Loic Nego, a magyar labdarúgó-válogatott 32 éves védője a jövő évi németországi Eb-ről is beszélt az Nb1.hu-nak adott interjújában. 

Már EB-győzelemről beszél a magyar labdarúgó-válogatott egyik alapembere
Fotó: MTI/Kovács Tamás

„Nagyon boldogok és büszkék vagyunk. Ez egy nagyon-nagyon hosszú út volt” – mondta a Le Havre-ban játszó 33-szoros válogatott.

„Nagyszerű, hogy ott leszünk Németországban, de nemcsak az lesz a célunk, hogy részt vegyünk az Európa-bajnokságon. Szeretnénk nagyot alkotni, meglepetést okozni. Gondoljunk csak vissza 2004-re, amikor Görögország megnyerte az Eb-t. Senki nem hitte volna, hogy megcsinálhatják. Miért ne lehetnénk képesek mi is hasonlóra?"

- jelentette ki Loic Nego.

Forrás: nb1.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Íme, sikerült a leghülyébbet behozni a volt gyarmatainkról! Maholnap már úgyis kiöregszik és amekkora esze van ennek a szerecsenynek, még komoly jövője lesz a fidesz valamelyik sportposztján!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: és ezt pont egy buta balfasztól kell megtudnom? :) mesélj még rólam te látnok elmebeteg! - de ne untass mint a gügye barátod @Shikari: ...
verőce21
@csak úgy...: Egyre gyogyósabbak és bunkóbbak a hozzászólásaid...! Kíváncsi vagyok mikor jutsz el a fing meggyújtásáig...! :)
Lepényleső
...aztán felébredt,mert keze a bilibe lógott?
csak úgy....
@verőce21: a bunkóság csak az érthetöség miatt van , hogy ti bunkó ,bayerhoz szokott fidesznyikek is megértsetek! :) este te fingot szoktál gyújtogatni , nagyon hülye ötlet?!
-ha csak nem azzal füttesz...
verőce21
@csak úgy...: te egyfolytában baromságokat beszélsz...!
csak úgy....
@verőce21: mert ma te + @Shikari: a példaképem! :) ti ebben profik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.