Orbán Viktor volt az egyedüli induló a Fidesz elnöki posztjáért.

"Menet közben nem cserélünk lovat" – újabb két évig lesz a Fidesz elnöke Orbán Viktor, van még benne bőven "szufla"
Fotó: Facebook / Fidesz

A miniszterelnök beszédében elmondta, ennyi idő után is megtisztelő számára, hogy ismét rábízták a feladatot, hogy vezesse az ország, sőt Európa „legsikeresebb és legerősebb politikai közösségét, a Fideszt. Ami az odaadásomat illeti, nem fogtok csalódni” – írja az Index.hu.

Az igazat megvallva, sejtettem, hogy így lesz. Nem veszett ki belőlem az alázat, nem az alázat hiánya mondatja ezt velem, hanem a józan ész. Menet közben nem cserélünk lovat.

A kormányfő azzal folytatta, hogy a ciklus középső szakaszában vannak, ilyenkor nem váltanak lovat, különösen akkor nem, ha jó irányba húz, és van még benne szufla,

jelentem a kongresszusnak: a kormányban és bennem is van még szufla bőven, ezzel a következő 2,5 évet biztosan végig tudjuk csinálni. Aztán a 2025-ben esedékes kongresszuson meg majd döntünk a hogyan továbbról. Segítendő a potenciális aspiránsok mérlegelését, előre jelzem, továbbra is a legjobb korban vagyok, sőt, úgy tervezem, hogy 2025-re is a legjobb korban, a legjobb karban leszek

- idézte a miniszterelnököt az Index.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: Index.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@KisTehen: A tied is, te megvezetett ökör. Csak nem tudod felfogni, mert nincs mivel. HAHAHA
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rakitics41
A képen látható, hogy a ló elő állt, s fel van szerszámozva!Lehet hogy egy kicsit zavaros a kép, mert azt is mondta a Ló, hogy mi magyarok nindzsa harcosok vagyunk, na most ez nem nagyon látszik a ló mellett!Az is lehet hogy a kép nézői szabadon válogathatnak a ló és a nindzsa harcos között, nincs ennek nagy jelentősége, mert volt már OV utcai harcos is.Igaz ott nem valami jól szerepelt, mert harcos rendszerint elveszítette, az eus pénzek még mindig a nem létező padláson vannak, és az EU mindig meghozta azt a határozatot amit akart és ami utcait harcosunk is elfogadott.A hazaárulásával kapcsolatosan csak annyit kérdezek ÓV-tól, hogy ha mint kormány főnek az a meggyőződése hogy volt aki pénzért árulta a hazát az ellen a hatáság ,akinek feladata és hatáskörébe tartozik az elkövetett bűncselekmények üldözése , miért nem indított eljárást ezek ellen a hazaárulók ellen, hiszen a Btk egyik törvényi tényállása most is ez a bűncselekmény ?Ha pedig nincs eljárás indítva hazaárulás ellen ,akkor a doktorminiszterelnök úr milyen jogszabály alapján vádol meg valakit hogy ezt a súlyos bűncselekményt követte el, hiszen a többszörösen módosított gránit szilárdságú Alaptörvényünk szerint is bűncselekmény elkövetését csak bíróság mondhatja ki jogerős ítéltében?Melyik az a jogszabály amely alapján ez alól a szabály alól kivétel, mert azt mindenki tudja hogy a Miniszterelnök úr ma már Magyarországon sok tisztséget tölt be-talán már diktátor is lehetne-, de egyet nem , a bíróit.S ha nem bíró a képen látható ló, akkor miért mond olyanokat amit ő nem mondhatna bírói ítélet nélkül?Talán csak nem így akarja a nemzeti egységet erősíteni, összekovácsolni ?
Sámannus
A guggolóst járni csal edzetten lehet, ezért sokat szotyizik ám!
NKF
Baloskáim! Ki legyen Orbán helyett? Parízeres Jakabka,MZP, Fletó,szabótimike,momentumos annácskavagy ki? Az egész ellenzék egy nulla!
rakitics41
@NKF: Hogy ki legyen Orbán helyett, akit megválasztanak egyenlő feltételek mellett, de most csak annyit mondhatok, hogy"Anyám !Nem ilyen lovat akartam!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.