Brüsszel és a Soros Alapítvány finanszírozza azokat, akik itthon a konzultációt támadják – közölte a magyar kormány.

Lehet, hogy ön is Soros-bérenc? A kormány szerint ez az ismertetőjegye
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Mint írják, a brüsszeli bürokraták rá akarják kényszeríteni Magyarországot, hogy feltétel nélkül támogassuk Ukrajna Európai Uniós tagságát és a háború további finanszírozását. Ez nem Magyarország érdeke. Magyarország érdeke a béke és nem a háború.

A Soros Alapítvány és Brüsszel azért fizeti a konzultációt támadó szervezeteket, mert félnek attól, hogy Magyarország után más országokban is megkérdezik az embereket arról, támogatják-e Ukrajna uniós tagságát és a háború finanszírozását

- olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében.

Forrás: OS-MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Nincs még egy olyan kormány, amelyik ilyen hazug kérdéseket tenne fel a népének, mint ez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Ha a verekedő félnek kést adsz a kezébe amivel ölni fog akkor te is olyan gyilkos vagy mint ő.
nemkati
Nincs még egy olyan kormány, amelyik ilyen hazug kérdéseket tenne fel a népének, mint ez.
Peller Anikó
@Gyilkos: Neked nem valami kés van a kezedben, cicus?
Cherry
Inkább Sorosé mint egy retkes sötét tolvajé !!!
Péter2
Na nézzük az elején , ki is fogadott el Sorostól pénzt éveken keresztül ? Orbán és a fél fidesz , tehát Soros bérencek, csak a kitartottak lehetnek ,ezt el is mondják az érintettek mennyi pénzt kaptak egyenesen Gyuritól , az internet nem felejt ! Ez az ember a rendszerváltáskor rengeteget tett az országért mivel ő is itt született, magyar állampolgárként, magyar szülőktől , főleg gazdasági téren , hogy a sok magyar ember nem lett munkanélküli , és a magyarokkal szemben eloszlatta a kételyeket , hogy jöjjenek a befektetők , hogy legyen a melósnak mit gyártani nyugatra , mikor megszűnt egyik napról a másikra kgst piac , mivel a szovjet fizető képtelené vált , és bizony a nyugatnak nagy kételyei voltak, a volt varsói szerződésben volt országokkal szemben . De hát tudjuk milyen kártékony a szélsőjobboldal , oda szarik ahonnét eszik , igazi nemzethy , de jó , hogy ehhez a nemzethez nem tartozom , amit a fidesz képvisel .
Nessy
Tisztelt kormány! Ha már Soros bérenc vagyok, immáron sokadszor, én is sokadszoe kérdezem, hol kaphatok némi Soros guruló dollárt!
Nyírfa
@Péter2: Annyiban vitám van veled, hogy rengeteg ember került kapun kívülre, és veszítette el az egzisztenciáját. Az egész magyar társadalom alapjaiban fordult ki önmagából. Ez a rendszerváltás nagyon rosszul sült el, s ha valamiért kárhoztatom Soros Györgyöt, az kizárólag a fideszes fiúk támogatása.
Nyírfa
@Nessy: 20.15

Megelőztél, most akartam szóvá tenni, hogy megindul ellenünk a hajtóvadászat. Te is soros, én is soros, szoros soroskötésben leszünk vád alá helyezve, azt hiszem, többen, mint amennyi hely van a börtönökben. De nem aggódom, annyi a stadion, hogy Dunát lehet velük rekeszteni.
Nessy
@Nyírfa: Viszont jó lesz a társaság! :-)))
Nyírfa
@Nessy: 21.19

