Szijjártó Hegyi Karabahban, bizarr alapkőletételen vett részt – Írta Facebook oldalán Hadházy Ákos.

Keresztényüldöző diktátorral lapátolt Szijjártó – Fotó
Kép: Facebook/Szijjártó Péter

Az alapkőletételen Szijjártó az azerbajdzsáni diktátor embereivel közösen vett részt és bejelentette, hogy százezer örmény keresztény elüldözése után  a területen magyar cég fog új falut építeni az azerieknek.

Nem kellene ehhez sok megjegyzés, talán két kisebb kérdés. A furcsa ceremónia költségeit vajon a magyar, vagy az azeri adófizetők fizették? A magyar cég vajon indonéz, vagy vietnámi vendégmunkásokkal dolgoztat majd?

- írta a politikus.

Azerbajdzsán idén szeptember 19-én jelentette be, hogy úgynevezett "terrorelhárító" műveletet indított a területen, és el is foglalta azt.

Örményország szerint etnikai tisztogatásról volt szó, és az örmény hadsereg nem vett részt a harcokban. Az azeri hadműveletet követően a 120 ezer lélekszámú Hegyi-Karabahból mintegy 100 ezer ember menekült el – írta a Privátbankár.

Az ENSZ hágai székhelyű Nemzetközi Bírósága (ICJ) múlt héten közzétett végzésében arra kötelezte Azerbajdzsánt, hogy biztosítson szabad, akadálytalan, gyors és biztonságos visszatérést a Hegyi-Karabahból szeptemberben elmenekült örményeknek, és szavatoljon biztonságot az ottmaradtaknak.

Forrás: Privátbankár

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@Mirabilis: Jó sokat és mindezt a saját zsebbe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Ezek egytől egyig gátlástalan hazudozó szarházi kommunisták , de azok sem különbek akik ezekkel szimpatizálnak , sőt, ők még ezeknél is rosszabbak , mert ők juttatták ezeket oda !
lusta
@Mirabilis: Jó sokat és mindezt a saját zsebbe.
Cherry
Meleg szöcske megint adja magát,,, nagy a mellénye, utazgat a nép pénzén ez a patkány, nem szégyell ez sem semmit, rohadék OV pincsikéje
rücsü41
Ilyenkor a Peti gyerek félre teszi hitét és keresztényi mivoltját, és csak az üzletet, a pénzt, vagy az szemét elvakító fényt látja maga előtt, nem gondol arra, hogy mit csináltak ezek az "emberek "az örményekkel, akik általában keresztények!Nem ismeri szegény a közmondást, hogy madarat tolláról , embert...Majd hazajön és elmondja, hogy ő igenis a keresztények üldözése ellen mindent meg tesz, még azt is, hogy barátkozik azokkal akik a keresztényeket elűzték otthonaikból, és fogadjunk hogy lesz olyan magyar aki hinni fog a mi Petikénknek, mert ő olyan okos és egyenes mint a karika!
namihami
Ezek a keresztények nem úgy és nem olyan keresztények! Ezek liberális keresztények, ezért ezeket nem kell a Fidesznek megvédeni!
Nessy
Státusz keresztények! Nincs hitül, értékük, csak pénzéhes érdekük! Mammon hívei a magyar püspökökkel együtt!
teuton
@Shikari: Ha majd megtanulsz olvasni, nezz utana, kit tamogat a fitymasz!
csak úgy....
ennek minimum 5 db. külhoni ,vadi új templom lesz a böjtje...,hogy petit fényes nappal el ne vigye az ördög..
csak úgy....
@m73: mert ö egy rendes és szorgalmas házörzö!
balos
@csak úgy...: Hát inkább a segget őrzi,mert imádja tisztán tartani!Van is miért!Ott ahol ö az őr még a munka is szart termel nekünk!
Nyírfa
Ez az izé leginkább egy szép, nagyméretű sírhely, amelyet maguknak ásnak Orbán azeri barátai , a lelkes munkavezető Pjotr-val az élen. El fognak férni.
teuton
@Shikari: Tanulj meg olvasni, addig ne pofazz naci!!!
teuton
@Shikari: Te azt sem tudod, ki volt az anyad, nemhogy apad NAC hascsikariI! Egyebkent meg mit rontod itt vasarnap is a levegöt 100 büfögessel, templomban nem voltal imadkozo sakat jatszani? Ja, egyebkent tudod miröl szol a cikk, vagy az nem erdekel??? A nagy alkeszteny tarajos egy keresztenyüldözövel haverkodik, mint az öskereszteny potrohos gazdaja is minden azsiai muszlim diktatorral...
teuton
@Shikari: MAGYARUL meg mindig nem tudsz??? A "kuska" nem magyar szo, talan oroszul van? Jarj iskolaba büdös naci, ne böfögj vasarnap is 100x baromsagokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.