A külügyminiszter Ghánából utazott Csádba, a gépe azonban helyi idő szerint hétkor indult.

Szijjártó Péter kedvéért reggel hatkor tartottak misét Ghánában

Így aztán korábbi misére volt szükség, mint ahogy az Ghánában szokás. 

„Ebenezer atya készséggel állt a rendelkezésünkre: reggel hat órakor csak a magyar delegációnak celebrálta a misét, hogy ne maradjon ki egyetlen rorate sem az adventi időszakban.”

-írta a külügyminiszter a Facebook-oldalán.

Forrás: 444.hu

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ha ez a jóember tudta volna, hogy micsoda tolvajkeresztények ezek, megtagadta volna a mise celebrálását.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ha ez a jóember tudta volna, hogy micsoda tolvajkeresztények ezek, megtagadta volna a mise celebrálását.
justhpeter
Ha már a ghánaiak is imádkoznak érte olyan korán akkor itthon az életfogytiglaninál többet nem kaphat majd.
Menőmanó
Kis ízelítő a kommentekből. Persze volt sok seggnyalós is, de azokat otthagytam.

"Az igaz keresztény ember nem így éli meg a hitét. Annak nincs igénye, szüksége arra hogy bizonygassa, ma reggel is voltam a templomban.
Yoda69
Ez a budos komcsi ivadek miota szorul misere?
Aki Én
Mi bajuk a feketékkel?
Ha nem jönnek, házhoz megy hozzájuk?
Nyírfa
propeller.hu/itthon/3977438-mindenki-megnyugodhat-nem-maradt-le-roraterol-szijjarto-peter

Én is írtam, csak ide. És azt írtam, hogy:

Akkora kő esett le a szívemről, hogy belerengett a föld! Kávé mellé reggel mise, óh, nem fontosabb semmi se'
Azért a mise sem véd meg mindentől, Desdemona sem mulasztotta volna el a világ minden kincséért sem, kérdezte is tőle élete párja, mielőtt két kezét szerelmesen a nyaka köré fonta: imádkoztál már, Desdemona?
Igen, édes uram, rebegte a hitves, majd kilehelte lelkét.

Hát, így.
nemkati
Látszik, hogy fontos találkozó, mindkét fél felvette az ünneplő ruháját.
Nessy
Státusz keresztény "udvarias" külügyérünk előadta magát! Tiszteletére előre hozott rorate. Tudja egyáltalán az mit jelent?? Üdvözli a pap, a pólós zsebre vágott kezű farizeust!
namihami
Zárkóznak a hazai katolikusokhoz! A mieink már ott tartanak, hogy az állami támogatásért akár hajnali kettőkor is tartanak misét! A 6 órás kezdésbe már egy kis heverészés is belefér!
lampa laz
@Nyírfa: A facebookon olvasd/olvassátok el Káncz Csaba geopolitikai jegyzetei közül a dec 6-ai droggal kapcsolatos bejegyzését, döbbenet amit ott leír. Onnan megtudható, h szíjjas miért röpköd bizonyos helyekre és miért. Ja és ebből még az is, h miből van nekik az a rengeteg pénzük.
Nyírfa
@lampa laz: tegnap, 18.22

Szóval, pszichózis. Így érthetővé válik a magyar kormány viselkedése. Csak ismételni tudom az egyik hozzászóló véleményét: jó lenne, ha az FBI most is cselekedne mint 1999-ben.
Lehet, hogy a Lipótot is ezért , a droglaborok miatt kellett bezárni?
nemkati
@lampa laz: Nem találom, tudsz valami közetlen elérést?
Nyírfa
@nemkati: Káncz Csaba facebook-oldala, geopolitikai jegyzetek, dec.06.
nemkati
@Nyírfa: Ja, kösz, itt nem találom, azért kéne valami közvetlen elérés. Nincs fészbukom egyébként.
Nyírfa
@nemkati: Ez nyilvános. Bemásolom neked, így egyszerűbb:

