A Fidesz politikusai agresszív hangulatú közleményben korteskednek a gazdasági bajok miatti elégedetlenség elfedésére kiagyalt új gumicsont-törvényük mellett.

Dollármilliókról álmodoznak a fideszesek, habosra rágva a sz*rt a gumicsont-törvényük körül

Minden baja van, amióta csődöt mondott a zsarolási politikája. Forrás: Facebook

Mint írják: azok beszélnek a "szuverenitási" törvényjavaslat ellen, akik a 2022-es választásra dollármilliókat kaptak külföldről – közölte a Fidesz a baloldali pártok nyilatkozatára reagálva szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint mára egyértelművé vált, hogy a baloldal külföldről kapott kampánypénzei, a dollárok Gyurcsány és Karácsony emberein keresztül érkeztek a baloldal kampányába.

Ez egyszerre politikai korrupció, külföldi beavatkozás a magyar választásokba és jogellenes támadás Magyarország szuverenitása ellen – hangsúlyozták.

Rámutattak: a "szuverenitási" törvényjavaslat célja, hogy megakadályozzák a külföldi beavatkozási kísérleteket.

Eddig is tiltott volt a pártok számára külföldi támogatás elfogadása, de a törvényjavaslat szigorúan büntethetővé teszi a külföldi kampányfinanszírozást – tették hozzá.

A kormánypártok szerint egyértelműen szigorúbban kell fellépni a külföldi befolyásszerzés ellen, Magyarország szuverenitásának védelme érdekében.

A fideszes kormány eközben magyar bankhitelt intézett Marine Le Pen franciaországi kampányához, Szlovéniában médiát vásárolt ottani szövetségeseinek. A boszniai szerbek szervezett bűnözéssel kapcsolatban álló fejét, Milorad Dodikot is támogatják pénzzel, ráadásul politikai menedékjogot adtak a hazájában körözött Grujevszki montenegrói politikusnak is.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
„Magyarországra megérkezett a nyílt fasizmus. Benyújtották a „szuverenitásvédelmi törvénycsomagot”, amely nem a szuverenitást, hanem Orbán korlátlan hatalmát, leválthatatlanságát és az általa kiépített diktatúrát védi. Célja az, hogy a demokratikus törekvéseket képviselő pártokat és civileket elzárja minden anyagi forrástól, miközben ő korlátlanul használja hatalmi céljaira a közvagyont és a közpénzeket. Mindennél többet mond, hogy Orbán „Magyarország szuverenitására” a demokratikus célok támogatását tartja veszélyesnek, ami azt jelenti, hogy Magyarország szuverenitását a saját hatalmával, antidemokratikus rendszerével és saját törvények feletti, korlátlan és szuverén uralmával azonosítja, amire nem lehet mást mondani, minthogy fasizmus és elmebetegség.”
nepszava.us/magyarorszagra-megerkezett-a-nyilt-fasizmus/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@nemkati: Elég zavaros a történet. Külföldi támogatású gyűjtőládákba Magyarországon kerülnek bele egymás utáni sorszámú dollárok/eurók újnak tűnő gyűrődésmentes bankjegyek. Itt valami nagyon nem stimmel, de talán nem is lényeges.
Tényleg 525millió nem közpénz miatt megy ez a szarkeverés? Nagyságrendekkel több külföldi támogatásból táplálkozott és nyert a fidesz! Ma meg már közpénzből és kölcsönökből(amit majd az unokák is nyögni fognak) táplálja magát a fideSS-maffia!
justhpeter
@Ezodabasz: @nemkati: Ok Mindent és mindenkit értek. Amit nem: az OTP hallott-e a banktitokról ?
Mert ugye, ha valaki küldött valakinek pénzt, aki azt felhasználta, akkor pénmosásról sem lehet szó !
nemkati
@Ezodabasz: Erről pampogtam én is. Emiatt hozzák ezt a szuverenitásnak nevezett törvényt, hogy külföldről tilos magyar pártot, mostmár mozgalmat sem szponzorálni, és a névtelen adományozás is tilos ilyen szervezeteknek, 3 éves börtönbüntetés terhe mellett. Emiatt az ötszáz millió miatt, miközben a Fideszt, a KDNP-t saját maguk szponzorálják közpénzből, milliárdokkal. De a cikk is erről szól, hogy a kormány ugyanakkor mit csinál? Idézem, de a cikkben is ott van:

A fideszes kormány eközben magyar bankhitelt intézett Marine Le Pen franciaországi kampányához, Szlovéniában médiát vásárolt ottani szövetségeseinek. A boszniai szerbek szervezett bűnözéssel kapcsolatban álló fejét, Milorad Dodikot is támogatják pénzzel, ráadásul politikai menedékjogot adtak a hazájában körözött Grujevszki montenegrói politikusnak is.
Ezodabasz
@justhpeter: Ami titkos/titkosított az messziről bűzlik. Az hogy az OTP kinek a kezében van, kihez lojális és kinek árulja el a titkait és kinek nem az titkos:)) Nem kell túl messzire menni mert itt a törvényekkel támogatott lopás is titkosítva van.
Valószinűleg nemzetbiztonsági kockázatot jelentene ha az elitbűnözők tevékenysége nyilvános lenne. Ja és a Pegasus alkalmazáshoz nem is kell az OTP vezér! 444.hu/2021/07/18/izraeli-kemszoftverrel-figyeltek-meg-kormanykritikus-magyar-ujsagirokat-vallalkozokat-es-politikusokat
csak úgy....
én csak az 0rbán híveken bírok szomorkodni ,hogy mitü lettek ennyere hülyék ...még jó,hogy nem fertözöek!
Ezodabasz
@csak úgy...: Mitű ilyen hölyék? Hát a jól felépített agymosodátul:) Jól megfizetett propagandagépezet, lejárató kampányok és mindez már közpénzből! A piramisjáték tiltott dolog, de erre a mintára épült a fideSS-maffia! A bürokrácia felépítése a saját érdekeik támogatására. Innen csak egy kis lépés a korrupció olyan szintre emelése ahol már csak a kormány korrumpálható! Nagyon sok ember dolgozik közalkalmazottként jó fizetésért, hogy legalizálni tudják ezt a rengeteg lopást! A baj az hogy ezek az emberek nem tudják hogy mit csinálnak, vagy csak épphogy sejtik és szemet hunynak,mert valamiből élniük kell!
Persze közben más szálakon is dolgoztak az 0rbán rezsim munkásai. Félelemkeltés-megvédés. Az országunk embereinek(választópolgáraink) megosztása ...stb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.