekódolható megállapítást, egyből az érkezése után:

Végre férfias az időjárás!

Orbán Kazahsztán fővárosába, Asztanába hivatalos kétoldalú találkozókon, valamint a Türk Államok Szervezete 10. csúcstalálkozóján vesz részt. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a magyar delegáció, melynek tagja Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Varga Mihály pénzügyminiszter is – tárgyalásokat folytat Kaszim-Zsomart Tokajev államfővel, Alikhan Szmailov miniszterelnökkel és Jerlan Kosanov parlamenti elnökkel.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Elvegre Halloween van.

Mellesleg milyen az a ferfias időjárás? Mar itt is LMBTQ-t vizional ez a balfasz?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Ha jól érzi ott magát akkor tőlem akár ott is maradhatna...
rakitics41
Trump sapkája jobban állt neki!Abban úgy nézett ki mint egy bohóc.Attól hogy átöltözik, különböző jelmezeket vesz fel, nem lesz igazmondó, bátor utcai harcos!
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 12:33 ☻ A felcsúti kipcsak sátor. A népem a kipcsak, családom is lop csak.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1. &_nc_ohc=TRjt5MFXz1QAX_eq3IM&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDh8LzeU99E91ARhU5VIKwvHk3Tyfe2LGlc73pacDo9wg&oe=656AE743
Yoda69
Elvegre Halloween van.

Mellesleg milyen az a ferfias időjárás? Mar itt is LMBTQ-t vizional ez a balfasz?
csak úgy....
@Őrnagy: állítólag te liberális vagy és nem fideszes,0rbán seggnyaló! - esetleg rosszabodott az állapotod?
csak úgy....
a magyarok viki bohóca ismét föl lett ruházva... :) - az a komisz kumisz csalókább mint a pálasz...
csak úgy....
@KisTehen: te már semmi értelmet sem tudsz magadból kiréselni?
csak úgy....
@Őrnagy: te már semmi értelmet sem tudsz magadból kiréselni?
lampa laz
@csak úgy...: (12:46) ...ki is van vörödödve a feje rendesen, kaphatna egy jó kis agyvérzést.
Eladott Ország
@KisTehen: Eljutottunk 1000 év alatt a Szent Jobbtól a balfaszig. Úgy néz ki mint egy tyúktolvaj. 30 éve is úgy nézett ki, meg kb. ugyanolyan hablatyolásokat is nyomott, mint amit a tetten ért tyúktolvajok. Szerintem éppen most égetik ki a magyarságot és Orbán tartja a tüzes vasat. Mert abból amit ez a rohadt patkány művelt a magyar mentalitással, gazdasággal abból már nincsen visszaút. Ez lenne neked a magyarság megmaradása te mocsok?! Ez?! Az évszázados szétszéledés, szétesés, egymás elűzése és a maradék egymást basztatása üres kivagyiság mentén, ez neked a magyarság te trágyadombon szocialzálódott gyáva ostoba féreg?! Ez végjáték nem pedig megmaradás, tudhatnád mert te vered szét a megmaradt magyarságot haszonleső gyáva ámokfutásodban te szellemi toprongy, lelki nyomorék szarzsák !
uploads.disquscdn.com/images/fa20fed4e78223fbd172d539b80167a509243d58777958a8d950ce0d30e8a90f.jpg?w=800&h=310
csak úgy....
@KisTehen: csak próbálom hazavezetni az eltévedt buta tehenkéket! :) - te beszólogatási bajnok, te 0rbánék hyperaktív fizetett örültje.
nektek együgyüeknek mióta használ az értelmes szöveg, ti 0rdán elbutult krumplis lenézettjei?!
csak úgy....
@KisTehen: te már semmi értelmet sem tudsz magadból kipéselni? mi a faxnak hozad ide apádat , a még náladnál is dilisebb @Őrnagy: ot? -kevés a nyugdíja az öregednek és fideszesnek lennie pont elég hülye? ti egy rém rendes család...
Eladott Ország
@Őrnagy: Aladdin és a csodalámpa, kipcsák népmese Turbán Viktorral. Mit parancsolsz kicsi gazdánk? AB, (Alkotmánybíróság) rendőrség, közmédia, ÁSZ ( Állami Számvevőszék) , ügyészség. Becsicskultak a bonsai törpének.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273783197_609368910676337_7693675092313810966_n.png?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=dCEkE2gC1XgAX-wK5yG&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAxTc3SoNPZQusJbm8eLZrQRfDdhgV9QLEKpqrTbU-eHg&oe=6548E702
csak úgy....
@Maccska: ha török, ruszki vagy kínai boltba megyek vásárolni akkor az keletre nyitás , te szánalmas buta ökör? !
Eladott Ország
De most Brüsszel haldoklik vagy Magyarország, zavarban vagyok. Ilyen is csak itt van! Ez az igazi magyar vircsaft. Brüsszeltől kérnek pénzt, hogy majd Brüsszelt mocskolják a propagandájukkal! Szép! - Ándi! Búcsúzz el szépen a Rosé Dórtól, holnap veszünk nagyobbat! - nyalta meg szája szélét a hírös matematikus... sztoikus bölcselő „az ész vezessen, ne a vágyak és érzelmek.”
uploads.disquscdn.com/images/b7d29794a7566f635f3a0dca54cb7f9674e4397766a99e9f4b65f0da6c9d46e0.jpg?w=800&h=1280
És tényleg haldoklik, ezt megmondta Schmidt Mária is, hogy pl. Németország már nem is létezik.
uploads.disquscdn.com/images/a86e6bdf8df042ef8967dcf34453e0d4690e1818ccee7430842190d8d17d1289.jpg?w=800&h=1280
csak úgy....
@Maccska: annak örülj ,hogy a román szeretteidnek már sokkal jobban megy mint az 0rbántól elbutított magyaroknak!
gina
Oda is való ez a zsiros pojáca,,,,,
csak úgy....
@Maccska: a te baromságaidat már érdemes lenne bekereteztetni és a diliházakban közszemlére tenni! :)
ugye neked már föl sem tünik,hogy elment az eszed mint minden rendes fideszesnek ...,ezek tények csak ti ezt már nem veszitek észre!
csak úgy....
@Maccska: mivel tisztában vagyok az elmeállapotodal, ezért csak azt tudom mondani,hogy mesélj még rólam ,te 0rbán túlfizetett fizetett gyogyósa! :)
dr. prédikátor
ez a cigány lókupec tényleg nem normális!!! ez egy hülye ripacs!!!
csak úgy....
@Maccska: mivel tisztában vagyok az elmeállapotodal, ezért csak azt tudom mondani,hogy mesélj még rólam ,te 0rbán túlfizetett gyogyósa! :)
csak úgy....
még kádár sem engedte meg soha,hogy bohócot csináljanak belöle külföldön, pedíg ö nem végzett egyetemet mint ez a mostani komcsi dagi!
Dr. Proktor
@Eladott Ország: Nem csak a kipcsak lop csak! Vannak társtettesei is...
Dr. Proktor
@Maccska: Kész szerencse hogy nem vagyunk határosak a ruszkikkal mert akkor már a Déli-Sarkon lennétek, békére áhítozó vezéretekkel együtt!
A ruszkiknál a háború az korlátozott hadmüvelet, nálatok a béke egyenlő a beszarással...
kereső
Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége, szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna.

Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.
Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal, és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!…
Nagyváradi Napló 1902. január 31.”

Orbán már megérkezett, és viszi magával az országot, vissza Ázsiába...
csak úgy....
@kereső: Ady a rövid élete alatt frankón kiismerte a fura magyarkodó alakokat!
csak úgy....
@Maccska: a súlyos betegsége ellenére,ami akkoriban tömegeket érintett, sokkal több esze vót mint most a XXI. sz. ban neked és a hön szeretett viktorodnak!
namihami
Egy fokkal azért mégiscsak jobb, mint a cigányruhája! És, ha ezt is megkapná, akkor beakaszthatja otthon amellé! Ha ezt veszi fel, legalább nem ordít róla...
jesz
miért szapuljuk magunkat? szégyellünk valamit a művelt nyugat előtt? hát nem kéne...ott vannak a franciák(például)...mennyivel jobbak a vegyes társadalmukkal, amiben állandó tüntetések, gyújtogatások, gyilkosságok, merényletek vannak?
...vagy a fínom belga nép? Nem reklámozzák, itt is hallgatnak róla, de ott van igazán gyűlölködő társadalom a vallonok és flamandok közt...
...és Spanyolország? ott is kettős hatalom van...az olaszok a mai napig nem bírnak a maffiával...
Legyünk szerények, nekünk csak a cigányság van...Farkas Flórián vezetésével.
kereső
@Maccska: Ahogy orbánból serm lett egy Ady, vagy Perőfi kaliberű költő- bár mindkettő magas szinvonalon mivelte az irást, a költészetet, mig orbán egy silány minőségú( miniszterelnöke sic!)/fejedelme az országnak.
csak úgy....
@Maccska: "Orbán a legsikeresebb miniszterelnöke Magyarországnak." :)
ha ezt a mondatot fölirod egy cetlire és mikor kijön a növérke odaadod neki,hogy mutassa meg az elmeorvosodnak, akkor neked nem kell idöpont mert téged soron kívül fogadnak!
kereső
@Maccska: ujnepszabadsag.com/2023/11/01/a-tenyek-nyelven-szegenyseg-a-magyar-ujkapitalizmusban/