" Kedves gyerekek! Ma Mikulás napja van, ezért egy mesét mondok el nektek. Ezt Csaba bácsi egy sokat látott ismerőse küldte. Mint látni fogjátok, a történetnek KÖZE SINCS a valósághoz, szereplői kitalált személyek. Csaba bácsi csupán a szórakoztatásotokra teszi közzé…
Volt egyszer, hol nem volt:
„Egy svájci fedőcégen keresztül a magyar katonai titkosszolgálat is érdekelt lehetett az amerikai kábítószercsempészetben a hetvenes-nyolcvanas években, olyannyira, hogy mindez az amerikai-magyar kereskedelmi kapcsolatokat is veszélyeztette.
Illegális drog és fegyver kereskedelemmel hozott létre rejtett pénzügyi alapokat, amelyekből képesek voltak indirekt politikai korrupcióra, NATO és USA elleni katonai kémkedésre, politikai gyilkosságokra, anélkül, hogy közvetlen bizonyítékok keletkezhettek volna, amelyek Magyarországra mutatnának esetleges lebukás esetén. Hiszek ezek bűnözök csak…, nem a Magyar Állam által küldött állambiztonsági emberek".
index.hu/.../a_magyar_katonai_titkosszolgalat.../
A bűnözés és az állambiztonság szerves részei lettek egymásnak, mert állandó és komoly pénzügyi források kellettek az állambiztonságnak a célok eléréséhez, amely nem kötődik az állami hivatalos büdzséhez és járulékos veszteségként bármikor leírható, mivel elszámolni nem kell vele soha, mert nem is létezik. Ez a tökéletes pénzügyi forrás egy titkosszolgálat hosszútávú rejtett üzemeltetéséhez. A rendszerváltás után az Állambiztonság élt tovább, valójában semmi sem változott, így a módszerek sem. A 90-es években folytattatták tovább az olajszőkítéssel az új kreatív forrás keresést. Ők találták ki az egészet és ők működtettek közvetve a rendszert. Az ENERGOL-t, amely a katonai titkosszolgálat fedőcége volt.
Senki nem gondolja komolyan, hogy az analfabéta Portik képes volt egy maga összerakni az egész olajszőkítést, működtetni a politikai jogalkotás joghézag fenntartó gépezetét évekig, tartani a kapcsolatot az...
Nyírfa
folytatás:

" az orosz olajkereskedőkkel és legalizálni hazai-külföldi banki kapcsolatokkal a bűnözésből megszerzett pénzt, továbbá megszerezni a szőkítéshez az üres honvédségi és szovjet laktanyák üzemanyagbázisait. Ő csak egy báb volt, ahogy Mészáros Lőrincz is most éppen az EU támogatások rendszerszintű lopásához. Ez a történet akkor sem és most sem egy piti kidobó, strici Portikról vagy a buta gázszerelő Mészárosról szól.
www.privatkopo.info/WebArticleShow.aspx?AGM=&AN=portiktitkosszolgalatok&MN=PolitikaEsBunozes&LN=Hungarian&fbclid=IwAR14ut5AKUod205yFU3eh2lRNGUbILn1v5Ryd_M7mvJzlj6rZBhmNtrVQtA
Az olajszőkítés nem csak Magyarországra volt hatással, hanem az oroszok képesek voltak üzemanyagot bejuttatni az olajembargó alatt álló szövetséges Szerbiába is, amely így működtetni tudta a tankjait, vadászgépéit és így 10 évig a Jugoszláv polgárháborút fenntartani, egyben a NATO csatlakozást 10 évig akadályozni a kelet európai térségnek, mivel a háború miatt féltek bárkit felvenni, csakúgy, mint most az ukrán háború miatt.
1999-ben ért véget a KÁOSZ, amikor az USA eldöntötte, hogy rendet csinál a térségben: a NATO lebombázta Szerbiát és FBI bevetési egységeket küldött Budapestre, akik az orosz maffiát felszámolták és lehetővé tették a Magyar NATO csatlakozást. Ekkor ért véget az olajszőkítés, az utcai robbantások kora Budapesten és lett Magyarország a NATO része. Ekkor jött létre egy paktum a Magyar Állambiztonsággal, a NATO ügyében - amely most az oroszok megerősödése miatt felrúgásra került és a régi módszerek újra mozgásba jöttek a régi szovjet/ orosz szövetséggel együtt. A régi/ új állambiztonság újra kezdte a hidegháborús játszmát és átállt az orosz oldalra. Újra bekapcsolódtak a kábítószer kereskedelembe a hírek logikai olvasata szerint.
Állami szinten építenek ki elsőnek kapcsolatokat a kábítószer kereskedelemben érdekelt dél-amerikai Ecuadorral, Venezuelával és volt magyar katonatisztek jelennek meg a drog operációkban. A lebukások nyugaton történnek...
Nyírfa
és még:

