Az EP-listavezető a párt küldöttgyűlésén mondott beszédet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hopp, egy újabb tagja az ellenzéki összefogásnak!
Szegény Donáth László! Elég egy családtag, hogy oda lehessen az eddig megszerzett dicsőséged?!?!
nemkati
Ez a Gyurcsány elleni hadjárat olyan nagyon fideszesre hasonlít.
kulabombaafityiszre
Nemn védve és támadva senkit,azért megjegyezném,13 éve csatározik a vezető kormánypárt valakivel,valakikkel.Erre jön egy ellenzéki párt aki úgy akar változást,hogy elkezd csatározni egy másik ellenzéki párttal.Akkor miért csodálkoznak,ha a választó azt mondja,inkább nem szavaz,mert nem háborut hanem békét szeretne és összefogást.
lampa laz
"Alakulásukkor a legelső az volt, amit kimondtak, hogy elegük van a magát újratermelő hazug politikai kultúrából, aminek nincs alternatívája, „a NOlimpia sikere után senki nem volt érdekelt abban, hogy egy új, alulról szerveződő közösség kiálljon a jövőjéért”. Kimondták azt is akkor, ahhoz hogy kormányváltás legyen, meg kell változtatniuk az ellenzéket, leszámolni a múlt árnyaival, a hazugsággal."

Akkor a NOlimpia sikere után miért nem történt részetekről semmi, sőt a mai napig sem? Pedig hidd el, h ez után várta az ország azon fele a változást akik nem a fidesz politikáját, lopását és hazugságait támogatja. Bizakodtunk, h végre van egy új párt, fiatal arcokkal, h nem kell tovább a sok leamortizált párt közül válogatni, de ti egyszerűen nem tudtatok mit kezdeni a hirtelen jött sikeretekkel, aztán olyanokká is váltatok mint a tehetségtelen 'sztárok'. Duma meg elképzelés van, de a tettek mindig hiányoznak, pedig erre várunk már jóideje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.