Semjén szerint  "három kérdésben is harcban állunk Brüsszellel", ezek az illegális migráció, az LMBTQ-lobbi és Ukrajna.

Meg kell védeni Magyarország keresztény civilizációját az Európára zúduló iszlám inváziótól – hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a nemzeti konzultáció keddi siófoki állomásán.

Semjén akkora jelentőséget tulajdonít a nemzeti konzultáció kitöltésének, hogy az már fáj: Szerinte ezzel a keresztény civilizációt mentheti meg az, aki jó helyre teszi a X-et

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes beszédet mond a nemzeti konzultációról tartott siófoki lakossági fórumon 2023. november 28-án. MTI/Vasvári Tamás

Semjén Zsolt kiemelte:

a keresztény civilizációt úgy védhetjük meg, ha kitöltjük a nemzeti konzultációt, ezzel felhatalmazást adva a kormánynak, hogy Brüsszelben is meg tudja védeni a keresztény kultúránkat, nemzeti szuverenitásunkat, családjainkat – húzta alá.

Szavai szerint "három kérdésben is harcban állunk Brüsszellel". Az első, hogy nem engedjük be az illegális migrációt Magyarországra, szó sem lehet kötelező betelepítési kvótáról – jelentette ki.

A másik kulcsfontosságú téma Ukrajna. Semjén Zsolt emlékeztetett: a nyugati terv az volt, hogy Ukrajna megnyeri a háborút nyugati segítséggel, azonban nyilvánvalóvá vált, hogy az ukrán ellentámadás kudarc, a szankcióktól az orosz gazdaság nem roppant meg, és Putyin elnök sem rendült meg hatalmában. Ezzel ellentétben Európa belerokkant a szankciókba – fogalmazott. Ebből az következik, hogy egy új Ukrajna-stratégiára van szükség – szögezte le.

Mint mondta, irreális, hogy most Ukrajnát felvegyük az Unióba.

Semjén Zsolt felhívta a figyelmet arra, hogy válaszolni kell arra a kérdésre, hol van Ukrajna határa? Van egy nemzetközi jogilag elismert határa, ám jelentős területeit az orosz hadsereg ellenőrzi. Lakossága többsége elhagyta Ukrajnát, és állam létét is az EU segélyei tartják fent.

A miniszterelnök-helyettes hangsúlyozta: ha Ukrajna uniós országgá válna, akkor egy háborúban álló országot vennénk fel az unióba, és könnyen háborús konfliktusban találnánk magunkat. Ráadásul attól kezdve az agrártámogatások, a kohéziós pénzek Ukrajnába mennének – jegyezte meg.

Kijelentette: nem reális Ukrajna felvétele az Európai Unióba, hanem egy speciális státuszt kell ajánlani az országnak, mint például Törökország esetében.

Semjén Zsolt a gyermekvédelmi törvény kapcsán elmondta, a gyerekek szexuális felvilágosítása a szülőkre tartoznak, nem pedig LMBTQ lobbi-csoportokra