"A lebukások nyugaton történnek (lásd Írország) és nyugati tippek alapján kapnak el Budapestre érkező ecuadori szállítmányokat, de igaz senkit nem kapnak el soha és nem kerül felelősségre vonásra senki Budapesten.
Az oroszok elkezdték a magyar szövetségeseik segítségével a további destabilizációt a térségben, az illegális drog kereskedelemből származó pénz pedig megy az európai félkatonai szélsőjobba, ahogy anno 1989 előtt ment a Vörös Brigádoknak - csak akkor a szélsőbaloldalra.
A cél nem változott: a NATO, az EU lerombolása és az orosz befolyás visszaállítása. Gondolom, ez most már sok lett az USA-nak is, ezért ültek le beszélgetni Pintérrel pár napja és ezért jöttek lebukási hírek a magyar vonatkozású drog üzletekről. Érdekes, hogy e folyamatok közben a magyar legfelső politikai elit rabjává vált a droghasználatnak, lásd Habony ibizai képei, Borkai Zsolt horvát kalandjai, vagy Szájer hátizsákos csomagjai. Az is érdekes, hogy a vezérünk ezen évek alatt irreálisan meghízott. Talán emlékszünk, a drog használat mellékhatásaira: elhízás, remegés, mozgás koordinációs zavarok.
Hitler és Göring drog története ismert: Adolf Hitler kokainfüggő volt, és úgy irányította végig a háborút, hogy közben akár 80 különböző drogot is beadott magának. Dr. Morell több mint kilenc éven át minden nap olyan mennyiségben adott be amfetaminokat, barbiturátokat és ópiátokat, hogy az injekciók birodalmi mestereként vált ismertté. Hitlert nem zavarta, hogy mit adtak neki, amíg a gyógyszerek hatottak. A legmeglepőbb drog, amelyet Dr. Morell felírt a Führernek, a kokain volt. Morell szemcseppek segítségével kezdett el kokaint adagolni a Führernek. Mivel tudta, hogy Hitler arra számított, hogy a kábítószer bevétele után jobban fogja érezni magát, tízszeres mennyiségű kokaint tett a cseppekbe. Egy ilyen koncentrált dózis kiválthatta azt a pszichotikus viselkedést, amelyet Hitler későbbi éveiben tapasztalt. Az ilyen drogok, különösen az amfetaminok szedésének hosszú távú hatása egyre...
nemkati
@Nyírfa: Köszi! :)) Van tovább is? Mert mintha a vége lemaradt volna.
Nyírfa
az uccsó:

