Hétfőn Magyarországra látogat Recep Tayyip Erdoğan török elnök, forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten.

Hadházy szerint Erdogan látogatásával kapcsolatban a dugó a legkisebb baj
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Hadházy Ákos közösségi oldalán reagált a hírre: "Hétfőn adventi buli lesz, ha teheti, ne akarjon a belvárosban közlekedni. De a dugó a legkisebb baj ezzel".

Augusztus 20-a után Karácsonyra is kapunk egy antiszemita, iszlám fundamentalista vendéget..

- olvasható a fotón.

Forgalomkorlátozás lesz Budapesten hétfőn külföldi delegáció érkezése miatt; főként a Hősök tere – Andrássy út – Kiskörút – Kossuth Lajos utca – Erzsébet híd útvonalon, az ezt keresztező szakaszokon, és a budai Vár környékén lesznek lezárások – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményben pénteken.

Az útlezárások miatt a BKK több járata is rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik, és az utazási idő hosszabb lesz.

Közúton a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérnél 10-30 perces forgalomkorlátozásra kell számítani 11.20 és 12.10 között, majd a delegáció útvonalán. Várhatóan 11.40 és 12.40 között lezárják a Dózsa György utat és az Andrássy utat a Hősök terénél ünnepélyes fogadás és koszorúzás miatt.

12.30 és 13.10 között 10 perces szakaszos, időszakos lezárásokra kell számítani az Andrássy út-Bajcsy-Zsilinszky út-Deák Ferenc tér-Károly körút-Kossuth Lajos utca-Erzsébet híd-Attila út-Palota út-Dísz tér útvonalon és 12, illetve 14 óra között lezárják a Hunyadi János út – Dísz tér – Palota út útvonalat.

18 óra és 18.40 között 10-20 perces szakaszos, időszakos lezárás lesz a Dísz tér – Palota út – Dózsa György tér – Krisztina körút – Szent Gellért rakpart – Szent Gellért tér-Műegyetem rakpart – Pázmány Péter rakpart – Dombóvári út – Rákóczi híd – Soroksári út – MÜPA útvonalon. 20.40 és 21.20 között a MÜPA – Vágóhíd utca – Mester utca – Könyves Kálmán körút – M5-ös autópálya kivezető szakasza – M0-s autóút – M4-es autóút útvonalon lesz forgalomkorlátozás. 20.50 és 21.30 között a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre vezető úton kell 10-30 perces zárásra számítani.

A közösségi közlekedésben a delegáció útvonalán az érintett BKK-járatok forgalmában 10-15 perces korlátozás várható.

11.20 és 12.10, valamint 20.50 és 21.30 között 10-30 percre lezárják a repülőtérre vezető utat, a zárások idején a 100E és a 200E buszok nem érintik a repülőteret. A 200E autóbusz 10 és 12 óra , valamint 20 és 22 óra között nem érinti a Liszt Ferenc Airport 2. terminál irányú Nemzetközi Posta Kicserélő Központ és a Cargo City elnevezésű megállót, illetve Budapest felé a Repülőmúzeum megállót.

A BKK arra kéri a fővárosban közlekedőket, használják a kötöttpályás közlekedést, elsősorban a metrót. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utak korlátozása miatt pedig érdemes lényegesen korábban elindulnia a repülőtérre azoknak, akiknek a gépe hétfőn 10 és 12 óra, illetve 20 és 22 óra között indul – közölte a BKK.

Forrás: Facebook, MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Akkor, egy magafajta bolsi szemetet várt volna Hullaházy efftárs!?
Nessy
Ajánlok neki ajándékba egy Bibliát! Még jó, hogy nem a Bazilikába viszik adventi misére!
Csizmás Kond
A dugó...na pont az hiányzik ennek a kutyapecérnak a szájából...mert ha az ő kedvenc akárkije kormányozna akkor mégis kiket, milyen államvezetőket szabadna fogadnia egy országnak...kelekótyaákos...
Clavigo
Mit keres itt ez falhuggyozó " tütyő ",,, megint ?
Másol
azt mondta a sárga haju orbán vezeti törökországot akkor kilátogat kit meg a sárga haju is tul van már a csucson mint a karmelita
Lepényleső
Pedig alighanem a dugó a legnagyobb,- aki előlünk szinte minden szabadságot,közpénzt,stb. önmagának eldug?
S talán ebben még a megjelenése sem válik el tevékenységétől,- nem úgy minden az igérgetéseitől?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.