Igen minden relativ, ahogy az is, ahogyan te a magyar irodalom két nagyságát emlegeted. Neked Ady-ról csak betefsége ugrik be, nem a költészete, Petőfiről meg az, hogy orbánoddal szemben milyen miniszterelnök le,,.
A link egy nagyon tanulságos - és lehet gondolkodni, hogy az elmult 33 ávből 21 éveben uralkodó jöbb/fasiszta kurzusok milyen mértékbben járultak hozzá az ország oktatási leépüléséhez, a kuktúra szinvonalának általános romlásához, az ország lakóinak mentális és erkölcsi romlásához.
Orbánt azért tartod sikeresnek, mert immár ötödször uralkodik az országon!!- nem miniszterelnök/ nem servus=nem szolgálja az országot és a népét, hanem uralkodik.- azt is silány minőségben, húen emberi hitványságához. Inkább egy ázsiai rabló, mint magyar közszolga. Ott érzi otthon magát- ez a nagyon mélyen!!(és ezt szó szerint értem) keresztény.
kulabombaafityiszre
Egy mentálisan beteg,mindenáron szerepelni vágyó szánalomviktor.
Annak viszont örülök,hugy kakadu a dszuzsi barátjától elválván megérkezett a féfias időjárásba,ahol meleg kézfogással köszöntötték.
verőce21
A dr. Miniszterelnök Úr tudja, hogy mit csinál, hagyjátok Őt dolgozni...!
Clavigo
Bazd ki...Ez egy idióta.. Hogy néz már ki ez a Falhuggyozó ringlispír- kezelő.. Normális ,civilizált ember okádik ettől a roma bohóctól...
jáger laszló
Et már a macskajaj utózöngéje amely igencsak nevetséges +állapításokat tartalmaz, ami teljes mértékben L fogadhatatlan!!
csak ennyi
J.L.
Yoda69
@Maccska: Hogyne lenne, ott van orban. Vitt magaval meleg(ek)t
percsi
@csak úgy...: "még kádár sem engedte meg soha,hogy bohócot csináljanak belöle külföldön, pedig ö nem végzett egyetemet mint ez a mostani komcsi dagi!"
Én már abban sem hiszek, hogy elvégezte az egyetemet.
Saját magából csinált bohócot! :)
Szerintem photoshoppal öltöztették fel!
A jobb keze nagy lapát a balhoz képest.
kereső
@Maccska: @Maccska: Háááááááát, orbánnál már csak antall volt rosszabb. Ami meg a Bokros csomagot illeti- nagyon nem vagy képben, hiszen ha az nincsen, akkor ma Magyarország immár 27 éve a béka feneke alatt létezne csak. Az első orbán kormány abból a stabilitásból, és növekvő pályára állitott gazdaságból élt- cdsl éppen nem tett hozzá semmit, csak felélt már akkor is.
kereső
Érdekelne, miről is tárgyalt erdogannal, aki a minap hős hazafiaknak nevezte a hamaszosokat. Majd egyszer megtudjuk, hogy volt-e hamasz küldöttség a türkök tanácsának ülésén- és milyen ármányt szőttek Európa ellen.
A nagyon mély keresztény dns-sel az élen.
kereső
@Maccska:" 2015 óta a Policy Agenda kutatóintézet folytatta a KSH helyett a létminimumjövedelem adatközlést. Eszerint a lakosság 30%-a, több mint 3 millió magyar ember tengődik a létminimumot el nem érő összegből. Ugyanakkor a lakosság 53%-a élt 2017-ben a picit nagyobb mozgásteret biztosító társadalmi minimumnál kisebb bevételből.
Az EUSTAT „megengedőbb” adatai alapján a lakosság 19,7%-a, közel 2 millió honfitársunk volt szegény és súlyosan veszélyeztetett 2017-ben. A 18 éven aluli gyermekeknek már 36%-a, a 7 éven aluliaknak 42%-a élt nyomorban. Ugyanezen felmérés megerősítette, hogy a gyermekes családok harmada (!) nem tud naponta egy tál meleg ételt kínálni gyermekeinek. Így a strukturális, azaz minőségi alultápláltság 400 ezer gyermekre és a szüleikre, összesen milliónyi emberre terjed ki. A kifejezetten éhező gyermekek számát a magyar szociológusok 40-60 ezerre becsülik."
kereső
Örkény, ja nem, orbán "egypercesek"- két nap termése:
• Az alföldi bobpálya mellett, uniós milliókból felhúzott „jurtákban” szállásolták el az indiai vendégmunkásokat;

• Kormányhivatali dolgozók lemérték, megvan-e a 200 méter a pásztói könyvesbolt és a templom között;

• Szentkirályi Alexandra ismertette a nemzeti konzultáció gazdasági témáit, „amelyekben Brüsszel megtámadta Magyarországot”;

• Orbán Viktor és díszesen illiberális kísérete a Türk Államok Szervezete csúcstalálkozója előtt Kazahsztán fővárosában, Asztanában ünnepélyesen Petőfi utcát avat;

• Bajától Dunaújvárosig, Budapesttől Győrig és Salgótarjántól Nagykanizsáig az ország 27 pontján nyit Hazaváró Irodákat a kormány, amelyek célja a jelenleg külföldön dolgozó és élő magyarok hazacsábítása, a hazaköltözésükkel kapcsolatos ügyek intézése.
kulabombaafityiszre
@Maccska: november 2., 19:52
Meséld már el mi volt a bokros -csomag és miért és ki miatt kellet bevezetni,mennyi maradt belőle az akkor még független alkotmány bíróság döntése után.Aztán arról is meséljél már amikor bokros pénzügyminiszterként elment a közgázra a saját csomagjáról vitatkozni a közgázos egyetenistákkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.