A mátraszentimrei luxusvendégház méltó kiegészítése.

Hadházy bemutatja az ország legpuccosabb és legfeleslegesebb kerékpárkölcsönzőjét: 2,4 millió ment rá biciklikkéntHadházy Ákos/Facebook 

Kiderült: BICIKLIKKÉNT 2.4 MILLIÓ FORINTOT KÖLTÖTTEK az ország valószínűleg legpuccosabb és legfeleslegesebb kerékpár kölcsönzőjére 

– kezdi új bejegyzését Hadházy Ákos. A független politikus korábban már lerántotta a leplet a mátraszentimrei luxusvendégház körüli mutyiról, amihez 12 milliós EU-s támogatással építettek egy biciklis projektet összesen 24 millióért.

Ennek nyomán jelentkezett nála a tulajdonos, dr. Maklári László szegedi ügyvéd, és néhány részletet elárult a projektről:

-a pénzből10 db CUBE típusú kerékpárt vettek, meg egy biciklitárolót építettek...(a biciklik pontos típusát nem közölte)

-Az üzlet valamiért nem megy, azt nem tudják, hogy azért-e, mert a meredek lejtőkre maximum elektromos biciklikkel tudnának-e felmenni a vendégek, vagy pedig hozzák magukkal a bicikliket

-Van honlapjuk (mondjuk információ az semmi nincs rajta: https://matrider.hu/ )

-A luxus vendégházat majdnem teljesen saját pénzből építette, csak a bicikli kölcsönző 12 milliója és egy másik 6 milliós EU-s projekt volt támogatás. Utóbbiról nem akarta elmondani, hogy mit vettek, de mint mondta, nekik minden fillér számít.

-A vendégház szerinte működik, annak ellenére, hogy tényleg csak egyben adják ki (ezt néhány kommentelő is megerősítette)

-A posztban említettem, hogy a cég az ügyvédé, de a tulajdoni lap szerint a vendégház egy Pomázi Csaba nevű vállalkozóé. Ez a keveredés azért van, mert az önkormányzat a közelmúltban megváltoztatta a házszámokat. Tehát a biciklikölcsönző egyedül a szegedi ügyvédé

-szerinte én egy hazug és embereket öncélűan heccelő alak vagyok.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
" Hol a pénzünk." Na, itt van a hiányzó brüsszeli pénz. "Hogy még szebb legyen a dolog, ez az épület elvileg egy "vendégház" is, van szép honlapja. A honlap szerint szintén a szegedi ügyvéd a tulajdonosa annak a cégnek (T.G.L Kft), amelyik a "vendégházat” üzemelteti. Nos, vagy nagyon rossz üzletemberek, vagy nem akarják igazán kiadni a házat, ugyanis a 8 szobás ház csak egyben vehető ki, 3-500 ezer ft/éj (!) összegért."
egriugyek.hu/kornyek-ugye/nyomortanya-kerekparkolcsonzo-a-matraban-jo-johet-de-hasonlitson-inkabb-szallashelyre
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Vendégház áll,,a tározó áll
kerékpár van, vendég nincs!!
A pénz elköltve!!
Mi itt a bibi?
Csak kérdezem bután??
barátilag
J.L.
Yoda69
A fideSSes trükk, hogy a tobb 10 vagy 100 millios unios tamogatasbol felipitik a "turisztikai celokat szolgalo" luxus letesitmenyt, amel 2 ev mukodes utan a tulajra szall ra. Csakhogy ezen 2 evben sem mukodik, mert olyan felteteleket szabnak, hogy senki sem veszi igenybe. Ügyes.
Persze a fideSS birkaknak, mint tehen es tarsai, ez teljesen termeszetes.
Sztyepospista
A Mátra környékét eléggé megismertem. Rengeteg házon / bocs. inkább palotákon... / ott a felirat, hogy For Sale, vagy csak egyszerűen Eladó... Anno épitették a fritzek márkája, shillingje reményében, 6-8 szoba, 2-3 konyha, fürdőblokk... Aztán jött az Euro, és már nem ide hordják, hanem elmennek a tengerpartra üdülni. Vége lett annak, aki erre alapozott. Most ez az ügyvéd, vagy akárki is felépiti ezt a csodapalotát, aztán mi lesz a sorsa ? FOR SALE ?
Lepényleső
E hely mióta az öreg Maf fiának kezére került,- fosztogatják,hiszen ez nekik semmibe sem kerül?
jáger laszló
Nekem tetszik ez a tároló
Olyan szürrealistának hat
Még több kéne,de saját pénzből az építők örömére..
csak ennyi
barátilag
J.L...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.