Abban nem lesz hiba! :)))
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Ha azzal védi magát vagy mást, akkor nem!
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 19:05 Ki a támadó és ki a védekező? Ez fontos kérdés! Aki a támadót támogatja az tömeggyilkos/háborús bűnös! A védekezőt kell támogatni mindenáron, mert a támadó vérszemet kap és nem áll meg a határon! Magunk alatt ne vágjuk már a fát kedves vakKond barátom! Az 0rbán kerítés erre már kevés!
Aki Én
Ha fekete vagy fehér, vagyis orbánista vagy Sorosista, akkor bizony Soros sokszorosan támogatottabb.
Ezodabasz
Ki legyen a soros 0rbán helyett? Mert ez nem jó...
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...te filozófus vagy...olvasd el mégegyszer és próbáld úgy értelmezni ahogy le van írva.
kereső
"Brüsszel és a Soros Alapítvány finanszírozza azokat, akik itthon a konzultációt támadják – közölte a magyar kormány."

Azt nem tudom, hogy mennyibe kerül "Brüsszelnek alias Soros birodalom"-nak, de nagyon-nagyon sokba.
Mert holliktól tudjuk, hogy a fideSS , nemzethy konzultációs propaganda országjárásán 15 ezren vettek részt- a 9,7 millióból.
Jövőre a 15 ezer lesz a 2/3???
vacsi
"Brüsszel és a Soros Alapítvány finanszírozza azokat, akik itthon a konzultációt támadják "
Szerintem is...
kereső
@vacsi: "Brüsszel" orbánékat finanszirozza immár 14. éve- ahogyan most is, az egy milliárd euroval. Miről beszéltek , hülyeséget hülyeségre halmozva? Ha, jól bele gondolok ez is tiltott pártfinanszirozás, mivel az állampárt=fideSS=kormány=pártállam. Akkor most hogy is állunk az úr szine előtt?
Nessy
@vacsi: Nem tudod, hol lehet jelentkezni a Soros finanszírozásért? Már annyiszor voltam Soros bérenc, de konkrétan nem tudták megmondani, hol lehet a pénzért jelentkezni!
Nessy
@kereső: Eddig is a levelezőtagozatosok félmillió szavazatával támogatva elért 49-50% = 2/3 volt, én már a támogatott 20-25% esetében sem lepődnék meg!
madlaci66
@kereső: már kész van rá a törvény: 1. pont: mindig a fidess nyer
2.pont: ha véletlenül mégse nyer, akkor automatikusan az első pont lép érvénybe.
jáger laszló
Engem+erkölcsileg támogatnak,hiszen együtt pendülnek velem és soha nem támadnak etikailag sem!!
Hát ez tényleg felveti a gyanú árnyékát!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ezodabasz
@vacsi: ma, 09:24 Ezt a "nemzeti" konzultációt (is) neked írták, meg a többi birkának! Itt nem tudsz hibázni. Jól ki van ez találva:))) Miért nincs benne minden kérdéshez más opció/szöveges rész? Jaaa az nem érdekli az uralkodó O1G királyunk által vezetett fideSS-maffiát?
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 09:10 Csizmát húztál maccska? .Te tökhöje vagy...olvasd el mégegyszer a saját baromságodat és a másokét próbáld úgy értelmezni ahogy az le van írva...Nem megy a szövegértés? Sebaj, gyakorlat teszi a mestert!
Csizmás Kond
@Ezodabasz: ...lökött vagy zodabas...nem én piszkálom a más beírását hanem ti...na de aki hülye az is marad.
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 08:09 Jobb is ha nempiszkálod és nem kevered a szart! Eléggé bűzlik már így is!
Ha hülye vagy és faszságokat írsz akkor ne csodálkozz ha bottal piszkállak...sajnos undorodom a férgektől!
Az hogy ideszarsz valamit és ott hagyod, nem valami bátor hozzáállás. Mások beírása és egy értelmes, vagy esetleg indulatos válaszból is kialakulhat értelmes párbeszéd. Igazad van: Aki hülye az is maradsz:)) Egy értelmes válaszra sem vagy képes? Akkor mi a fasznak röfögsz ide???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.