Vitézyt korábban a Fidesz lehetséges jelöltjeként is emlegették, bár ő tagadta, hogy az lenne.

Vitézy Dávid lehet Ungár Péter főpolgármester-jelöltje

Ungár Péter. Kép: MTI/Kovács Attila 

Ungár Péter gyakorlatilag megerősítette, hogy tárgyalnak Vitézy Dáviddal a főpolgármester-jelöltségről – írja a Magyar Hang. A lap idézi is az LMP társelnökét, aki ezt nyilatkozta:

Beszélgetünk Vitézy Dáviddal, de ezek a beszélgetések még nincsenek olyan halmazállapotban, hogy érdemileg nyilatkozzak róla. Vitézy Dávidot egyébként egy nagyon értelmes embernek tartom.

Egyelőre tehát korántsem biztos, hogy az LMP is Karácsony Gergelyt támogatja majd a jövő évi önkormányzati választáson. Mint megírtuk, a Momentum csütörtökön állt be Karácsony mögé. A Jobbik ellenben már bejelentette, Brenner Kolomant indítják a jelenlegi főpolgármesterrel szemben.

Korábban Vitézy neve a Fidesz lehetséges jelöltjeként is felmerült, bár ő ezt tagadta, amikor szeptemberben erről nyilatkozott. Amikor Gulyás Gergely novemberben megnevezte a neki kedves jelölt-jelölteket, Vitézy neve nem volt a felsorolásban.

Forrás: Magyar Hang

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Látom anyuci pici fia direktben nem meri támogatni a fideszt, csak így a küszöb alatt sunyiban. Luf *szt Más a Politika. Értem, szóval LMP-Fidesz közös jelölt lesz a csávó. - A LMP eljátssza, hogy önálló - fidesznek meg tök mindegy ki bukik Karácsonnyal szemben, a lényeg, hogy ne legyen nagy kár érte. Ha olyan jelöltre lenne szükség, amelyik jól mutatja a fidesz hozzáállását Budapesthez, Borkai az ideális jelölt. Vitézy Dávid már ifjú kora óta bányász akart lenni. Lemondott Vitézy Dávid közlekedésért felelős államtitkár. A bányászatért felelős miniszter lesz. Megszűnt a közlekedés? Csak profilt vált. Busz helyett farhátügyi biztos lesz, a bányában, mert elfogyott a fika.
uploads.disquscdn.com/images/ca2cd57e044e6a3392a4495564d48df86581b40da8ee138982c26a66a438b452.jpg?w=800&h=945
Eladott Ország
Ebből is látszik, hogy az LMP nem a fidesz szekerét tolja. Szerintem csak az Ungár-Schmidt klán szekerét tolja , Marcsi fújja ott a passzátszelet. Mindig is fidesz-téglák voltak. Pont egy olyan főpolgármester hiányzik, aki a dagadt unokaöccse. Azoknak, akik nem voltak biztosak abban még, hogy az LMP egy fidesz fiókpárt. A mezei LMP-s egy kihalófélben lévő fajhoz, az idealistákhoz tartozik. Évezredek óta csak néhány egyedet tartunk számon belőlük és eddig még a Brit tudósok sem értik hogyan létezhetnek még egyáltalán. Pedig ők a kacsacsőrű emlős titkát is megfejtették már. Szerintem az lehet a titok, hogy még a dodó húsánál is rosszabb. A sütés és a főzés sem javít rajta sokat. Szóval a dodót túlélték, de majd Stüszi a KDNP-s szálkeresztes fővadász valamelyik éjjel benyújt egy salátát melyben kijelenti, hogy az LMP tagjait védetté kell nyilvánítani. Eszmei értéküket a hóvirágéval azonos összegben, tízezer forintban állapítja meg. Az LMP már a megalakulása óta nem a demokratikus ellenzék tagja, nekik amolyan trójai faló szerepük van. Az egymással marakodó ellenzéki pártok csak az illibernyák majmára hajtják a vizet! Legnagyobb hiba, hogy nem kussolnak, médián át üzengetnek ahelyett, hogy összeülnének, és megdumálnák az összefogás mikéntjét. Sok kicsi semmire sem megy!Bizonyára kellett volna még hagyni Dávidot játszani, valami (legó) közlekedési játékkal, és nem belerángatni minden féle politikai játszmákba (boldog gyerekkor). De sajnos a családi gyökerek kegyetlenek, a nagybácsi akarata (Orbán Viktor) kötelező érvényű. Habár az apuka majd ir valami jót Dávidról a lapjában és akkor még a nővérkéről nem is beszéltünk. Tudja-e valaki, hogy ezek a kártevők havonta hány milliót vágnak zsebre? Jó lenne közhírré tenni, legalább megtudnánk mitől hízik a fejük sertésformájúvá. Nagyon durva feje van a Dávidkának. A szülők nem testvérek véletlenül? Vagy csak simán beltenyészet?
simmering73
Van még ilyen frappáns jelöltjük? Kérem a sörömet meg egy erős kávét.
CsipkeRózsa
Vitézy Dávid a kezdő munkabeosztásába is beletanult, jól csinálja a mostanit is. Értelmes, tiszta kezű ő is, helytállna a főpolgármesteri székben is.
surdilloFUJT
@Eladott Ország: Vitézi orbán unokaöccse!!!És máris bezárul a kör!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.