A jövő héten plenáris ülésre ül össze a parlament.

Most érkezett: soron kívül ül össze a Parlament: erről kell szavazniuk

Kell nekünk ez a törvény, mint a falat kenyér. Forrás: Pixabay

A hosszú ideje szőnyeg alá söpört svéd NATO-csatlakozás helyett

a fideszes szurkolótábornak fizetésemelés helyett jobb híján odadobott gumicsontot, a frissen benyújtott „szuverenitásvédelmi” törvényt

és a kapcsolódó Alaptörvény-módosítást tárgyalják majd, hogy decemberben szavazhassanak róla.

Bár az elfogadott menetrend szerint a november 27-i héten csak szakbizottsági üléseket és a Törvényalkotási Bizottság eljárásait tartják a Parlamentben, a hvg.hu birtokába került egy teljesen új fideszes javaslat, ami két napra mégis berántaná plenáris ülésre a képviselőket. Ezzel pörgetnék fel a kedden benyújtott friss „szuverenitásvédelmi” törvényük és a kapcsolódó Alaptörvény-módosítás tárgyalását.

A napirendi javaslat – amelyet csütörtöki ülésén tárgyal a házbizottság – szerint november 28-án, kedden nekiesnének a képviselők a kormány javaslatának az Alaptörvény módosításáról és megtartják annak általános vitáját. Ezt követné a napirendi javaslat szerint a Fidesz-frakció által benyújtott „szuverenitásvédelmi” törvénycsomag vitája.

A beiktatott plusz két plenáris ülésnap ellenére az Országgyűlés továbbra sem szakít időt Svédország NATO-csatlakozásának ratifikálására.

Forrás: hvg
Fotó: Pixabay

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Lassan be kellene szerezni némi gránitot az új alapmicsodához, mert a jelenlegi már csak por és szilánk az állandó farigcsálástól!
Majd a Kmalac beszerezteti a Papájával!
Family business!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Gondolom a rendkívüli ülésen a parlament ideg- és elmegyógyászai is jelen lesznek, amikor Kövér házmesternek elgurul majd a gyógyszere és eret kell majd vágni rajta. Ha figyelembe veszem a 135 orbáncsicska éves ápolási és gyógyszerköltségét olcsóbb lenne egyszerűen berácsozni a parlamentet és az összes ön- és közveszályes csicska együtt marad.
NKF
Baloskáim! A 2/3-ad az 2/3-ad! Nem járok szavazgatni de ez vanA mostani úgymond ellenzék
egy nagy rakás ! Nem is tudom mennyi ellenzéki párt van,mondjuk nem is érdekel!
Péter2
A 2/3-ad az 2/3-ad! Így minden felelősség kizárólag a 2/3 Legalább egy rendszerváltás után pontosan a 2/3 tagjait, el kell számoltatni a 2/3 -os országbitorlásokért , károkozásokért , ország eladósításáért , kiárulásáért közpénz lopásért és a többi bűncselekmények elkövetésért , és legalább nem kell keresni senkit csak a 2/3 kell elővenni , haverjaikkal rokonaikkal ,és egyéb kiszolgálóikkal , milyen könnyű lesz majd leszámolni velük .
Péter2
@NKF: A 2/3-ad az 2/3-ad! Így minden felelősség kizárólag a 2/3 Legalább egy rendszerváltás után pontosan a 2/3 tagjait, el kell számoltatni a 2/3 -os országbitorlásokért , károkozásokért , ország eladósításáért , kiárulásáért közpénz lopásért és a többi bűncselekmények elkövetésért , és legalább nem kell keresni senkit csak a 2/3 kell elővenni , haverjaikkal rokonaikkal ,és egyéb kiszolgálóikkal , milyen könnyű lesz majd leszámolni velük .
kereső
@Péter2: Há' bizony az a 2/3 , bűnrészes és búnsegéd- onnantól kezdve, amikor 2011-ben a 4/5-ös alkotmánymódositást elintézték 2/3-dal.
namihami
És biztosak lehetünk benne, hogy ez a parlamenti jobboldal simán fogja megszavazni azt, amit a Kmalac és csürhéje elétesz! Eddig az volt a véleményem, hogy a képviselők (a pozícióért), karöltve a szavazóikkal és csicskásaikkal 5 forintért az anyjukat is megdugnák! Friss tapasztalataim csak annyiban módosulnak, hogy akár ingyen is, ha a Kmalac ezt parancsoja, a jobbos csorda és szimpatizánsai ujjongása közepette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.