- jelentette ki.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fenyöfa58
A pedofil papokat simogató , helikopteres házi állat vadásztól már a szentek sirva fakadnak !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Enyémet esetleg Nekeresden keresheted!!
jó keresést!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Fenyöfa58
A pedofil papokat simogató , helikopteres házi állat vadásztól már a szentek sirva fakadnak !!!
telegdilaci
@jáger laszló:Ennek a Stüszivadásznak annyi esze van mint egy Tyúknak,ez az agymosó hazugság propaganda konzultációt akár mennyien is küldik vissza semmilyen következménye nincs az EU-ra egyébként is Orbán a háborús helyzetre hívatkozással és 2/3-dal a háta mögött eddig is azt csinált amit akar, valószínűnek tartom akkor is azt fogják hazudni ha ezer Ember küldi vissza hogy hatalmas siker volt a lakosság 95%-a küldte vissza viszont senki nem ellenőrzi hányat küldtek vissza az agymosott,szektatagok,és milyen válaszok születtek,egyébként úgy vannak feltéve hogy két féle válasz adható igen vagy nem,nekem az a Bajom ezzel a migráns Riogatással hogy közben a kormány betelepít 500-ezer vendégmunkást a távol keletről,miközben már számtalan más kulturájú Ember él az Országban évek óta,ennek az ostoba levélnek a bekerülési költségéből más hasznosabb dologra lehetett volna fordítani nem egy nemlétező kreállt problémára!
Nyírfa
Nem akarja a szarvára kapni végre egy jávorszarvas?
csak úgy....
ez a faxxi is csak a fideszék segedelmével lehet valaki,nélkülük egy nulla! - persze 0rbánnak
ilyen és ehhez hasonló silány figurákra van szüksége a hibbant álmaihoz!
Nessy
Kereszténység védelméről papol egy olyan figura, akinek természetes a" ne lopj", "ne hazudj,", "mások becsületébe kárt ne tégy", " más házát és egyéb vagyonát ne kíván" parancsolatok napi megszegése, esetenkén4 törvényes lehetősége! Ezzel a jótété lélekkel még maga Belzebub sem fogna kezet!
Clavigo
@Nyírfa: :):) a szarvára ??? Ha hím jávorról beszélünk,, az szerintem nem a szarvára akarná húzni ezt a keresztényszájszagú majmot...:)
csak úgy....
@Nyírfa: @Clavigo: egy jegesmaci forró ölelése hatásosabb volna!
Nyírfa
Gyerekek, óriási örömhírem van!!!

media1.hu/2023/11/28/nepszabadsag-egyesulet-domen-unios-vedjegy-feltamasztas-visszateres/

Amióta regisztráltam, most először akartam cikket beküldeni, először nem fogadta el, másodszorra közölte a rendszer, hogy már beküldte valaki , na de engem nem állíthat meg senki és semmi, hogy ne kürtöljem világgá: LESZ MEGINT IGAZI NÉPSZABADSÁG!
Aki Én
Nekem mindig rettentő hiteles, mikor meleg, álkeresztény, pedofil hazaáruló tolvajok ,,kereszténykednek", és próbálják eladni a felesleges, hazug, megtévesztő, ám de qrva sok közpénzbe kerülő ,,konzultációt"
Igaz, hogy nem kérdez csak állít, igaz, hogy több pontban már döntött a kormány vagy éppen ők szavazták meg Brüsszelben, de az agyhalott szektájuk ezt úgy sem érti. Azt sem, hogy a 8 millióból 1,5 millió veszi a fáradtságot, hogy egyáltalán foglalkozzon vele. Mondjuk ezt is csak bemondásra tudjuk, úgyhogy gyanítom a fele lehet igaz.
@Philip Marlowe: igaz, agyhalott?
Nyírfa
@szegfue: 10.12

Hát nem lenne méltó válasz a "kereszténységére" ? :))
Nyírfa
@Clavigo: 10.23

Hűha, bonyolódik! :) Mindjárt befóliázlak! :)
Menőmanó
@Nyírfa: 10:29 végre egy jó hír. :-)))))
Nyírfa
@Menőmanó: 10.53

Ugye? Hát ezért nem szabad feladni! Szépen, csendben tették a dolgukat, és révbe is érnek.
Hát nem így kéne mindannyiunknak?
Nyírfa
@Clavigo: 11.11

