Orbán közzétett egy videót, amiben a döntését magyarázza

Orbán Viktor közzétett egy videót, amiben a döntését magyarázzaMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ahogy mi is megírtuk, az Európa Tanács úgy döntött, hogy megkezdi a csatlakozási tárgyalásokat Ukrajnával és Moldovával. Ezt az X-en Charles Michel, az ET elnöke jelentette be.

Nem sokkal később kiderült, hogy Magyarország nem vett részt a szavazáson. Erről Orbán Balázs elmondta:

Magyarország nem tartja felkészültnek Ukrajnát az uniós tárgyalások megkezdéséhez, ezért nem vett részt az arról tartott szavazáson.

De maga Orbán Viktor is be akart számolni arról, hogy mi állt a döntésük mögött, elárulta, miért mentek ki a szavazásról. Ezért a közösségi oldalára töltött fel egy videót:

Teljesen értelmetlen, irracionális és helytelen döntés ilyen körülmények között megkezdeni Ukrajnával a tárgyalásokat, és Magyarország nem is módosítja az álláspontját. Ellenben 26 másik ország ragaszkodott ahhoz, hogy ez a döntés megszülessen. Ezért Magyarország úgy döntött, hogy ha 26-an így döntenek, menjenek a maguk útján. Magyarország ebben a rossz döntésben nem kíván osztozni, és ezért Magyarország a döntéstől a mai napon távol maradt.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
0rbán kisétált az eu csúcsról, nem ér rá ilyen piti kérdésekkel foglalkozni, neki holnap reggel a rádióban meg kell mondani a tutit a magyaroknak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Ki kardot ránt kard által vész el. Addíg jár a korsó a kútra, míg megizélik a vízhordó lényt.
Clavigo
" Sztríitfájter "... Elmehetsz a picsába,putyincsicska..Még röhögni sem lehet rajtad,,te " Nindzsa",,annYira szánalmas senki vagy. Forrdulj fel...
nemkati
0rbán kisétált az eu csúcsról, nem ér rá ilyen piti kérdésekkel foglalkozni, neki holnap reggel a rádióban meg kell mondani a tutit a magyaroknak.
Sakk Matt
Dagi!

