A Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány Szuverenitás konferenciáján Orbán Viktor kormányfő úgy alázta a buzgó Bohár Dánielt, hogy még Schmidt Máriából is kibuggyant egy kacaj – szúrta ki a 444.

Orbán Viktor úgy beégette a neki hízelgő Bohár Dánielt a hatalmas közönség előtt, hogy még Schmidt Mária is kinevette a megafonost

Ahogy korábban mi is megírtuk, Orbán Viktor hétfőn beszédet mondott a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány Szuverenitás konferencia című eseményén. A kormányfő itt felidézte: a Századvég intézetként 30 éve született, de a fogantatása sokkal régebbre, az 1980-as évek derekára tehető, amikor elindult a Századvég folyóirat, mások mellett az ő közreműködésével.

Orbán Viktor fellépését Bohár Dániel megafonos véleményvezér konferált fel. A 444.hu emlékeztet, hogy Bohárnak bejöttek az elmúlt hónapok: a Tranziton már őt érte a megtiszteltetés, hogy feltehetett kérdéseket a miniszterelnöknek. 

Bohár feladata hétfőn Orbán beszéde előtt mindössze az lett volna, hogy egy-két mondatban felkonferálja a rendezvény mellékszereplőit, majd Orbán Viktort. A felkonferálásba azonban hiba csúszott. Bohár ugyanis alaposan eltévedt a „növekedő közösségek” erdejében, és végül pont az egyetlen fontos részt tolta el igazán, amikor megkérte a közönséget, hogy

fogadják hatalmas tapssal Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort!

Ez a buzgó felvezetés még Orbánt is meglephette, a színpad felé lépve inkább kerülte is Bohár tekintetét, kezét is szinte csak reflexszerűen nyújtotta oda, aztán a mikrofonhoz lépve bebikázta a ziccert:

Régen ment ez felszólítás nélkül is

Utalva Bohár felszólítására, hogy "hatalmas tapssal" köszöntsék őt.

Orbán beszólása után a kamera épp az első sorban ülő díszvendégeket mutatta, így jól látható, hogy Mráz Ágoston, Boros Bánk Levente, Schmidt Mária és Orbán Balázs is jót derülnek a miniszterelnöki frappáns viszonválaszon.

A videót itt nézheti meg.

Forrás: 444.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@rakitics41: Jót derültek, és jött a hatalma taps! A végeredmény ugyanaz! Nem sokára lesz még ütemes vastaps is! Ahogy megyünk vissza az ötvenes évekbe, a Rákosi korszakba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rakitics41
Az úri közönség jól szórakozott!Bohár pedig a dugájába dőlt?
Nessy
@rakitics41: Jót derültek, és jött a hatalma taps! A végeredmény ugyanaz! Nem sokára lesz még ütemes vastaps is! Ahogy megyünk vissza az ötvenes évekbe, a Rákosi korszakba.
jáger laszló
Felkérésre legközelebb állva fogják vastapssal köszönteni!!!??
Hát ide jutottunk...
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
ez a bohár egy csomó kisz.- es talpnyalóra emlékeztet ,akik megadták a módját a nyalakodásnak,- kaptak is érte penellakásokat , remélem még mindíg abban tengödnek!
balos
Szóval a fideSSes kultúrhák itt is nyomják a szart a pofájukba?Hát ez a kultúrhának a nemzethy maximum!Eszik nem eszik nem kapnak mást!Ettől híznak a turultaplók!
csak úgy....
érdekes,hogy 0rbán otthon nem rángatódzik, látom megint fölszedett vagy 10 kilót...
beteg ez az ember...
Ezodabasz
Ki a tököm ez a Z0rbán? 13 éve égeti magát és egyre csak növekszik! Ugyanolyan barnát szarik mint a csikari tanár úr!
csak úgy....
@Ezodabasz: ö csak a buta magyarok istene,akibe 13 éve fölöslegesen bíznak, oszt mégis csak hozzá imádkoznak a szerencsétlenek!
túszulejtettország
Fáradnak a fidesznyikek. Már fel kell őket szólítani erre a gyomorforgató szervilista nyelvcsapásokra? A bohárember erre
pont megfelelő.
pultosjocó
@Maccska: de az ellenzék nem fizet bértapsolókat nyomi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.