Videót osztott meg Orbán Viktor élete talán egyik legboldogabb napjáról, amit Recep Tayyip Erdogan török elnökkel tölthetett el Budapesten.

Videó: majdnem Orbán Viktor fején landolt a ló szájából kipottyanó alma

A Facebookon látható kisfilmben felbukkan az a nóniusz ló is, amit Orbán Erdogannak ajándékozott (cserébe elektromos autót kapott haverjától). Majd egy vicces jelenet: Orbán Viktor almával etette a pacit, ám a kissé megilletődött állat szájából kiesett a finomság. Az alma röppályája kereszte volna a miniszterelnök fejét, ha az – talán a focista múltjából megmaradt – kiváló reflexszel hátra nem hőköl.

A videóból azt is megtudhatju, hogy Orbán Viktor mennyire hálás Törökországnak azért, mert véd bennünket a migrációtól (a rossz nyelvek szerint egyébként pont Erdogan az, aki időről időre ráengedi Európára őket), és úgy véli, egyedül a török elnök ért el eredményt az orosz-ukrán béke kapcsán (a gabona ügyében).

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A nyugati ügynök lelepleződött. Karácsonykor Orbán lókolbászos videóval jelentkezik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez gyorsan janicsárló lett! Máris utálja a gyaurokat!
izéke
A lószart bezzeg tátott szájjal várta volna,ősi orbáni szokás,megszokta putyinnál és hszi csi pingnél,hogy ami ott kiesik,na az az övé
human
A nyugati ügynök lelepleződött. Karácsonykor Orbán lókolbászos videóval jelentkezik.
jáger laszló
Az alma célt tévesztett
Kár!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Szegeny lo, latszik a szemen hogy halalra van remulve orbantol. Sokan vannak ezzel igy.
simmering73
"Ahogy nálam okosabbak is megállapították már, Erdogan nem véletlenül nem mosolygott tiszta szívből a lovas a képen. A magyar külügy olyan súlyosan amatőrök gyülekezetévé züllött Portyázó Péter alatt, hogy nem tudták, a török elnök utálja a lovakat! Gratulálok, @PM_ViktorOrban, sok értelme van annak, hogy hűséges balfaszokkal veszed körül magad. Ezt sem tudtuk, de most már tudjuk, hogy a másik despota nem rajong a lovakért, de hát Erdogan úr, van egy magyar mondás, miszerint ajándék lónak ne nézd a fogát. Az, hogy Júdásnak sikerült magát leküzdenie erre a kretén szintre, és olyan hajmeresztő dolgokkal meglepnie mind a vendégeit, mind a tátott szájú rajongótáborát, az egy dolog."
kolozsvaros.com/2023/12/21/ami-sokunknak-arcpirito-es-ego-az-nekik-teljesen-termeszetes/
Yoda69
@simmering73: Semmi gond, majd kolbász lesz belole.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.