Gondolkodj el azon, hogy az általad kormányzott Magyarországgal tárgyalna-e ma az EU a tagságról?!
Aztán köpd telibe a tükrödet, te gané!
Nessy
Majd a legközelebbi Kossuth rádiós igehirdetésben lesz reggeli mes, a "magyar érdekek védelméről", a hősies döntéséről! Így biztos kap karácsonyi üdvözletet Putyintól!
„Tudok cselekedeteidről, hogy nem vagy sem hideg, sem forró. A langyosakat kiköpi az Isten!" Páva totyogás.
szegény hazám
Az utcai harcos béke nindzsa megvívta újabb csatáját. Megint győzött, mindig is győzz, az ő fejében (agyat nem merek mondani), mindig nagy a gőz. Nem szeretném egyik állatfajt sem megsérteni, ezért nem hasonlítom egyikhez sem ezt a szerves anyagból összeállt képződményt. Hozta ismét s formáját. A birkanyáj boldogan bégethet konstruktív cselekedetéhez. A patkányok mellette még ... oszt ennyi.
Sámannus
Volt már ilyen korábban is. volt egy lány a málenykij robotról akart mesélni a magyaroknak. Amikor hazajött még az állomáson szóltak a szüleinek, hogy nem beszélhetróla, ha nem akar visszajutni az oroszokhoz no ő is el ment a vécére az anyjával, aki lebeszélte az igazmondásról. A pávatáncos is lepten nyomon ilyen helyzetbe kerül, de még így is veszélyes neki erkélyre menni.
verőce21
Ez egy érvénytelen többségi szavazás volt, nem felelt meg az egyhangú döntés követelményének...!
Cherry
Retkes sötét kis putris, semmi más nem volt csak zsarolás a pénzért ,,,, remélem a temetöbe viszi magával a zsiros patkány
Sámannus
@Cherry: Már a börtön elkerülése a célja. A népharaggal ne is számoljunk.
jáger laszló
Magyarázkodás
Ez is jelez valamit!!
Nem, győzelmet az látható...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sakk Matt
@verőce21: De, a jelenlévők egyhangúan döntöttek! A dagi gyáva volt, maradnia kellett volna és nemmel szavaznia, ahogyan ugatta eddig!
Szokásához híven ismét segget csinált a szájából.
teuton
@verőce21: Hülyegyerek, tanuöj meg magyarul! EGYHANGU döntes volt, ami nem azt jelenti, hogy mindenkinek jelen kell lenni! Egyebkent pedig olvasni is meg kell tanulnod! Az elmult 2 hetben 3x hivtak le O1Gt a szönyeg szelere ezühgyban, Macron, Michel es utoljara Scholz 1 oraval a szavazas megkezdese elött közölte vele, hogy ha vetozik, nincs penz! Ezert a potrohos inkabb kigurult a targyalsrol...
Yoda69
@verőce21: Tevedesben vagy. Akkor lenne ervenytelen ha orban NEM-mel szavazott volna. Ezt nem merte meglepni, ezert meghunyaszkodva elhuzott. Igy ervenyes a szavazas.
izéke
@Philip Marlowe: hülye, az EU tagság mióta "casus belli" ? Akkor Georgiát is meg kellene támadnia putyinnak,hisz ők előrébb vannak ebben mint az ukránok...
Péter2
Így kell ezt , a többségi akarat érvényesült ,ez az alapja egy közösségnek . többi nem számít ,hogy ki hova vonulgat .
Dr. Proktor
Pénz beszél Orbán ugat...
Maccska pedig, szokása szerint, badarságokat beszél!
balos
@Maccska: nedveske!Nekem speciel a tömeggyilkos kurmány nyaljon sót,hogy érezzék a törődést,de a muszka seggét is nyugodtan fényesítsék,mert abból nyerik a nemzethy "büszkeségüket"!
Józsipapa
A BUGRIS TELIBE SZARTA A MAGYAR
PARLAMENT SZERDAI DÖNTÉSÉT !!!
balos
A kolostor disznó már rég a keleti seggek tológatója és nem az Ország és a Nép érdekében politizál!Már,ha azt a páva-táncot politikának lehet nevezni,amit a csicskáival a jobbágyainak előad!
verőce21
@teuton: @Yoda69: Nem volt "egyhangú" a döntés, csak - a jelenlévők közül -, nem volt ellenszavazat...!
Pálinkás Pál
megvettek csicska cigó..?...nagy volt a pofád hogy vétózol..!...gerinctelen senki vagy!
Pálinkás Pál
@Maccska: és..?...szart sem ér...változtatnak majd a vétó rendszerén, vagy szimplán megvonják a puhostól...mellesleg,mi a hírforrásod>?
Pálinkás Pál
@Maccska: " várhatóan egy újabb csúcstalálkozót kell összehívni 2024 januárban azért, mert nem lesz megegyezés."...tudsz olvasni...?...egy hónap csúszás, januárban megszavazzák a cigó nélkül../ felfüggesztett vétójog /...uniós pénz meg nuku...,ez a döntés biztos nem segíti a kifizetést...és hatalmas szerencsétek van a brüsszeli puhapöcsökkel...egy tökös vezetés már rég rövidre zárta volna a dolgot...
kereső
Szégyen! Orbán kapcarongyot csinált Magyarországból. Mi lett a nagy szájhőssel? Nem merte bevállalni a vétót "Magyarország és Európa" érdekében"? Mi lesz igy a pojáca játszóházának határozatával? Most majd a 135 bátorok fasiszta és a náci tagozat felelősségre vonja, mert nem tartotta magát a putyon által fogalmazott határozathoz?

