Azt pedzegették, hogy a napok óta zajló Közgáz botrány Hernádi Zsolt MOL-vezér lánya miatt robbant ki.

Színt vallott a MOL-vezér a Közgáz botránnyal kapcsolatban: érzékenyen érintette a lányát

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Hadd mondjak valamit. Nem az én lányom volt. Szegény lányom is sírt emiatt. De nem ő volt…

– nyilatkozta a Corvinus egyetemen kitört vizsgabotrány kapcsán Hernádi Zsolt. A Mol-vezér, aki egyben a Corvinus kuratóriumának elnöke is az ATV Egyenes beszéd című műsorában elárulta, hogy az ő lánya is botrány által érintett szakra jár.

Mint ismert, a Corvinus egyetem október 24-én azonnali hatállyal elbocsátotta Ádám Zoltánt. Ő volt az az oktató, aki idén év elején etikai vizsgálatokat kezdeményezett, miután egy befolyásos családból származó hallgatója annak ellenére vizsgázhatott le az egyik tantárgyból, hogy előzőleg nem teljesítette a félév során előírt tantárgyi követelményeket. A vizsgálatok első fokon elmarasztaltak, másodfokon felmentettek három egyetemi vezetőt, köztük Takáts Előd akkori rektort (Takáts a felmentő döntés bejelentésének napján mégis lemondott a posztjáról). Az egyetem szerint Ádám Zoltán kirúgása jogszerű volt, ám az oktató úgy látja, hogy azért akartak megszabadulni tőle, mert felhívta a figyelmet az egyetem vezetésének felelősségére – írja a 24.hu.

Hernádi az ATV stúdiójában arról beszélt, hogy az egész ügy úgy indult, egy diák tizenkét kvíz helyett csak hetet írt meg, majd rájött: „hoppá, van egy kis probléma: nem teljesítette azokat a házi feladatokat, amiket teljesíteni kellett volna”. Hangsúlyozta, az egészből azért lett ügy, mert a tanár egy zárt Facebook-csoportban leírta a történetet, melyet „befújt a szél egy újság szerkesztőségébe”. Ádám ebben a levélben kifejtette, hogy az érintett diák szülei nagy volumenű Mol-részvényekkel rendelkeznek, és miután az egyetemi kuratórium elnöke Hernádi Zsolt, a Mol-vezér, mindez lehetőséget ad a nyomásgyakorlásra, magyarázta Hernádi. Arra a felvetésre, hogy valaha tett-e ilyet, Hernádi azt mondta:

Hogy tettem volna? Ez még viccnek is rossz!

Hozzátette: ismeri a gyerek szüleit, de sohasem beszéltek, se Molról, se másról. Elmondása szerint egyikükkel évekkel ezelőtt találkozott egy focimeccsen, ahol kezet fogtak.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Orbán Ráhelnél dolgozik Hernádi Zsolt MOL-vezér lánya. Hernádi Zsolt a gyerekeinek – köztük az azóta már Orbán Ráhelnél dolgozó lányának is – résztulajdont adott egy esztergomi luxusszállodában."
gulyasagyumedia.hu/2023/08/10/orban-rahel-hernadi-zsolt-lanya-hernadi-zita/
A Hernádi és a Szivek család is régi esztergomi család, október óta közösen tulajdonolják a tavaly nyáron megnyitott Grand Hotel Esztergom luxusszállodát – derül ki a nyilvános adatbázisokból. Ebben az az újdonság, hogy a jelentős részben közpénzből épült hotel eddig csak Hernádi Zsolthoz, a Mol elnök-vezérigazgatójához volt köthető.
444.hu/2022/12/13/hernadi-zsolt-a-gyerekeit-es-a-szivek-csaladot-is-bevonta-az-esztergomi-szallodabizniszebe
Szép kis maffia háló. Ha ezt Don Corleone megérhette volna!
Mintha nem az lenne a probléma, hogy az Európai Bizottság döntése értelmében nem kaphatnak támogatásokat az EU által finanszírozott Erasmus+ együttműködési és oktatási csereprogramból és a Horizont Európa kutatási és innovációs keretprogramból azok a magyarországi oktatási intézmények, amelyek közérdekű vagyonkezelő alapítványi formában működnek, vagy amelyeket ilyen alapítványok tartanak fenn. Inkább az az érdekes, hogy egy félnótás diktátor ámokfutása miatt folyamatosan omlik össze az ország és ez a birka nép még tapsol is hozzá. Nincs ebben semmi érdekes, minden diktatúra igy működik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
A beszélgetés során igen érdekes dolgok derültek ki. Például, hogy annó hernádi elvtársnak is voltak hasonló ügyei. Ő is magasan tett az előírásokra és állandóan a kiskapukat kereste és gyakorlatilag így diplomázott le. A másik, hogy a docens kijelentette, hogy a részéről befejeződött a vizsga, miután a delikvens nem abszolválta az előírt kötelezettségeket. Hernádi szerint ezzel elzárta a lehetőségét, hogy a nem teljesítés ellenére vizsgázhasson a delikvens. Ekkor hozta fel a saját példáját, de azt is hozzátette, hogy igenis van egy ilyen kibúvó, amit ő bizony, mint mondá és írtam, kihasznált. A kölök miért az anyukát és a kapcsolatait használta erre a kibúvóra? Az én időmben, ha nem teljesítettem a szemeszteri követelményeket, ismételtem az évet. Mindegy volt, hogy ez éppen a geometria, vagy a torna volt.
Néro2
Akkor még egyszer . Mi a faszt keres ez a Corvinusban.
Miért nem az Adriánál nyaral ?
rakitics41
Az a kérdés vetődik fel az emberben, hogy ha egy ügyben van egy személy aki dönthet attól a döntési jogot elveheti e valaki úgy ,hogy más feltételekkel vizsgáztat az egyetemen.Az is kérdés ,hogy méltányosság gyakorlása minden egyes hallgatót megillet, vagy az olyan esetekben amikor teljesen világos hogy hanyagság , feledékenység miatt nem érte el a hallgató a vizsgáztatás feltételeit akkor kötelező vele szemben méltányosnak lenni?Amennyiben a döntés egy emberé akkor attól nem vehető el ez a jog vizsgálat nélkül, és ebben ez ügyben nem volt vizsgálat.Az is figyelemre méltó, hogy két email nem időbeni átadása, ami egyébként a vizsgálóknak más módon a rendelkezésre állt az olyan súlyos kötelezettségszegés, hogy azzal arányban áll az azonnali elbocsátás ?
rakitics41
Kiegészítem a hozzászólásomat azzal, hogy Hernádi úrnak akkor lenne igaza a méltányosságot illetően , ha be tudná bizonyítani hogy a hallgatók minden esetben megkapták azt, mindig megadta volna az egyetem a lehetőséget a vizsgáztatásra, ha azt a hallgatók nem teljesítették.Ezt az ATV-s nyilatkozatában nem állította Hernádi, és ezért így erre hivatkoznia teljesen indokolatlan.
kulabombaafityiszre
Az a szin amit a molos hernádi vallott eléggé haloványra sikerült,inkább olyan maszatolás féle lett.
Sámannus
Bunkó faszfej vagy, ki hiszi amit mondasz. Sokat cumizod a kecskebaxókat azért élsz aránytévesztésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.