Az európai baloldal és a magyar "dollárbaloldal" képviselői újra a magyarok pénzével zsarolnak, céljuk, hogy Magyarország semmilyen uniós forrást se kapjon – jelentette ki a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményében kedden.

Fidesz: Gyurcsányék a magyarok pénzével zsarolnak

A képviselőcsoport arról tájékoztatott, hogy Európai Parlament költségvetési és költségvetési ellenőrző bizottsága kedden összevont ülést tartott, amelyen Johannes Hahn költségvetésért, valamint Nicolas Schmit foglalkoztatásért és szociális jogokért felelős uniós biztosok meghallgatásával megvitatták a Magyarországgal szemben folyó költségvetési kondicionalitási eljárást.

A Fidesz európai parlamenti képviselői kijelentették, a félévente megrendezett "tetemre hívással" az európai baloldal és a magyar "dollárbaloldal" képviselőinek egy céljuk van:

Magyarország semmilyen uniós forrást se kapjon.

A képviselőcsoport tájékoztatása szerint Deli Andor, a Fidesz EP-képviselője a meghallgatás során elmondott felszólalásában úgy fogalmazott: "lehet, hogy ezt egyesek strukturált párbeszédnek hívják, de valójában, ami zajlik, az egy intézményi visszaélés".

Az Európai Parlament baloldala hatáskör hiányában politikai nyomást akar gyakorolni az Európai Bizottságra – húzta alá. Szavai szerint a baloldal reakciója kiszámítható: valahányszor egy hírügynökség meglebegteti a hírt az uniós bizottság és Magyarország esetleges megállapodásáról, azonnal összehívják ezeket az üléseket.

Megismétlődnek a szokásos kritikák és vádak: "semmi sem elég, amit a magyar kormány tesz", az Európai Bizottság pedig újabb és újabb feltételeket szab

- mondta.

Deli Andor kiemelte: tagadhatatlanok és tárgyilagosan igazolhatóak Magyarország eredményei, a tárgyalások pedig előrehaladnak. Az Európai Bizottságnak nem szabad engednie az EP baloldali nyomásának, különben az egész eljárás bohózattá válik – figyelmeztetett.

Legfontosabb a feltételrendszer további átpolitizálásának elkerülése, de ahogy a jelenlegi intézményi ciklus a végéhez közeledik, és az EP-választásra készülünk, Magyarország csak újabb politikai sárdobálásra és az Európai Bizottságra nehezedő nyomásra számíthat

- fogalmazott a fideszes EP-képviselő.

A képviselőcsoport tájékoztatása szerint Nicolas Schmit luxembourgi uniós biztos az ülésen nyíltan kimondta: Magyarország nem kaphat uniós forrást, mert nem enged be migránsokat és nem engedi, hogy homoszexualitásról és nemváltoztatásról szóló információk jussanak el a gyermekekhez.

Ezzel újra kibújt a szög a zsákból: az Európai Bizottságnak igazából továbbra is a magyar gyermekvédelmi törvénnyel és az illegális migránsok megállításával van problémája

- fogalmaztak.

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja kiáll amellett, hogy Magyarország megvédi a gyermekeket és megállítja az illegális migrációt – jelentette ki közleményében a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A magyarok pénzét ti már rég elloptátok és most az a baj, hogy az Unió nem ad több lopnivalót...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
A magyarok pénzét ti már rég elloptátok és most az a baj, hogy az Unió nem ad több lopnivalót...
Nessy
Nyugalom. Ha kapunk azt Lőrinc barát, Tiborc bankja fogja kezelni, úgy hogy abból a kormány agymacskái után másra már nem fog jutni!
NKF
Nem baj. Jövőre már kevés lesz belőlük!
terlasz
Azok tiltakoznak forrásmegtagadás ellen, akiknek rendben van az, hogy a magyarok szinonimája a banditák lett.
A rablóbandát ki kell éheztetni ahhoz, hogy ezt az áldatlan állapotot ne tudják fenntartani, és ezek a visszatartott pénzek azokhoz jussanak el, akiket megillet, a valódi magyarokhoz.
Nessy
@Maccska:Ami azt illeti a múlt századi 43 évi munka után kapott nyugdíj a jelen században kevés a gondtalan öregséghez.
terlasz
@Maccska: Jóóóvan Rózsabimbó, legyen úgy, ahogy elképzeled! ;)
telegdilaci
@Qqberci: Hihetetlen hogy ezek nem képesek egyszer igazat mondani mindenki hibás mindenért ahogy a kormány tönkretette az Országot ellopták a 13-év alatt bejött EU-Ró ezer milliárdos támogatásokat,közben az ellenzéket vádolják hogy mindenért az ellenzék a hibás ők akadályozzák hogy megkapjuk a Támogatásokat,talán egyszer az életben el kellene ismerni hogy egyedül a Magyar kormány a felelős hogy nem kapja meg az Ország a nekünk járó támogatásokat,talán teljesíteni kellene azokat a vállalásokat,amit elvárnak a kormánytól hogy végre megkapjuk a Támogatásokat,csak ha esetleg meg is kapjuk abban már nem vagyokbiztos hogy valóban arra költik amire az Ország,a Magyar Emberek kapják és nem valakinek a mocskos zsebét tömik ki vele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.