Ezt nem láttuk jönni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez már lerágott csont! Már több éve így kapjuk a nyugdíjat decemberben.
simmering73
Ezután meg jön a nagy meglepetés fogja érni a nyugdíjasokat januárban. Az újságírás legalja ami ebben az országban folyik. Ha egy kis igazi, ízes, klasszikus újságírásra vágyom, inkább a bumm.sk-t vagy a szekelyhon.ro-t olvasom.
kereső
Ez a sajtómunkás, aki ilyen cikkekkel traktálja a nagyérdemút- amiben semmi meglepetés nincsen,meg miért nem zabot hegyez kukutyinban?
Nessy
Kéretik nem idiótának nézni az összes nyugdíjast, ezt hagyják meg a híveiknek, akiknek mindent háromszor kell naponta elmondani! Sok-sok éve , ha 12,-e munkaszüneti napra esik, előtte jön az utalás, novemberben van nyugdíj "korrekció" ( némi csökkentett indexszel) , c decemberben 4--5 utalás, aztán ezt be lehet osztani a januári utalásig. Januárban egy "fele sem igaz" inflációs emelés érkezik! Az újságírónak, meg hazánk nagyjainak elég a tízéves jogszabályt újból harsona szóval elmondani, bejelenteni!
lampa laz
Annak örült volna a nyugdíjas ha a 13. havi csilingel a zsebébe karácsony előtt. Idióta firkász, így mi a frászért örülne annak, h másfél hónapra kell beosztania a nagyítóval olvasható összeget? Csak azokét kellett volna előre hozni akik 20-a után kapják meg a posta jóvoltából, a 12-ei utalásokat meg hagyni ahogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok