A nemzeti konzultációnak becézett, közpénzből finanszírozott fideszes propaganda hadjárat részeként novemberben újabb nagy megbízást kapott a Fidesz-közeli Balásy Gyula két cége.

20 milliárd forintunkkal ajándékozzák meg Orbánék még az idén fő propagandistájukat

Balásy Gyula a magyarok pénzéből lett a Fidesz milliárdosa. Forrás: 444

Ez csak a plakátkampányos megbízásokat tekintve idén már a negyedik milliárdos értékű munkája a Miniszterelnöki Kabinetirodától – írja az RTL.

A Lounge Design Kft. és a New Land Media Kft. november 10-i szerződését Rédey Krisztina közigazgatási államtitkár írta alá. Ő az állami Szerencsejáték Zrt. igazgatósági tagja is, illetve az állam és az Antenna Hungária (4iG-csoport) által megvásárolt Vodafone-ban is felügyelőbizottsági tag. A szerződés a bruttó 2 milliárd 865 millió forintos (nettó 2 milliárd 256 millió forint, amelyből nettó 826,7 millió forint opció) keret kimerüléséig, legkésőbb december 31-éig érvényes.

Ez már a 41. megbízás. A mostani forrása a 2023-as költségvetésen belül a Miniszterelnöki Kabinetiroda fejezetének „Kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos feladatok” előirányzata.

Idén március 23-án 7,9 milliárdos, május 25-én 3,2 milliárdos, júliusban 7,8 milliárdos és most 2,3 milliárdos kerettel szerződtek (mind nettó.) Ha csak a kötelezően lehívható résszel élnek, idén a végösszeg nettó 15,1-19,3 milliárd forint lehet.

A Forbes listája szerint már Balásy is ott van az 50 leggazdagabb magyar között, a 40. helyet húzta be 56,8 milliárdos, közpénzből elvont vagyonnal.

Forrás: RTL
Fotó: 444

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Mindegyik tetű bűntárs és hazaáruló, AMELY visszaküldi ezeket az íveket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Horizont: 15.36: Persze, csak parasztvakítás az első táblázat első helyezettje! A nyomtatásban így jelent meg! A rutinos olvasó a Mészáros nevet eleve Orbánnak ejti!
kereső
@KisTehen: 15:23 Csak tőled köszöntem el barom,. Mi van neincs még meg a mai napi júdáspénzed? Biztosan rubelben kapod, az meg manapság igen "csehül" áll.
Clavigo
@Horizont: Szerinted érti ez a barom (@KisTehen: ) azt ,amit írsz neki...? " Költői " kérdés volt..:):)
kereső
Ugye tudjátok, hogy ez igazáén "hungarikum". 33 év alatt két "eredeti tókefelhalmozási" időszakot élt túl az ország.Az elsőt a 90-es évek vad privatizácja során- örök "hála" az akkoriaknak, antallnak, torgyánnak-és az szdsz-nek.
A másodikat még most is éljük- államilag szervezett eredeti tőkefelhalmozás =vadkapitalizmus, mert az elsőből a "fiúk" kimaradtak. Most pótolják.
Az a "csoda" és igazi hungarikum, hogy még vagyunk...persze, mert mindig löktek egy kis csimbókot, elaltatva ezzel azt a természetes vágyat, hogy lehetne másként és jobban is, szabadabban élni. A társadalom ennek következtében vissza süppedt a lehajtott fej, és "csak túlélni a "mát" állapotába. Azok, akik hajtóerői voltak a rendszerváltásnak, az akkori fiatalok-középkorúak, mára már megöregedtek-és nincs "utánpótlás". A fiiatalok nagy része meg ebben az orbáni millióben nőtt fel, teljesen ebben szocializálódott- és akinek meg ez már megülte a gyomrát, az elment-és vissza sem néz.

Gratulálok magunknak- igazi "csoda" amit véghezvittünk.
Sakk Matt
@Horizont: Nem tudtam végig nézni. SzekundOr szégyen vett rajtam erőt!
Clavigo
@KisTehen: Te vagy itt a propin a legsötétebb,legbutább troll... Te tényleg akkora barom vagy,,hogy szántani kellene veled.. De amekkora marha vagy öreg,,te nem híznád,hanem tólni próbálnád az ekét.. Nagyon sötét vagy ,Riska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.