A nemzeti konzultációnak becézett, közpénzből finanszírozott fideszes propaganda hadjárat részeként novemberben újabb nagy megbízást kapott a Fidesz-közeli Balásy Gyula két cége.

20 milliárd forintunkkal ajándékozzák meg Orbánék még az idén fő propagandistájukat

Balásy Gyula a magyarok pénzéből lett a Fidesz milliárdosa. Forrás: 444

Ez csak a plakátkampányos megbízásokat tekintve idén már a negyedik milliárdos értékű munkája a Miniszterelnöki Kabinetirodától – írja az RTL.

A Lounge Design Kft. és a New Land Media Kft. november 10-i szerződését Rédey Krisztina közigazgatási államtitkár írta alá. Ő az állami Szerencsejáték Zrt. igazgatósági tagja is, illetve az állam és az Antenna Hungária (4iG-csoport) által megvásárolt Vodafone-ban is felügyelőbizottsági tag. A szerződés a bruttó 2 milliárd 865 millió forintos (nettó 2 milliárd 256 millió forint, amelyből nettó 826,7 millió forint opció) keret kimerüléséig, legkésőbb december 31-éig érvényes.

Ez már a 41. megbízás. A mostani forrása a 2023-as költségvetésen belül a Miniszterelnöki Kabinetiroda fejezetének „Kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos feladatok” előirányzata.

Idén március 23-án 7,9 milliárdos, május 25-én 3,2 milliárdos, júliusban 7,8 milliárdos és most 2,3 milliárdos kerettel szerződtek (mind nettó.) Ha csak a kötelezően lehívható résszel élnek, idén a végösszeg nettó 15,1-19,3 milliárd forint lehet.

A Forbes listája szerint már Balásy is ott van az 50 leggazdagabb magyar között, a 40. helyet húzta be 56,8 milliárdos, közpénzből elvont vagyonnal.

