Az M1-esen halálos balesetet okozó porátfúvás ügyében a rendőrség továbbra is ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Tehetetlen a rendőrség: nincs felelőse az ország egyik legsúlyosabb közúti közlekedési balesetének

Képünk illusztráció Forrás: Pixabay

Március 11-én, Herceghalom térségében porátfújás miatt megszűnő látótávolság és emberi hiba okozott tömegkarambolt az M1-es autópályán. A balesetben 32 személygépkocsi, öt kisteherautó és hat kamion rohant egymásba, egy 44 éves sofőr meghalt, több tucat ember pedig, köztük tíz gyermek is, súlyosan vagy életveszélyesen megsérült.

A „Mészáros Lőrinc” cégének kiszervezett pályafenntartónál belső vizsgálat indult. A rendőrség pedig közúti baleset okozása miatt indított eljárást. Az illetékes, Lázár János vezette minisztérium márciusban még nem zárta ki, hogy ha a folyamatban lévő nyomozás ezt indokoltnak látja, szigoríthatnak a törvényi előírásokon is – írja a hvg.

Az illetékes kapitányság szóvivője, Szabóné Berki Bianka szerint "a nyomozás jelenleg is folyik, egyelőre ismeretlen tettes ellen", és, hogy "továbbra is szakértők bevonásával vizsgálják a körülményeket".

A tömegszerencsétlenség több mint 360 millió forintos kárt okozott.

Forrás: hvg
Fotó: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A tettes nem ismeretlen. Csak ti vagytok ilyen hülyék az idióta törvényeitek megfogalmazásai miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
Van itt felelős jó pár. Azok, akik nem a látási- és útviszonyoknak megfelelően vezettek és azok is, akik a porátfúvást előidézték.
Eladott Ország
@Sakk Matt: ma, 14:10 ☺ De a lényeg, hogy a bűnöző román cigány strómanja az autópálya kezelője, (Lölő) aki szent és sérthetetlen. Kártérítést pedig a büdös életben nem fognak fizetni, majd mi kifizetjük az adónkból. Ja, és minek van környezetvédelmi hatástanulmány nyomvonalas létesítménynél is?!
madlaci66
még nem tudták eldönteni, hogy az öreg vagy a fiatal Soros a hibás
namihami
@Eladott Ország: 13.23: Pont ez ugrott be! Az ún Közútkezelőnek van/volt felelős(!!!) vezetése, akinek ez IS, ennek az elhárítása is a feladata! Végrehajtotta? Nem? Akkor? Persze, kondatag az is! Ahogy, a hasonló esetekben se lesz hibás (csak elévülésig tartott vizsgálat), mert most már a Löli (Orbán&co) szedi a diszkréten megállapított autópályadíjat! (a sógorok olcsóbbak, kb 6x annyi útra---és a jövő évi 1 napos ára már előre is röhej)
Eladott Ország
@namihami: ma, 16:52 ♦ Brüsszel megállt, így Ausztriát is gyorsabban lehagyjuk! Előre a Lenini úton! Éves autópálya matrica ára: 2024- Magyar: 57 260 Ft - Osztrák: 36 500 Ft
twitter.com/gergo_z/status/1728692326879424766/photo/1
jáger laszló
1XŰ!!
A porátfúvás oka maga az okozója
Csak nehogy szélikére kenjék,mert hanyatt dobom magam!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.