Az Európai Tanács úgy döntött, hogy megkezdi a csatlakozási tárgyalásokat Ukrajnával és Moldovával – jelentette be az X-en Charles Michel, az ET elnöke. Hozzátette azt is, hogy Georgia (Grúzia) megkapja a tagjelölti státuszt. A bejegyzésből kiderül az is, hogy amint Bosznia-Hercegovina eléri a tagsági kritériumok szükséges mértékét, vele is megkezdik a tárgyalásokat. Az Európai Tanács egyben és felkérte a Bizottságot, hogy márciusig készítsen jelentést a döntés meghozatala érdekében. Michel szerint ezek a fejlemények a remény egyértelmű jelei „népük és kontinensünk számára”.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Menőmanó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
??? Nem mert vétózni a holdkóros " piritott magyar " ? :):):):):)
Béla333
A hülye pávatáncos eltotyogta a dolgot...
rücsü41
Van az a pénz ami miatt már nem kötjük az ebet a karóhoz!Rosszul alszik ma a "mi"vezetőnk, mert mégis csak megkezdődhetnek a tárgyalások Ukrajna EU tagságáról.Miket fog ez az ember álmodni ma éjjel?Brr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.