Lázár János miniszter hétfői bizottsági meghallgatása után beszélt arról, hogy Márki-Zay Péterrel nem fognak együttműködni.

A Marine Le Pen kampányát bankhitellel, a lengyel választást pedig videókkal befolyásoló Orbánék külföldi befolyás miatt hisztiznek

A petymegeket másképp kell számolni... Forrás: Youtube

És arról is, hogy Orbán Viktor mindig nyitott a vitára – írja a Telex.

A miniszter a még mindig nem nyilvános szuverenitásvédelmi törvénycsomag részleteibe nem volt hajlandó belemenni. Azt mondta,

„azt kell koncepcionálisan végiggondolni, hogy külföldi forrásoknak milyen szerepe lehet, vagy egyáltalán lehet-e szerepe a magyar politika működésében. 1989 óta közkonszenzus volt abban – az összes politikai párt részt vett ebben a 2022-es választásokig – hogy külföldről nem fogadnak el forrásokat. Nem kellett ahhoz törvényt hozni, hogy ez ne így legyen, 2022-ben ez megváltozott”.

Arra a kérdésre, hogy a törvény a pártfüggetlen sajtót érinteni fogja-e, nem válaszolt.

„A kormány mindenkivel együttműködik, aki betartja az országban általában jellemző játékszabályokat, például az alkotmányt, és tiszteletben tartja az ország működését. Nekünk azokkal a politikusokkal van problémánk, akik külföldről pénzt fogadnak el, és idegen érdekeket szolgálnak, azokkal nem tudunk együttműködni”

– jelentette ki Lázár.

„Ha valaki külföldről pénzt fogad el, hogy a hazáját elárulja, azzal a kormány nem fog együttműködni”.

A miniszter a fideszes propagandát felmondva azt állította, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester ezt tette, ezért semmilyen formában nem fognak vele együttműködni, akkor sem, ha megnyeri a jövő évi önkormányzati választást.

A kérdésre, hogy van-e elég belső kritikus hang Orbán Viktor körül, Lázár János azt válaszolta,

„a rendszer belső kritikájára a legjobb példa Matolcsy György, a miniszterelnök jobbkeze”. „A miniszterelnök nagyon élvezi a vitát, mindenkivel. Mindig igényli a vitát, nagyon sok kérdésről szoktunk vitatkozni, és ezek mindig nagyon jó hangulatú viták, ezt Matolcsy elnök úr nagyon jól tudja”.

Forrás: Telex
Fotó: Youtube

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lúzerjankó! Neked már az igazságszolgáltatással kellene együttműködnöd, mert a közpénzzel el kell számolnod, érthetőbben a lopott szarjéval. „A beruházási törvénnyel Lázár János magához vonná az önkormányzatok fejlesztéseit.” Vincent első törvénye: A kormány minden intézkedése megmagyarázható a lopás, az öncélú szemétkedés és a dilettantizmus megfelelő kombinációjával. Nincs kivétel. Ha elsőre nem nyilvánvaló egy kormányintézkedés indítéka, akkor lopni akarnak. Kitalálták, hogy lehet ellopni a direkt az önkormányzatoknak juttatott EU-s pénzeket. Talán a lopásnál is fontosabb, hogy az ellenzéki önkormányzatok ne tudjanak semmiféle sikert felmutatni ,a fideszes önkormányzatok számíthatnak támogatásra. Bő félév múlva választásztások lesznek, ketyeg az idő. Inkább Lázár Jánost magához vonhatná a cellájában a 120 kilós Kolompár Rikárdó legalább feloldódna a nyelve. Természetesen járna Rikárdónak minden étkezés után egy kék pirula. Az a cél hogy lopni tudjanak mindenből. A cél nem az, hogy mindenből tudjanak lopni, hanem mindent el tudjanak lopni. Aztán a főni ebből persze kliensépítésre is bőségesen fordít, mellette majd ad valamennyit látható célra is, amiből a jobbágyokban az a kép alakult ki, hogy a kedves vezetőtől (főispántól) mindig kapnak valamit, mert szeret adni ő mind a két kezével.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A törvények mindig "kivéve a gyevi bíró"-ra vonatkoznak...! :)
Giovanni Alba
@Sakk Matt: ma, 18:46
Tollavesztett vén pulyka inkább mint páva.
telegdilaci
@Eladott Ország:Először talán a propagandistáknak,kormány tagjainknak önkrtikát kellene gyakorolni,vagy tükörbe nézni mielőtt mindenkire bármit hazudnának,vagy le próbálnak járatni ócska hazugságokkal,ez az erőlködés elég szánalmas,és gyalázatos mindenkiben keressük az ellenséget,Szégyen hogy milyen Országot hoztak létre ebből a jobb sorsra érdemes Országból,csak a Brüsszelezés,Gyurcsányozás,a Baloldal haza árulása megy!
telegdilaci
Mindenkinek be kell tartani a jogszabályokat,kivéve a kormányt!
Nessy
@Sakk Matt: Tánc?? Ma már csak totyogás kelet felé!
balos
A jankunak már a szülei is a szegényeken tollasodtak!hát akkor 1 ilyen fics-uracska minek dolgozna!Megszokta,hogy kitartják,hát ö is kitart 1 pár gigolót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.