"kiszámíthatatlanabb viselkedéshez vezetett. Göring természetellenes elhízása pedig szintén a napi drog használatnak volt köszönhető. Göring holmijai között volt két bőrönd 1945-ben amikor elfogták, amelyek több mint 20 000 parakodein tablettát tartalmaztak. Göring közismerten gyengítő morfiumfüggőségben szenvedett, ami évtizedekkel korábban kényszergyógykezelésre kényszerítette.
www.historyextra.com/.../when-hitler-took-cocaine/
Idén januárban aztán védelmi megállapodást kötött Magyarország Ecuadorral. A két hadseregnek természetesen köze nincs egymáshoz. Ecuador viszont a globális drogkereskedelem csomópontjává vált, amely kolumbiai kokainnal árasztja el a világot. hvg.hu/.../20230119_Vedelmi_megallapodas...
Történelmi rekordnak számító, 23 milliárd forint értékű kokaint találtak a Csepeli Szabad-kikötőben még novemberben. Csak azt nem sikerült eddig kideríteni, hogy kié volt az Ecuadorból érkező készlet.
24.hu/.../kokain-csepel-rendorseg-23-milliard.../
A venezuelai politikai zavargások megkönnyítették a kábítószer-kereskedelmet, a pénzmosást és más bűncselekmények elkövetését. 2019-ben az Egyesült Államok megszüntette Nicolás Maduro venezuelai elnökként való elismerését, és felfüggesztette a venezuelai nagykövetségi tevékenységet. Az USA Venezuelát preferált kábítószer-kereskedelmi útvonalként írta le, elsősorban a kokain globális piacokra történő szállításához. Áprilisban beszámoltak a Kongresszusnak arról, hogy a kolumbiai kokaint Venezuelán keresztül szállítják az Egyesült Államokba, Európába és Afrikába. A korrupt venezuelai politikai vezetők együttműködnek a kábítószer-kereskedőkkel az Egyesült Államok Déli Parancsnokságának parancsnoka szerint. Ezek a tevékenységek aláássák az Egyesült Államok kábítószer-ellenes céljait a régióban.
Szijjártó egy hónapja járt Venezuelában, szerinte LNG-t kell hozni onnan Mo-ra… Milyen eredeti ötlet...
www.economx.hu/.../szijjarto-peter-venezuela...
Így egy fokkal...
Nyírfa
na még:

"Így egy fokkal érthetőbbé válik, hogy miközben az ország teljesen elszegényedett, a rezsim miért próbálja minden áron megszerezni a Budapest Airportot... "

És itt a vége. Jó hosszú! :)
simmering73
"Én nem tudom, mit mutatnak éppen a számok Rogánék központjában, vagy miből jutott valaki arra a következtetésre, hogy a vallásos vonalra rá kell erősíteni, mert az majd szaporodásra bírja a szavazásra hajlamos híveket, de az biztos, hogy ilyen gyomorforgatóan képmutató talán még soha nem volt a bűnbanda. Novák Katalin és Szijjártó Péter egymáson keresztülesve osztják meg az országgal a templomlátogatásaikat. Szijjártó áll nyerésre, mert ő nem egyszerűen csak elugrott a testőreivel és egyéb személyzetével a misére, hanem egyenesen neki tartottak külön misét Ghánában, mert a katonai nemkormánygép korán indult tovább Csádba, és minden idők legsportosabb külügyminisztere reggeli mise nélkül egy lépést sem tesz újabban. Nem lepődnék meg különösebben, ha a testőrök mellé minden főfideszes kapna egy saját papot, hátha Ausztrália és Párizs között valamelyikükre rátör a levegőben a gyónhatnék."
kolozsvaros.com/2023/12/08/ez-tenyleg-mesebe-illo-orszag-remmesebe/
nemkati
@Nyírfa: Köszi, jó hosszú, de érdekes, főleg olyannak, mint én, akinek ezekről fogalma se volt. Nem tudom, én miért nem találtam meg. Biztos mert közben dolgozom, és nagyon el vagyok maradva, arra kell koncentrálnom. De a segítségeddel egy csomó időt megspóroltam. Köszi.
Mások is olvassák el!
Nyírfa
@nemkati: Szívesen. Jó munkát! :)
Ja: nem vagy egyedül azzal, hogy erről fogalmad sem volt. Ráadásul roppant ijesztő, rombolja a biztonságérzetet, miközben bűzlik az ország az erkölcsi hulláktól.
lampa laz
@Nyírfa: Most már tudjuk, h szíjjas miért utazik annyit a Dél-Amerikai országokba a nem kormánygéppel. Gondolom ezt a csutkafejüt nem vizsgálják át mint a személyszállító gépek poggyászait. Ha a reptér és az üzemeltetése is a a kezükbe kerül akkor tonnaszám jöhet a drog. Elnézve egy-két fideszes politikust, lerí róluk a szer hatása. Orbán egyszer azt mondta, h neki elég 3-4 óra alvás ami még egy egészséges embert is padlóra tenne hosszútávon. Gondolom ő olyan szerrel él ami ezt lehetővé teszi. No, meg az a sok sületlen szöveg ami kijön belőle, nem egy értelmes ember megnyilvánulását tükrözi. A híres N.Zoltán volt vadászpilóta esete a heroinnal... gondolom ő sem saját célra vagy a családjának hozta volna haza... mélyen elgondolkodtató dolgok ezek, mert nagyon durva.
lampa laz
@nemkati: Látom @Nyírfa-nak sikerült megoldania amit köszönök neki, mert én sem tudtam tegnap ide másolni. Nekem egy kis tabletem van és sajnos nem bírt el a cikkel.
Nyírfa
@lampa laz: 18.14.