Na jó, tekintve, hogy most tele vagyok szeretetenergiával, a szádnak hagyok egy kis nyílást. Nem sajnálom én tőled a levegőt, ember! Annyira.
:)))
szegfue
@Nyírfa: 10:32 Ma nagyon "élsz"!! Valóban feldobta a hangulatodat a Népszabadság ujraindulásának lehetősége.
Persze engem is meglepett, hiszen évek óta nincs hir rólunk, pedig ugy tünik dolgoztak a védjegyen. Kiváncsi vagyok a fejleményekre!
Clavigo
@Nyírfa: Azért ilyesmit félre is lehet érteni...DDDDDXXDDXXX...,,de én nem teszem...DDDXXDDX :):)... Örülök,,,hogy örülsz...! :):):):)
Nyírfa
@szegfue: 11.23

Amennyire lelombozott tegnap Bartus, már 2011-ben elénk tartott tükre, annyira felemelt ez a valóban váratlan hír. Lám-lám, az egyensúly-törvény, amire éppen ma hivatkoztam.
Amikor a rendszerváltás után nagyon nehéz helyzetekbe kerültem, azt mondogattam magamnak, valahogy majd biztosan lesz, mert lennie kell, mert az élet nem hagy magamra. És nem hagyott.
Onnan jött sokszor segítség, "véletlenül", ahonnan abszolút nem számítottam rá.
Most is ez történt: az információ hatalom, mentőöv, bele kell kapaszkodni, hogy fennmaradjunk.
Clavigo
@Nyírfa: Dehogy...:):):) Írtam..." Örülök,hogy örülsz..." !! :)
Nyírfa
@Clavigo: 11.49

Akkó' jó! :))

Most egy kicsit visszafogom magam, nehogy kiörüljem magamból az örömömet. :)
Már tervezek! :)
balos
@simmering73: Bocsi!Az Ördög a semjén inasa!Szólhatsz neki,csak hogy érezze a törődést!
namihami
Ha ez a civilizáció a Semjén (és hasonszőrű társai) védelmére van rászorulva, akkor nem is kár érte!
verőce21
Vigyázni kell a kérdőívekre, mert nagyon fogy! Lopják őket a postaládákból a lipsik...!
Van olyan szervezet, amelyik vállalta, hogy 1 millió kitöltetlent gyűjt össze...!
verőce21
@Sakk Matt: Persze, bárki kitöltheti névtelenül, szinte bármennyit...!
De nem erről van szó. Hanem felértékelődtek az originál üres kérdőívek, mert az ellenzék üresen akarja visszaküldeni azokat...! Most ez a legújabb őrültségük...! :)
Sakk Matt
@verőce21: Szólj a TEK-nek, védje a postaládádat :P

Az pedig a Fidesz sara - vagy célja? -, hogy egy program szakmányban töltheti ki az online ívet! Erre már rég rámutattak informatikusok.
verőce21
@Sakk Matt: "hogy egy program szakmányban töltheti ki az online ívet!" - akkor elég hülye az ellenzék, hogy nem csinál így 110%-os részvételt...! :)
Sakk Matt
@verőce21: A Fidesz lényege a csalás és hamisítás!
verőce21
@Sakk Matt: te hülye vagy, ha lett volna annyi eszetek, csak nem tagadja le a fidesz, hogy a múltkor is csak 1,3 millió kérdőív érkezett vissza a lehetséges 8,2 millióból...!
Sakk Matt
@verőce21: A Fidesz lényege a csalás és hamisítás!
verőce21
@Sakk Matt: Már a legelső kötözködésed is a teljes nihiledről/hozzá nem értésedről árulkodott a témával kapcsolatban, de ezt nehezen pótolhatod hazugságokkal...!
Sakk Matt
@verőce21: szeged.hu/cikk/ezuttal-is-siman-lehet-csalni-a-nemzeti-konzultacio-online-kitoltesekor

Tudod, amikor a kérdés is hazug, akkor nem foglalkozik vele értelmes ember, mert undorodik!

