A zöld forradalmat környezetromboló akkugyárak hazánkra szabadításával elképzelő Szijjártó Péter karbon-lábnyomába bele sem merünk gondolni azután, amit legutóbb posztolt.

Az akkugyárakat ránk hozó Szijjártó már az online oldalakat is kinyomtatva olvasgatja

Legalább a környezetszennyezést felvállalja. Forrás: Facebook

A magyar külügyminiszter, főnökéhez, Orbán Viktorhoz hasonlóan arra utasítja beosztottait, hogy külföldön papírra kinyomtatva adják oda neki az aznapi Nemzeti Sportot. Ezúttal New Yorkban – írja a 444.

Szijjártónak régebben online is jó volt a megye kettes tabellák böngészése, hiszen 2021-es parlamenti meghallgatásán a Pegasus kémszoftvert gyártó NSO nevű izraeli cégről azt mondta, hogy amikor először kérdezték a vállalkozásról, azt hitte, hogy az nso.hu-ról, vagyis a sportlap online verziójáról érdeklődnek nála. Az izraeli kém-cégről még csak nem is hallott Petiminiszter.

Szijjártó készpénz témában is a főnökét utánozza. Amikor sportcipőt vásárolt 75 ezerért a Balázs Kicks nevű boltban, a szokásos kérdésre fizetéskor annyit válaszolt,

Készpénz. Mindig.

Ebben is az az Orbán a mintaképe, akit riporterek nemrég egy guriga bankjeggyel a kezében böktek ki egy ferencvárosi utcán.

A Fidesz urainak készpénzpárti kiállása után indított készpénzpárti aláírásgyűjtő akciót az elvileg ellenzéki Mi Hazánk.

Forrás: 444
Fotó: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezeknek a csicskáknak nincs (nem lehet) egy önálló gondolata sem.
Ezodabasz
Szijj-Ártó...Kártevő mint a gazdája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.