Nincsenek véletlenek. Fiatalon annyira vonzott az újságírás, hogy el sem tudtam képzelni az életemet közéleti szereplés nélkül. Aztán, amikor lehetőségem lett volna arra, hogy a hivatásom legyen, nem kicsit riadtam vissza. Mert az oknyomozó zsurnaliszták sokszor korán halnak, és jól teszik, ha nem alapítanak családot.
Elolvasva Káncz jegyzetét, beleborzongtam, milyen világban élünk. De ez igaz a múlt időre is, és igaz lesz még jó ideig.
Ma a vásárlásom során belefutottam egy csapat fiatalba. Olyan szépek voltak, megálltam mellettük, hallgattam őket, és hagytam, hogy átjárjon az az életerő, amely áradt belőlük. Ti vagytok a jövő, mondtam, majd elköszöntem, de még hátat sem fordítottam, amikor elhangzott a válasz: tudjuk. Nem egy odadobott, jópofizó reakció volt, hanem olyan, amitől már nem is volt olyan nehéz a szatyrom. :)
Ők , a mai tizenévesek a reménységeim. És nekünk nagyon kell vigyáznunk rájuk, hogy soha ne váljanak orbánokká.

A másolást pedig nagyon szívesen! :) Az információ hatalom, amivel élni kell.
lampa laz
@Nyírfa: K. Csaba oldalán már megjelent a folytatás, nagyon durva dolgok. Kezdem félteni.
Nyírfa
@lampa laz: 08.24

