„Minden szertartásban fontos, hogy az ördög neve is elhangozzék” – vezette fel a Soros Györgyről szóló szekciót Orbán, aki ugyanakkor bevallotta, "egy időben egy malomban őrölt" Sorossal.

Orbán Viktor szerint a Századvég folyóirat elindítása nélkül nem lenne szuverén Magyarország.

A Századvég folyóirat elindítása annak a radikális bejelentése volt, hogy van egy nemzedék, amelyik szerint nemcsak változások kellenek, hanem lesznek is; Századvég nélkül nem lenne Fidesz és szuverén Magyarország sem

- jelentette ki a miniszterelnök hétfőn Budapesten.

A Századvég megalapításának története a szív és a hazaszeretet története volt, és szeretném, ha az is maradna

- mondta Orbán Viktor a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány Szuverenitás konferencia című eseményén.

Orbán Viktor döbbenetes vallomást tett: Soros Györggyel "egy malomban" őröltek

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A kormányfő hozzátette: egy ilyen folyóiratot alapítani maga volt a radikalizmus, a Századvég elindítása annak a radikális bejelentése volt, hogy van itt egy nemzedék, amelyik szerint nemcsak változások kellenek, hanem "egyenesen lesznek is, radikális változások lesznek".

Kiemelte:

akkor még Soros Györggyel "egy malomban" őröltek, mert ő sem akarta, hogy a kommunisták uralják Magyarországot, ezért segítette az antikommunista kezdeményezéseket. "

Azt, hogy a kommunisták és a szovjetek helyett ő akarja uralni Közép-Európát, az még nem volt világos ebben az időszakban, akkor ezt még nem tudhattuk. Ma már előrébb vagyunk, ma már nem titkolja a terveit, ismerjük a Soros-tervet is, bedöntötte az angol fontot, migránsokkal árasztja el Európát, nyíltan vallja, hogy meg kell szüntetni a nemzeti határokat, vagyis meg kell fosztani az európai országokat a szuverenitásuktól" – fogalmazott Orbán Viktor.

Orbán ezután elmondta, hogy a Századvég végső soron azért jött létre, mert „kellett egy intellektuális műhely, egy polgári kutatóközpont, ami minket támogat”.

„Az egész dologba azért kezdtünk bele, mert hazugságban nem lehet élni. Ha nem mondhatod el, amit látsz, amit érzel, abba bele fogsz betegedni, és bele is pusztulsz.”

