A rogáni propaganda hatalmas baklövést követett el. Legújabb Uniót gyalázó plakátkampányuk kissé félrement, mert olyan, mintha Soros Alex beszélne arról, hogy nem akar úgy táncolni, ahogyan „ők fütyülnek".

Tálib törvényeket vezet be a Fidesz: levágják Alex Soros kezét

Putyin haragudni fog. Forrás: 444

A 444.hu arról ír, hogy egyre több helyen ragasztják át a nemzeti konzultáció plakátját, egyszerűen letakarva az ügyeletes mumusuk, Soros Alex kézfejét.

A portál több fotót is kapott, amin már megváltoztatták a plakátot. Kizárólag az Ursula von der Leyen bizottsági elnök mellett látható Alex Soros kezét takarták le.

Az indok az lehet, hogy a fiatal Soros mutatóujjával kifelé mutat, így azonban úgy tűnhet, hogy éppen ő tanácsolja Von der Leyennek, hogy „Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!".

Brüsszel annyit reagált a plakátkampányra, hogy a benne szereplő állítások hamisak, a nemzeti konzultáció pedig valótlanságokat tartalmaz. Mégsem tervezik ellenkampány indítását

Forrás: 444
Fotó: 444

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
faxa, mindet átragasztgatni + pár milliárd! :) ha lopásról,hazudozásról van szó, akkor marhára élelmesek a fideszisták...
szegény boci, ez meg itt már libsit kérödzik...
Nanya
@KisTehen: Baszd jól szájba a kibaszott tripperes kúrva anyád !!!

TÖBBSZÖR !
dr. prédikátor
a fitymasz és a ner lovagok kezét lábát kell levágni hogy ne tudjanak lopni menni!!!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 16:02 ☻ Ha Orbán lenne a Pinokkió, akkor a magyaroknak meglenne oldva a tüzifa egész télre.
twitter.com/csorike1520/status/1727224477631578544/photo/1
Clavigo
@Shikari: Bővült a szókincsed,,more ?
csak úgy....
@KisTehen: lopni,plagizálni, te is kitanultad a fidesz mesterséget ? :)
a gyogyi @Shikari: meg tegnap óta izsákhoz fohászkodik ...
veletek kettesben akár szántani is lehet, ti 2 bors ökröcske!
kulabombaafityiszre
Ezek a szerencsétlenek egy plakátot nem tudnak összemontírozni,annyira tehetségtelen hülyék.
Szerintem a budiba is kikísérik őket,mert egyedül beszarnának az előszoba szekrénybe.
colibri
Micsoda fejetlenség és kapkodás, óriási blamázs a legyártott és már utcán levő óriás plakátok átragasztása... és természetesen ez is közpénzből! orbánc, ha még száz évig élnél se tudnád jóvá tenni és visszaadni a sok-sok elb@szott művedet!!!
Karvaly
Főnök ki az a félkarú Alex,esetleg ByeAlex testvére,dobjanak már erre is egy plakátot,vagy tájékoztassanak minket is szavazókat.Gyuri bácsit már megszoktuk,vele volt tele a napunk,de Fidesz szavazóként most mit csináljunk,a gyerek itt bömböl a Soros tatát akarja senki mást.Csak a Fidesz hajrá:))
justhpeter
@Qqberci: Ez a magyat tálib Riska csodás !
izéke
@Pegero: akkor már egy fideszesnek se lenne keze,ha minden tolvajét levágták volna,te sem tudnál ide pötyögni
Sakk Matt
@Pegero: Kevered dagival, ő hajlítja a valóságot az általa igaznak hitt valósághoz.
simmering73
"Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke szerepel a legújabb kék plakáton, amivel kitapétázták az egész országot, csak most már nem Soros György, hanem a fia, Alex Soros van a lejáratási, hergelési célzatú néphülyítő anyagokon. Mindez úgy van beállítva, mintha Ursulával ketten a magyarok ellenségei, illetve az Európai Unió rosszindulatú haszonszerzői lennének. Mindezt úgy, hogy Alex Soros nem tagja a brüsszeli törvényhozásnak, nincs és nem volt semmilyen kapcsolata az Európai Bizottság elnökével, tehát az egész plakát tömény félrevezetés, rágalom, hazugság. Mint ahogy Soros György sem volt soha brüsszeli bürokrata, Orbánék mégis úgy állították be az üzletembert, mintha ő irányítaná Európát, sőt, az egész világot."
kolozsvaros.com/2023/11/22/ha-ennyire-szeretne-konzultalni-setaljon-vegig-a-nagykoruton-testorok-nelkul/
Sakk Matt
@Pegero: A tények makacs dolgok, igaz-e ;)
izéke
@Pegero: tudjuk,neked a kesma a korán :))) orbán meg az ajatollahod
Sakk Matt
@Pegero: Aha..akkor jól figyelj!

„„Minden kornak megvannak a maga kihívásai. Ezekre a kihívásokra akkor születnek jó válaszok, ha nem érjük be annyival, hogy egyszerűen követjük a dolgok logikáját. Akkor járunk el helyesen, ha a saját észjárásunknak megfelelően, a magunk akarata szerint a valóságot is képesek vagyunk hajlítani. Politikusként ebben látom az innováció lényegét” – mondta a miniszterelnök."

hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/orban-a-magyarok-mar-mernek-magyarul-gondolkodni-2461947
izéke
@Pegero: a valóságot hajlítani,vagyis hazudni a valóságról...
Aki Én
@Pegero: @Shikari: @KisTehen: Ti baszod szünet nélkül küzködtök minden téren.
Ostoba lúzerek vagytok a semmitmondó butaságaitokkal.
Teljesen rendben van, hogy fideszesek vagytok.
csak úgy....
@Aki Én: nindzsák ,szerintem ök már 0rbán elött is nidzsák (munkásörök) voltak! az a szar a dologban,hogy ezek túlélik az orvosaikat és az ápolási személyzetet és elzombisodnak!
Cherry
Az kellene hogy minden Uniós és nem Uniós országban , elrettentö példaként OV zsiros undoritó képével ugyanezt tegyék jó nagy plakátokra , rohadt kis tetü, mit képzel ez a sz@r cigány ki ö és bandája ??, mit enged meg magának ez a karatehös elmebeteg??? Fel kellene jelenteni becsületsértésért ezt a rohadékot !!! Egy centet sem Brüsszelböl ennek a mocskos állatnak,,,,,
Cherry
@Pegero: Mondja ezt egy retkes arab hahahahahhahahah ez a nap vicce...menj haza ott ugass, ott már régen alulról szagolnád az ibolyát te kis retek !
Peller Anikó
@macskaszar: 16:01, Aztán mennyit kapsz egy válaszért buta tehén, megvan a napi tízes forint? Büszke lehetsz a saját hülyeségedre eggfej.
izéke
@Pegero: egy más vallásokból összelopkodott könyvvel agitálsz kiscsávó? A vallásotokat is loptátok,mindennel együtt mint a sikariék
jáger laszló
Hát igen
A plakáton úgy tűnik mint ha Alex figyelmeztetné Ursulát,hogy vigyázzon a tánccal!!
Ezért kellett letakarni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Az eddigi konzuláciokból lassan 1 újabb stadiont fellehetett volna építeni!Micsoda slendrián hozzáállás!Ha a csúti törpe tudná,hogy mire megy el a hobbyjára járó pénz,már régen leváltotta volna az elkövetőt!Ja nem!Magát mégsem válthatja le,annyira nem hülye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.