A Fővárosi Vízművek azóta képtelen normális ellátást biztosítani, mióta Karácsony Gergely és Gyurcsány emberei vezetik a fővárost – írta a kormányszóvivő közösségi oldalán megjelent bejegyzésében szerdán délután.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony és Gyurcsány emberei képtelenek normális vízszolgáltatást biztosítani a fővárosban és környékén
Fotó: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. november 30-án. MTI/Hegedüs Róbert

Szentkirályi Alexandra a főváros környéki települések vízellátási problémái kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy

"az emberek az ország minden részén megfizetik a vízdíjat, ezért mindenhol normális szolgáltatást kapnak", egyedül a Fővárosi Vízművek képtelen normális szolgáltatást nyújtani Budapesten és környékén.

A bejegyzés előzménye, hogy Karácsony Gergely főpolgármester saját közösségi oldalán korábban arról írt, hogy "a budapesti adófizetőknek milliárdokat kell fizetnie azért, mert az állam nem fizeti ki a helyette szolgáltatott víz előállításának költségeit".

Szentkirályi Alexandra szerint a Fővárosi Vízműveknél viszont "eltűnik s pénz" és a társaság "azóta képtelen normális ellátást biztosítani, mióta Karácsony Gergely és Gyurcsány emberei vezetik a fővárost" – mutatott rá.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fideszes gyökér
Hát mondjuk tegnap voltam az állami szemészeten,
az se volt kutya!

2,5 óra csúszással egy barom dokinéni fogadott, aki még olvasni se tudott.

Köszi, és LÓFASZ A KIPCSAK VALAGATOKBA!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Alexa csak tudja saját hülyeségét tovább turbózni!!
Az embernek az esze +áll!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
fideszes gyökér
Hát mondjuk tegnap voltam az állami szemészeten,
az se volt kutya!

2,5 óra csúszással egy barom dokinéni fogadott, aki még olvasni se tudott.

Köszi, és LÓFASZ A KIPCSAK VALAGATOKBA!
simmering73
Aljakszandra, menjél inkább a kerítéshez és énekelj. Az jobban áll neked.
Sakk Matt
Ez a liba a szervilizmus szócikk illusztrációja a lexikonban.
lampa laz
és mindezt alattomos vigyorral képes elmondani ez a milliárdos kaszinóné. A rohadt románcigány főnököd tehet mindenről. Nemcsak a fővárosban, de az egész ország alatt szétrohadtak a vezetékek, mert tudatosan tönkretett mindent ez a rohadt patkány. A kaszinónyereséged fedezné a főváros vízhálózat felújítását.
izéke
Ez a ribanc meg képtelen szülni,mi lesz így az országgal? Ki fog pusztulni! Nincs miből felnevelni a kis kotorékot? Nem loptak még eleget?
rücsü41
Alexandra! No de félpénzből nem akarsz Te túl sokat, nem vagy egy kicsit kapzsi?Nem tudtam azt sem olyan vagy mint Móriczka akinek minden szőrösről az anyukája "izéje"/ gyengébbek kedvéért: női nemi szerve/ jutott eszébe,?Te pedig Gyurcsánytól nem tudsz szabadulni?
vitriol
szentkirályi! Ha lehetőséget kapsz mikrofonba beszélni, azt ne tekintsd felhívásnak a hazudozásra! NEM vagyunk vevők rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.