És akkor képzeljük el, hogy minderre rálátással milyen készültségben lehetnek a NATO-tagok titkosszolgálatai. Már tavaly is nyílt titok volt, hogy a legfontosabb információkat nem osztják meg a magyar féllel, tudván, hogy azok azonnal az oroszoknál landolnának. A magyar árulásnál jobban csodálkozom a cseh, szlovák részvételen, a cseheket ugyanis nálunk fejlettebbnek gondoltam, a szlovákok pedig egyértelmű nyugati elköteleződést mutattak. Eddig.
Amikor a csecsen származású - hogyan és miért került ide? - férfi megfenyegette Komáromy Gergelyt, s tehette ezt minden következmény nélkül, eldőlt a számomra, hogy Magyarországgal , Magyarországon, bármit meg lehet tenni.
Vannak kérdések, bőven. Gyurcsány, biztos, hogy könnyelműségből engedi ki a kezéből Orbánt?
Miért nem célratörőbb a DK? És hogyan is állunk a szlovák újságírók meggyilkolásával? A lengyel elnököt szállító repülőgép lezuhanása ahhoz hasonlít, mint amikor az orosz politikusok, üzletemberek kizuhannak, öngyilkosok lesznek. Vagy pontosan ugyanaz?
A végső kérdésem: alkalmasak Közép-Kelet-Európa vagy Ázsia népei a szabadságra?
lampa laz
@Nyírfa: Az utolsó mondatodhoz, szerintem nem és a gyakorlati élet is ezt igazolja. Csak hangoztatjuk a szabadságpártiságunkat, közben meg elvárjuk, h mindig legyen valaki aki megmondja és irányítsa sőt megmentse az életünket. Kertész Ákos jól jellemezte a magyart amikor azt írta, h moslékzabáló, alattvalók vagyunk. Orbán és a csürhéje ezt jól felismerte, le is nyomott bennünket arra a szintre.
A csecsen mellett már a török is verheti a magyart minden következmény nélkül saját saját hazánkban.
Meg vagyok győződve arról, h az ellenzék, (kivéve a momentumosokat, mert ők túl fiatalok) és a fidesz között összefonódás van. Azok a régi ügyek amik sohasem lettek felszámolva és ma is élnek, az összetartja őket. Ha nem így lenne akkor már rég borítani kellett volna nekik a bilit. Így belegondolva, h egyetlen percre sem tudtunk elszakadni az oroszok szorításából, szörnyű érzés. Találgattuk, h putyin mivel zsarolja orbánt, nem kell neki semmivel hiszen mindig ott ült az ölébe. Egy szégyentelen, mocskos hazaáruló.
Nyírfa
@lampa laz: Azt mondod, hogy Gyurcsány ugyanúgy fogva van...igen, valószínűleg. Ahhoz ő túl intelligens, hogy ok nélkül hagyja szétdúlni az országot. Viszont ezen a vonalon haladva teljesen felesleges az árnyékkormány.
Orbánról egyszer, valaki ki fog tálalni, és úgy érzem, hogy ezt mi megérjük. Sok minden borul majd vele, de másképpen nincsen érdemi változás. Vallom, hogy nem a tünetet kell kezelni, hanem a betegséget gyógyítani.
lampa laz
@Nyírfa: Gondolod , megérjük? Aranyos vagy, legalább bízzon az ember ha már tenni nem sokat tud így 71 évesen, mint én. Nagyon szeretném!
Nyírfa
@lampa laz: 21.23, tegnap

Nahát, ilyen öreg vagy? Én még csak 70! :))
Amúgy jó reggelt, és, igen, megérjük. Tudni nem tudom, csak érzem, de azt erősen.
Úgy döntöttem, nem először, csak nem mindig tartom be, hogy a jövőben kizárólag akkor megyek tüntetni, ha az ellenzéki pártok kormányváltó megmozdulásra hívnak minket, illetve a gyerekekért, mert értük, velük, muszáj. Olyan érettek , céltudatosak, elszántak, jól szervezettek, hogy, amikor köztük vagyok, nem ismerek lehetetlent. Nem egyszer gyalogoltam velük végig fél Budapestet, tapasztalatból beszélek.
Igen, bízni kell, és sokszor, nagyon sokszor elképzelni egy olyan Magyarországot, amelyben jó élni. Minél többen, minél többször látjuk magunk előtt, annál valószínűbb, hogy valóra is válik.
Még valami: állítólag Jézus reinkarnációja megszületett. Nagy szeretettel kell védeni, hogy el ne tudják pusztítani.
lampa laz
@Nyírfa: Büszkén viselem a koromat, mert csak némi kis mellékhatást érzékelek ebből. Nagyon aktív vagyok, még mindig dolgozom napi 8 órában, így nem tud legyűrni semmi. Köszönöm a lelkesítő mondataidat, mert egy szép új világra én is mint sokan még, vágyom és meg is teszek érte mindent ami tőlem telik.
Legyen nagyon szép napod!
Nyírfa
@lampa laz: 12.51

Köszönöm, neked is, és jó egészséget kívánok a jövőben is!
Nyírfa
@lampa laz: 12.51

Visszatértem, mert foglalkoztat egy gondolat: megbántottalak az öreg jelzővel? Egyidősek vagyunk, magamat sem tartom öregnek, ott vannak a nevetőjelek, mégis rossz érzés fogott el: talán idézőjelbe kellett volna tennem. Ha rosszul esett, megkövetlek.
lampa laz
@Nyírfa: Nem, nem, egyáltalán nem bántottál meg, megértettem a humort benn, jót mosolyogtam rajt. Kívánom én minden 70+-nak, h ilyen jól érezze magát mint mi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.