Kevesebb megrendelés érkezik? A költségek pedig tovább növekednek? Sok cég él most ebben a helyzetben. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Adó- és pénzgazdálkodás. Minden forint számít!” című konferenciájának előadói elmondják, hogyan tartható fenn a cég, ha a költségek az infláció miatt drasztikusan növekednek, a bevételek, megrendelések pedig a recesszió miatt csökkennek. (x)

Lehetetlennek tűnő feladat? Pedig még egy darabig szembe kell nézni az üzleti szektor szereplőinek a megrendelések megritkulásával. S nincs vállalkozást támogató vissza nem térítendő EU-pályázat sem.

Adó- és pénzgazdálkodás. Minden forint számít!

Egyik megoldás: spórolni, ahol lehet! Például az adórendszerünkben fellelhető kedvezmények igénybevételével, a béren kívüli juttatások használatával, az energiaköltségek minimálisra csökkentésével, a megosztásos gazdaságra áttéréssel stb.

Másik megoldás: pénzt, vagyont tartsuk értékálló befektetésekben! Ha van eladható és nélkülözhető ingatlan, vagyontárgy, váljunk meg tőle vagy hasznosítsuk!

A társasági törvényben, cégcsoportosulásokban is nagyobb a cégbiztonság. Használjuk ki a devizában fizetés lehetőségeit!

A konferencia előadói sok használható megoldást tárnak a kkv-döntéshozók elé, mely szektortól függetlenül segít a recesszióban is szilárdan működni.

Sok megoldás létezik. Az orrunk előtt van. Csak észre kell venni.

A konferencia előadói sok használható megoldást tárnak a kkv-döntéshozók elé, mely szektortól függetlenül segít a recesszióban is megvetni a lábunkat. Biztosan tudnak mondani olyat, ami eddig elkerülte a figyelmüket. De most jól jön egy új ötlet pénzünk, vagyonunk értékállóságának megóvására.

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Adó- és pénzgazdálkodás – Minden forint számít!” című hibrid konferenciáján november 2-án várjuk azokat az üzleti döntéshozókat, akik a recesszióban a cégvagyon értékállóságának megóvására keresnek megoldásokat.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól majd 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: október 19.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/adoespenzgazdalkodas/

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.