Ezennel kilépek a Jobbikból, független képviselőként pedig maradok a nép pártján pont úgy, ahogy eddig: nyersen, karcosan, de mindig őszintén. A Jobbik feladhatja, én soha” – jelentette be 2022 augusztusában a közösségi oldalán Jakab Péter, akit az áprilisi választások után még hetven százalék feletti szavazataránnyal választották újra a párt elnökévé. 

Jakab Péter szerint máris leelőzte a Jobbikot

Most a független képviselő, egy videót tett közzé a Facebook oldalán, amelyben azt is elmondja, hogy már most is legyőzte a Jobbikot.

A Jakab Péter vezetette Nép Pártján küzd a Fidesszel, a Jobbik nem, ők behódoltak a Fidesznek

- hangzik el a a videóban, amelyben arra is kitérnek, hogy a magyar a harcost választja, nem az árulót. 

A 2022-ben az egyik közleményükben kifejtették, hogy a Nép pártja ma még egy közösség, ellenzéki országgyűlési képviselők, országgyűlési választáson induló képviselők, előválasztáson elindult képviselők, önkormányzati képviselők és egyre több ellenzéki és a kormányváltásért elkötelezett ember alkotja, akik kiállnak Jakab Péter mellett.

A Jobbik elnökségének és frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak, akiknek sokkal fontosabb a pénz, a hatalom, mint a haza sorsa. Becsapták a tagságot, a választókat, és azokat nézik semmibe, akik az elmúlt két évben végigdolgozták az előválasztási és országgyűlési kampányt.

- mondta el Jakab Péter bő egy éve.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Bástya Béla Elvtárs: @Nyírfa: Emlékszem egy ifjú liberális is nagy tervekkel kezdett anno, ám mára már egy tolvaj nindzsa lett belőle. Ez a magyar politika egy szemétteleppé vált, mégis sokan szeretnének vastagon megélni belőle. Igazolásul szolgáljon, hogy ma minden magát valakinek tartó politikai kalandor "harcolni" akar. Én pedig nem szeretnék harcoló emberekre szavazni, mert a töketlen megélhetési politikusok harcai alatt nem épül semmi értékes, viszont mindel lepusztul.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
C_3PO
@Csak Norisz és senki más: Dénes most a NÉPP PÁRTJÁN...
jáger laszló
Jakab szerint a pártja máris jobb ,mint a jobbik!!!??
Ez is 1 vél3mény!!,de nem biztos hogy igaz is!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
Bízom Péter őszinteségében, és elhiszem, hogy ő valóban a nép pártján áll.
jesz
Jakab soha nem lesz országvezető. Bármi más igen.
csak úgy....
péter, a hülyék ragaszkodnak a megszokott becstelen urukhoz, kár a gözért..
Nyírfa
@jesz: 09.16

Országvezető nem, de kormánycsináló még lehet, s azon belül is esélyes nemzetbiztonsági vagy belügyi posztra.
verőce21
Mint leendő miniszterelnök nyilatkozott Jakab gondolom, mert ma délután üresedés lesz a poszton...!
Orbán úgyis kedden szokott mindig megbukni...! :)
justhpeter
@Bástya Béla Elvtárs: @Nyírfa: Emlékszem egy ifjú liberális is nagy tervekkel kezdett anno, ám mára már egy tolvaj nindzsa lett belőle. Ez a magyar politika egy szemétteleppé vált, mégis sokan szeretnének vastagon megélni belőle. Igazolásul szolgáljon, hogy ma minden magát valakinek tartó politikai kalandor "harcolni" akar. Én pedig nem szeretnék harcoló emberekre szavazni, mert a töketlen megélhetési politikusok harcai alatt nem épül semmi értékes, viszont mindel lepusztul.
Nyírfa
@justhpeter: 10.22

Jakabról elhiszem, hogy "kuruc" lenne a "labancokkal" szemben. Orbán lejattotna a "labancokkal", zsíros állást , várat kapna, és tenne a "szuverenitásra", mint ahogy tesz most is.
Egyébként osztom a meglátásodat, a magyar politikai színpad egy szeméttelep, és, ha megszületne, vagy köztünk járna egy "Ghandi", akkor egészen biztos, hogy rá szavaznék. De most egy "Petőfi" is jól jönne.:)
Eladott Ország
Szerintem Gyöngyösi most kezdjen el érzékeny búcsút venni a Brüsszeli irodájának és szálláshelyének tárgyaitól és ha már a poratkákkal is végzett (javaslom a svéd elektrolux porszívót) már ami a búcsút illeti, le is járt a mandátuma, mert a büdös életben nem lesz többé Brüsszelben képviselő. Most ténylegesen kiderül, hogy valójában mekkora is ennek a JOBBIK-nak a társadalmi támogatottsága. A 2022-es országgyűlési választáson sem tudtak nagyot villantani, ám azóta -a felmérések szerint- csak csökkent, és jelenleg1-2% körül mozog. Nem tudni mit akarnak ezzel elérni, képviselői helyet biztos nem fognak szerezni. Csak egyetlen érdemleges kérdéskör van JOBBIK ügyben, mégpedig, hogy a hálózatukban, és a helyi szavazóikban mekkora a lojalitás Jakab iránt, illetőleg ez a réteg mennyire FIDESZ-KDNP ellenes, mennyire támogatnák inkább a Mi Hazánk-at. Elvileg lenne benne logika. Mindegyik ellenzéki pártnak külön kéne indulni, s amelyik nem éri el az 5%-ot az EU listán, az feloszlatja magát s nem indul '26-ban. Így csak a DK-nak, meg a Momentumnak kéne megállapodnia' 26-ra a közös jelöltekben. Egyszerűen nincsen szükség ennyi ellenzéki pártra, amelyet jól mutatnak az 1-2%-os támogatottságuk. Elképzelem, amint a Jobbik a Fidesz és Mihasznáék mellett nekiállnak Jobboldalt reformálni.
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: ma, 12:01 ♂ Sejde, piros vót’ a paradicsom nem sárga, hol az óccsó’ kisüstim mer’ ez drága... Orbán: Száz forintnak harminc a fele. Egye meg a fészkes fekete fene. Nem hazudhat Orbán mától, ki kell rúgni az Országházból!
twitter.com/pointux/status/1708421497306386703/photo/1
Eladott Ország
Ma a parlamentális demokrácia csak a díszletek és a nagy szavak szintjén működik, s ehhez a bábszínházhoz asszisztál némi havi apanázsért a Jobbik- Konzervatívok? - 3,60-as eurós kenyérrel - is Orbán nemzeti együttbűnöző' rendszerében.
uploads.disquscdn.com/images/c863f2603048cf70c0cfa6b849f79178a79a737937ec2c9f354ca814bcb4d10d.jpg?w=800&h=423
NKF
Mit akar még ez a parízeres kis köcsög? Egy bukott fasz!
justhpeter
@Bástya Béla Elvtárs: Én csak igyekszem.
justhpeter
@Eladott Ország: 13:16: Elgondolkodtam ezen a parlamentális demokrácián, de ez a fejemben összeakadt az egy személy általi, látsztvészhelyzeten alapuló kormányzással. Olyannyira nincs már a kormánypárt oldalán sem tekintélye a parlamentnek, hogy amikor az északiak NATO-csatlakozásáról szóló balhé volt már bejelentették sz októberi parlamenti tárgyalást, aztán mindjárt itt az év vége és már el is felejtettük. Mindenesetre érdekes hungarikum a magyar parlamenti demokácia, amit a kormányban egy köztörvényes csaló, a parlamentben az udvari bolondja vezet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.