Orbán közzétett egy videót, amiben a döntését magyarázza

Orbán Viktor közzétett egy videót, amiben a döntését magyarázzaMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ahogy mi is megírtuk, az Európa Tanács úgy döntött, hogy megkezdi a csatlakozási tárgyalásokat Ukrajnával és Moldovával. Ezt az X-en Charles Michel, az ET elnöke jelentette be.

Nem sokkal később kiderült, hogy Magyarország nem vett részt a szavazáson. Erről Orbán Balázs elmondta:

Magyarország nem tartja felkészültnek Ukrajnát az uniós tárgyalások megkezdéséhez, ezért nem vett részt az arról tartott szavazáson.

De maga Orbán Viktor is be akart számolni arról, hogy mi állt a döntésük mögött, elárulta, miért mentek ki a szavazásról. Ezért a közösségi oldalára töltött fel egy videót:

Teljesen értelmetlen, irracionális és helytelen döntés ilyen körülmények között megkezdeni Ukrajnával a tárgyalásokat, és Magyarország nem is módosítja az álláspontját. Ellenben 26 másik ország ragaszkodott ahhoz, hogy ez a döntés megszülessen. Ezért Magyarország úgy döntött, hogy ha 26-an így döntenek, menjenek a maguk útján. Magyarország ebben a rossz döntésben nem kíván osztozni, és ezért Magyarország a döntéstől a mai napon távol maradt.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
0rbán kisétált az eu csúcsról, nem ér rá ilyen piti kérdésekkel foglalkozni, neki holnap reggel a rádióban meg kell mondani a tutit a magyaroknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cherry
Érdekes 28 állam dönt és csak egy retkes zsiros cigány van minden ellen, szóval ki lenne a hibás??? Nagyon beteg egy féreg,, ki kell vágni midenhonnan,,mikor ébred fel ez a nép és zavarja el ezt a piócát és bandáját ???
teuton
@Philip Marlowe: A potrohos ciganynak Churchillel valo összehasonlitasod csak egyetlenegy ponton stimmel, DAGADT!!!
Yoda69
@verőce21: "Orbán el is hagyta a termet, így a maradék 26 uniós vezető a szükséges egyhangúsággal – amely az uniós szabályok szerint akkor is teljesül, ha egy vezető hiányzik – jóváhagyta a tárgyalások megkezdését."
Tájékozódj öcsisajt!
verőce21
@Yoda69: Ha "konstruktívan" viselkedik, akkor meg mindenki megkapja a pénzét és nem firtatja senki a döntés szabályosságát...!
Én is kérek egy kávét...! :)
Yoda69
@verőce21: orban es a konstruktivitas? Hol elsz joember?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.