De te válaszolhatsz ilyen "logikájú" kérdésre!
Tudják a szüleid, hogy buzeráns vagy?
IGEN vagy NEM?!
verőce21
@Sakk Matt: Inkább arra válaszolj, mi lehet az ellenzék célja a "hazug kérdésű" ívekkel?
rücsü41
Zsóti!Neked ilyen ügyekben hallgatnod kellene mert amiket mondasz azokról lerí, hogy félrevezeted az embereket!Ha meg kell védeni Európa és Magyarország keresztény civilizációját, akkor Orbán miért beszélt 500 ezer vendégmunkás beengedéséről, behozataláról, mikor tudjuk hogy az ázsiaiak sokkal inkább iszlám vallásúak mint keresztények.Így akarja Ó.Viktor megvédeni a keresztény civilizációt ,hogy ide engedi a iszlám vallásúakat?Ez nem lesz egy egyszerű feladat még Orbánnak sem!Az is nagy tévedésed,durvábban hazugságod, hogy ha mi itthon kinyilvánítjuk az akaratunkat hogy Ukrajnát ne vegyék fel az Európai Unióba, akkor majd nem veszik fel, mert belátják hogy a magyarok nem szeretnék ha egy szétzilált ország az Unió tagja lenne.Nem rajtunk, magyar embereken múlik, hogy valakit felvesznek-e az Unióba, hanem a tagországok szavazatán!Ezt már egy okos óvodás is tudja, meg Te is , csak hát Te félre akartad vezetni ebben a kérdésben is a magyar embereket.Ezért is mondják az emberek ,hogy minden politikus az akaratának a véghezvitele érdekében hazudik!Még Te is meg Orbán Viktor is , csak Ti ezt nem nevezitek hazugságnak, hanem csak la téma megmagyarázásának, jobb esetben lódításnak, vagy a bicikli túl tolásának.
verőce21
@Sakk Matt: Buzi-e vagy hülyegyerek...?
Nessy
Mondja, nagggyon keresztény Semjén Zsolt, a nem rég zárult Szinódus témáival kapcsolatban mi a véleménye? Vagy arról a fene nagy kereszténység védése közben nem is hallott?? Pedig érdekes témák, és vélemények hangzottak el! Igaz, "népnemzeti ikszekről" nem volt benne szó.
bakonyiisti
@Horizont: mert a híveik degenerált,ostoba állatok...
Aki Én
@verőce21: ,, "hogy egy program szakmányban töltheti ki az online ívet!" - akkor elég hülye az ellenzék, hogy nem csinál így 110%-os részvételt...! :)"

,, Inkább arra válaszolj, mi lehet az ellenzék célja a "hazug kérdésű" ívekkel?"

Szomorúan látom, de nem meglepve, hogy megint nem értesz semmit.

@Sakk Matt: Már ott a probléma, hogy nincs kérdés. Kizárólag állítások vannak.
Ráadásul olyanok, amikben már megszületett a döntés, meg olyanok, amiket a fidesz aláírt Brüsszelben. Úgy hazugság ez, ahogy kell. Agyhalott Verőcéknek szól, mert zabálják.
Másol
dugják föl maguknak a középsö ujukkal együt pfuj
Sakk Matt
@Aki Én: Erről beszélek a kérdésemmel! Tudja mindenki, hogy buzeráns a kormány, csak arra kíváncsiak, ki vállalja fel, hogy ők is ;)
Aki válaszol nekik, az buzi.
balos
@Sakk Matt: Hát szerintem nem buzi de inkább pedo-buzi-fili-ánusz!Sok szeret a gyerekek "mőgé" bújni,Sok eresz-lakójuk van mindkét nemből,filigránnak egyik másik férfiúk sem mondható és sokan a válásban lelik a kéjt megtalálni!Szóval vissza állt a földes nyűvek uralma!
Sakk Matt
@verőce21: TE ne gyerekeskedj! Inkább válaszolj!

Tudják a szüleid, hogy buzeráns vagy?
IGEN vagy NEM?!
verőce21
@Sakk Matt: Tudják a szüleid, hogy buzeráns vagy?
IGEN vagy NEM?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.