A rogáni propaganda hatalmas baklövést követett el. Legújabb Uniót gyalázó plakátkampányuk kissé félrement, mert olyan, mintha Soros Alex beszélne arról, hogy nem akar úgy táncolni, ahogyan „ők fütyülnek".

Tálib törvényeket vezet be a Fidesz: levágják Alex Soros kezét

Putyin haragudni fog. Forrás: 444

A 444.hu arról ír, hogy egyre több helyen ragasztják át a nemzeti konzultáció plakátját, egyszerűen letakarva az ügyeletes mumusuk, Soros Alex kézfejét.

A portál több fotót is kapott, amin már megváltoztatták a plakátot. Kizárólag az Ursula von der Leyen bizottsági elnök mellett látható Alex Soros kezét takarták le.

Az indok az lehet, hogy a fiatal Soros mutatóujjával kifelé mutat, így azonban úgy tűnhet, hogy éppen ő tanácsolja Von der Leyennek, hogy „Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!".

Brüsszel annyit reagált a plakátkampányra, hogy a benne szereplő állítások hamisak, a nemzeti konzultáció pedig valótlanságokat tartalmaz. Mégsem tervezik ellenkampány indítását

Forrás: 444
Fotó: 444

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@macskaszar: 16:01, Aztán mennyit kapsz egy válaszért buta tehén, megvan a napi tízes forint? Büszke lehetsz a saját hülyeségedre eggfej.
izéke
@Pegero: egy más vallásokból összelopkodott könyvvel agitálsz kiscsávó? A vallásotokat is loptátok,mindennel együtt mint a sikariék
jáger laszló
Hát igen
A plakáton úgy tűnik mint ha Alex figyelmeztetné Ursulát,hogy vigyázzon a tánccal!!
Ezért kellett letakarni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Az eddigi konzuláciokból lassan 1 újabb stadiont fellehetett volna építeni!Micsoda slendrián hozzáállás!Ha a csúti törpe tudná,hogy mire megy el a hobbyjára járó pénz,már régen leváltotta volna az elkövetőt!Ja nem!Magát mégsem válthatja le,annyira nem hülye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.