Emlékeznek még az áderi mondásra, miszerint az a magyar, aki kicsit is ad magára, az a Kárpát-medencében találja meg a számítását? Esetében elmondható, hogy kánya, Áder Orsolya vagy már nem volt "kerítésen belül" - 16 éves kora óta él és tanul a világban- és nem hallotta az atyai intelmet, vagy nem érdekli, mit mond a papa, esetleg Áder otthon "bort ivott" és csak nekünk beszélt vízről?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát az "alma" szereti,ha más helyen kerül a fogyasztókhoz! Annyit is ér!
telegdilaci
@balos:Valahogy nem értem hogy mindenáron a keleti nyitást szorgalmazza a kormányunk,és a gyermekeik mégsem mongóliában,vagy Tatárföldön vagy akár Törökországba mennek tanulni miért a nyugati Országokba amik már amúgy is hanyatlanak! kezdek kételkedni hogy biztosan tudják hogy mikor mit beszélnek!
balos
@telegdilaci: Nem hülyék!Az összes arab terrorista a nyugati egyetemeken tanulta ki a "szakmát"!Nem véletlen hogy a nemzethes gyilkosaink oda járatják az adónkból a spermájukat!
namihami
És a sz@r ismét visszalapátolódott a lóba!
Nosza Jancsipaci, lehet nyeríteni! Bár ez már inkább magyarázkodó nyerítés lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.