És akkor még volt pofáva m"magyarázkodni", és vétózni a segélycsomagot? Ezzel Magyarország elárulta Rákóczit, 1848-at, 1956-ot. Hány ember halála szárad igy Magyarország lelketlen "lelkén"? Hány siró kisgyerek , megerőszakolt és meggyalázott nő, hány fiatal ember élete? Hogy tudtok igy élni, és a "keresztény" emberek szemébe nézni magyarok?
Saját vérieteket is elárultátok, miközben könnyes szemmel éneklitek új himnuszutokat"mi egy vérből valók vagyonk"- és mindezt miért ? Egy magát istennek képzelő bomlott elme hatalmáért- aki nem a magyarok érdekeinek, hanem idegen hatalom érdekének szolgálója lett.
Nem szégyellitek magatokat magyarok?
simmering73
@Maccska: Orbán elbukta a harcát az EU-csúcson, de majd igyekszik elhitetni, hogy valójában győzött
24.hu/belfold/2023/12/15/orban-viktor-unios-csucs-veto-ukran-csatlakozas/
kereső
@Maccska: Menj a 3,14csába tanár úr!. Ennyit fogsz fel az egészből, te diplomás? Ehhhhhhhhhhhhh
kereső
@Maccska: Nem érdekel a külföld. Az érdekel ami Magyarországal történik egy gyáva , gerinctelen x@rkupac miatt.Ha annyira odáig vannak orbánért- vigyék.Még fizetek is érte.
telegdilaci
@nemkati:Szégyen hogy nem vett részt a szavazáson inkább kisomfordált,és közben itthon meg azt mondják hatalmas győzelmet,arattunk Győztünk,azért hogy kapjunk némi kis pénzt inkább kivonult hogy ne kelljen neki vétózni!
kereső
@Maccska: @Maccska: Szerintem meg veletek van a gond. A ti "nem gondolkodom", csak vakon követem imádatom tárgyát- bármit tesz is. Ha azt mondja, hogy a tej fekete- ti azt mondjátok "sohasem volt fehér". Na, igy lett ez az ország a "senkik" földje- és ezen nem változtat az sem, hogy vannak "nyugaton" is akik vakon követnék orbánt- csak éppen ott több a "gondolkodó" ember, és marginális kissebbségben vannak. Kimélj meg a további "okos" okfejtésedtől te diplomás senki.
balos
@Maccska: Dolgozni csak pontosan szépen ahogy csillag megy az égen úgy érdemes!A csútinál ez így jön be:Lopni annyit kell amennyit elbír a katonai gépem és meg is teszem,mert leszarom a népem!Nem szeretném,ha nem éreznéd a törődést a seggében!
jáger laszló
Kíváncsi leszek a Waterloo melletti csata kimenetelére
A kis magyar Napóleon utánzat győzelmet aratott!!?
Hát kétes az ütközet eredménye!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Cherry
Aljas egy gazember, én megirom mi a 2 oka, egy önimádat szereplési kényszer és az imádott pénz, Ennyi
Cherry
Érdekes 28 állam dönt és csak egy retkes zsiros cigány van minden ellen, szóval ki lenne a hibás??? Nagyon beteg egy féreg,, ki kell vágni midenhonnan,,mikor ébred fel ez a nép és zavarja el ezt a piócát és bandáját ???
teuton
@Philip Marlowe: A potrohos ciganynak Churchillel valo összehasonlitasod csak egyetlenegy ponton stimmel, DAGADT!!!
Yoda69
@verőce21: "Orbán el is hagyta a termet, így a maradék 26 uniós vezető a szükséges egyhangúsággal – amely az uniós szabályok szerint akkor is teljesül, ha egy vezető hiányzik – jóváhagyta a tárgyalások megkezdését."
Tájékozódj öcsisajt!
verőce21
@Yoda69: Ha "konstruktívan" viselkedik, akkor meg mindenki megkapja a pénzét és nem firtatja senki a döntés szabályosságát...!
Én is kérek egy kávét...! :)
Yoda69
@verőce21: orban es a konstruktivitas? Hol elsz joember?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.