Forrás: MTI, 444

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Szóval dagadt,a dollárt elfogadtad a sorostól,most meg leördögözöd,ezt a 93 éves öregembert.
Jól mutatja ez a jellemtelenségedet,te gané.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Szóval dagadt,a dollárt elfogadtad a sorostól,most meg leördögözöd,ezt a 93 éves öregembert.
Jól mutatja ez a jellemtelenségedet,te gané.
csak úgy....
érdekes ember az 0rbán, ez már politikailag mindenkivel összefeküdt , vajon most meddíg marad keresztény konzervativ ,ami gyakorlatilag nem is igaz,mert ö se nem keresztény se nem konzervatív, ö csak egy pénz és hatalom éhes kókler.
vaclav havel jó emberismerö volt... „Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de Európát is!”
Eladott Ország
G. Fodor Gábor, a fideszes Századvég Alapítvány stratégiai igazgatója úgy hiszi, rocksztár és dollármilliárdossá tudna válni Amerikában, mert olyan jó dumái vannak. Mindennapi programja az ellenzék szidása, ocsárolása. Az a kis vakarék gnóm az ott középen. Görcsnek született az is maradt! Quasimodo szép volt hozzá képest
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/182509411_306805730961038_2050282033587132940_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=7f8c78&_nc_ohc=VT2AUmOyDw8AX9U6AFM&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDzihm7brQdn69zT2aHzrU4SWaSAw3BJRF4fVbdFZsAEw&oe=65799877
Csimpánz torzó. Abortuszmaradék. Gumi hibás szökevény! Mondjuk azzal el tudna dicsekedni, hogy gyerekkorában az anyja mind a két felét pelenkázta, mert nem tudta,hol az eleje. A nyakában lévő forradás pedig azért van neki, mert az apja velőscsontot kötött a nyakába, hogy legalább a szomszéd kuvasz játsszon vele. Genetikai hulladék! Térted is kár volt apádnak letolni a gatyáját..
papaigabor.files.wordpress.com/2016/01/gfodor-001.jpg?w=696&h=872
kép2
papaigabor.files.wordpress.com/2018/11/2011-11-26.jpg?w=1024
kép3
papaigabor.files.wordpress.com/2018/09/2018-09-26.jpg
Orbán: A Századvég megalapításának története a szív és a hazaszeretet története volt, és szeretném, ha az is maradna.” Remélem spermafodorra is az a sors vár, mint a többi seggnyalóra. A G. betűt a főnöke után kapta, akinek alig látszik ki a seggéből ez a parazita szar
Az udvari bolond. Ja az sem, mert a bolond volt a legokosabb ember az udvarban, és elmondhatta a véleményét a králynak, és az egyedüli akit nem öletett meg ezért.
Menőmanó
Egy időben nem csak Sorossal őrölt egy malomban, hanem Iványi Gáborral is.
Csak ők hamar kiismerték a Gecit, és nem asszisztáltak a mocskosságaihoz, ezért a suttyó csúti berágott rájuk, bár Soros megteheti, hogy szarik a pofájára, de Iványin irgalmatlanul bosszút áll a rohadt szemétláda.
Toller Béla
Most már rendszer sincs abban, amit mond. Sohse vetemedne arra, amit csinál ! Itt pluralizmus van, béke, vidámság és demokrácia, de aztán jön a rabságba taszajtó liberalizmus...Nem kellene időben lelápolni ezt a gazembert ? Még ámokfut !
Csizmás Kond
...néha néha az ember szarba lépik de letörli és megy tovább a saját útján.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te idióta, 0rbán nem mezö ör mint te, az ö csizmájáról már nem lehet levakarni a politikai mellé - "szarbalépéseit" ,hazugságait,köpönyegváltásait.. a büdös életben!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...anyukád...az a kútágas... na az nem tudta hogy kit hoz a világra...
szegény hazám
Csak csendesen kérdem, hogy Horváth István miniszer elvtárs mit lendített az őrlésben? Pozsgai miniszter úr meg a szövegírásban?
Havanagi
Minek ez a nagy mosakodás?Minél inkább mosakodik annál lejjebb kerül a xarba.
csak úgy....
@Csizmás Kond: azt tudod sicc,hogy csak a leg idiótábbak és ócskábbak anyáznak?
téged anya szült,te hitvány ?
csak úgy....
@Maccska: hasonló "nagy jelentőségű párthoz" csak egy csomó átbaxható,buta idióta szükségeltetik! - elfelejted,hogy a buta magyar cigányság 98% a éppen anyira buta és átverhetö mint te! ! ha okos embernek tartod magad,akkor erre nem igazán lehetsz büszke,hiszen még a kecskéid is lenéznének...
csak úgy....
@Maccska: azt tudtad,hogy 3 milliós szavazattal egy csomó európai országban még a parlamentbe jutás is kétséges?
verőce21
Milyen érdekes? Most pedig a lipsik "őrölnek egy malomban" Sorossal...!

Az öreg filantróp szereti mindig a veszteseket támogatni...! Orbán is mindig vesztes volt, amíg "az ördög" támogatta...! :)
jáger laszló
Semmi új
Tudja ezt mindenki,hogy te folyton köpönyeget váltasz!!
Erről vagy hírhedt figura...
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
""Áruló nem, nem, nem leszek,
Megfizetni nem, nem, nem lehet...""
Vagy mégis!?!?!?!
csak úgy....
@verőce21: imádom a szarosnyelvü magyarázkodásaidat,te kis butuska ördög! :)
0rbán a mai napig vesztes ,csak ö és a kengyelfutói ezt úgy adják elö nektek,kuka magyaroknak, hogy ti egyszer kurvára csodálkozni fogtok!
csak úgy....
@verőce21: egyenesen visszataszító az 0rbán iránt érzett beteges szerelmetek ! - s közben buziztok nagyokat... :)
Csizmás Kond
@utánam a vízözön: ...most melyiket felejtetted el bevenni a gyógyszeredet vagy a kokót?
balos
@Csizmás Kond: magával ellentétben ö nem a nyilasok faszán lóg!Igaz hogy viszont ember nem köcsög,mint a nemzethy marha kond-a!
balos
A recesszió után már az agresszióra hajt a nemzethy turulbaszó nyilashorda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.