Forrás: RTL
Fotó: 444

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Mindegyik tetű bűntárs és hazaáruló, AMELY visszaküldi ezeket az íveket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Ez a fajta újságírás senkin nem segít, inkább félre tájékoztat!Az ajándékért nem csinál semmit az ember azt úgy szeretetből kapja,az ajándékozás egyoldalú dolog, csak az kell hogy a másik ember elfogadja .Az üzleti megrendelés az megint más , azért meg kell dolgozni, az a vállalkozás része, ami azt jelenti hogy a megrendelés elfogadása után teljesítésnek kell bekövetkezni, és az ellenérték csak ez után jár a a vállalkozónak !Az lehet vitatni hogy kinek és mire ad a kormány megrendeléseket , és azt is hogy történik-e tényleges teljesítés, és hogy azért mennyit és hogy fizet a kormányfizet, de akkor ezt kell megírni, nem pedig azt amit az újságíró gondol, ami most közel sem járt az igazsághoz. Az ilyen félremagyarázás nem segít senkinek sem , csak a bajt növeli, mert mindenki azt gondolja hogy az igazságot mondja, írja, ami ilyen megfogalmazás mellet közel sem jár a valósághoz.A fogalmakat nem kellene átírni ,csak azért hogy jobban hangozzanak!Használjuk csak továbbra is a magyar értelmező szótár szerinti fogalmakat, és az eseményeket úgy írjuk meg ahogy azok történnek , és azt a jogszabályok mentén ellenőrizzük !Akit most leírtak abba egy normális ember könnyen beleköt, hogy az nem is ajándék, és hogy a szolgáltatások megrendelése a megrendelőtől függ, mert akiben már nem csalódott a megrendelő attól fog megrendelni egy szolgáltatást , és nem ismeretlentől.Ja és normális megrendelő, azaz majdnem mindenki így rendel meg dolgokat, csak a teljesítést kell figyelni és számonkérni, meg azt hogy akkor fizet-e a megrendelő amikor a szerződés előírja, és ellenőrzi -e a szolgáltatás minőségét a megrendelő.Ha minden a jogszabálynak és a szerződének megfelelően történik, akkor a vita a megrendelésről és annak elfogadásáról csak a kákán való csomó keresése.
csak úgy....
vajon ez a balásy kinek a csaja lehet a buzzancsokkal átszött fideszben?
Sakk Matt
Mindegyik tetű bűntárs és hazaáruló, AMELY visszaküldi ezeket az íveket!
Másol
ez igen bazdmeg erre vannak milliárdok a propagandára és orbán hatalomban tartására
az embereknek dobnak pár ezer forintott + adoemeléseket és jo sok hazugságot
itt látszik meg milyen hülyék tartják hatalomban a ner rákos sejtjét
namihami
A fene egye meg azt a nagy jószivünket!
Menőmanó
Ez is csak egy stróman. Lefogadom, ha holnap kimúlna az ürge, ezek a reklámcégek úgy cserélnének gazdát mint a kaszinók. Másik stróman nevére kerülnének pénzmozgás nélkül.
@Horizont: Ezen a videón olyan földbuta benyomását kelti, hozzá képest Lölő egy zseninek tűnik.
Másol
@KisTehen: az viszont igaz az orbán familiára is volt vagy 100 milliárd + a plusz
namihami
@KisTehen: 13.26: Az a 130(!!!) milliárd is az alulfinanszírozásuk eredménye volt! Nem állítom, hogy az egészségügy fillérre takarékosan gazdálkodik, de a veszteség az állam ""takarékosságából"" adódott!
Tehát a 90 (még mindig min 40) milliárd az állam sara! Ez a túl nagy ""jóindulat"" csak parasztvakítás, nem kisegítés!
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Milyen "libsi", te majom- mészáros, csányi, tiborcz, vajna timea, schmidt mária...na, kérem a "libsi neveket".
namihami
@KisTehen: 14.06: Programokat írni könnyű! Az anyagi fedezet biztosítása a kérdéses! Miként ez igaz arra is, amit a kórházak adósságáról és arról is, amit te írtál! De, és itt a bibi, hol a pénz?
A kórházi adósság ugyanis az esetek döntő hányadában éppen azok a beszállítói tartozások, amelyek ki NEM fizetése együttjár a vállakozóknak az ellehetetlenülésével és felszámolódásával jár és fog járni! Lásd pl azt a beszállítót, aki kijelentette, hogy már csak akkor szállít, ha a pénz megjelenT a számláján! Biztos nem véletlenül!
kereső
@KisTehen: Az te vagy- bemutatkoztál már ezerszer. Na, kérem a neveket- mert ha nincs, akkor nem marad más hátra, mint az "apró-villa, meg gyurcsány".
namihami
@KisTehen: 14.05:
MI mellé tegyem? Ez a 130 milliárd KIZÁRÓLAG a kórházak adóssága! Ebben egyetlen fillér mentőállomás és egyéb, hasonló kiadás nincs! Ez csak a fenti (14.34) beírásomonon belül van!
kereső
@KisTehen: Ne handabandább tehén. elő a farbával- kérem azt a "libsi" listát, mert még azt találom hinni, hogy ismét csak elhajlitod a valóságot- és megpróbálsz itten félre vezetni.
kereső
@KisTehen: Nem arra válaszolsz, amit kérdeztem- neveket marha. Ja, és az ellenzékiség ma Magyarországon nem jelent automatikusan liberalizmust. liberális világnézetet. Mert mégis ki mondaná Pálinkás proffra, hogy liberális. Csak az olyan marhák, mint te- akik "libsit" szajkóznak, miközben azt sem tudják, hogy az mit jelent.
kereső
@KisTehen: Mára megkerestem neked a betevőt, ezt tudd be a karácsonyi jóindulatomnak. Tényeket barom- tudod, hogy nem érem be kevesebbel. Na, pá.,...
csak úgy....
@KisTehen: www.youtube.com/watch?v=hjKLaQLY2t4
boci, ez rólad és a viktor iránt táplált szerelmedröl szól!
kereső
Na, megnéztem a videót- hááááááááááát, mit mondjak? Buta, sötét- és azt hiszi magáról, hogy jópofa, pedig csak jó pofán köllene vágni- hátha egy kis fény gyúlna az agyában. Nem lehetséges, hogy az a 450 milliárd!!! valójában rogán kezén ment keresztül- és a 45 milliárd valójában az övé?
namihami
@KisTehen: 14.36: Csak azt a pénzt Ukrajnában most(!!!) nem egy család teszi el, ellentétben az eddig ideküldött pénzekkel! És csak azért, mert nem jön! Arról nem is szólva, hogy nem az EU könyörgött nekünk, hogy belépjünk, hanem mi akartunk csatlakozni! Ha pedig egy klubnak a tagja vagy(ok), akkor a klub szabályzata rám is kötelező érvényű! Ezért nincs most pénz! Megunta az EU a ""Ti adjátok a pénzt és mi azt csinálunk, amit akarunk!"" hozzáállást! Gondolom, te is egyet kéne értsél azzal, hogy hülyén veszi ki magát az a helyzet, hogy a koldus köp az adakozó markába! Mert most bizony...
@KisTehen: 14.33: Már bocs, de gondolom, hogy ezt te is csak viccből merted leírni! Ha ez a propi nem is az ""Alaptörvény"" (a gránit), azért egy szint alá tényleg ne vigyük!
namihami
@KisTehen: 14.40: Mégis, mire kéne hogy fordítsa? Nem az emberek egészsége céljára beszedett pénz az? És, ha kevés, bár a TB mellett ott a chipsadó, a cukros termékek adója és hasonló milliárdok, akkor ezekből pótolja, hiszen az elnevezése alapján is jellemzően erre a célra van kiróva! Csak nem kellene 2024-ben népbutításra indulásnak 20 milliárdot csak a Lamborghinis havernak átutalni! (néhány év alatt sikerült 450 milliárdig feltornászni---hol lehetne az egészségügy ennek a töredékéből?) Vagy ez is libsi demagógia?
namihami
@KisTehen: 15.24: Amiatt pattogjanak az amcsi adófizetők! Not our business!
namihami
@Horizont: 15.36: Persze, csak parasztvakítás az első táblázat első helyezettje! A nyomtatásban így jelent meg! A rutinos olvasó a Mészáros nevet eleve Orbánnak ejti!
kereső
@KisTehen: 15:23 Csak tőled köszöntem el barom,. Mi van neincs még meg a mai napi júdáspénzed? Biztosan rubelben kapod, az meg manapság igen "csehül" áll.
Clavigo
@Horizont: Szerinted érti ez a barom (@KisTehen: ) azt ,amit írsz neki...? " Költői " kérdés volt..:):)
kereső
Ugye tudjátok, hogy ez igazáén "hungarikum". 33 év alatt két "eredeti tókefelhalmozási" időszakot élt túl az ország.Az elsőt a 90-es évek vad privatizácja során- örök "hála" az akkoriaknak, antallnak, torgyánnak-és az szdsz-nek.
A másodikat még most is éljük- államilag szervezett eredeti tőkefelhalmozás =vadkapitalizmus, mert az elsőből a "fiúk" kimaradtak. Most pótolják.
Az a "csoda" és igazi hungarikum, hogy még vagyunk...persze, mert mindig löktek egy kis csimbókot, elaltatva ezzel azt a természetes vágyat, hogy lehetne másként és jobban is, szabadabban élni. A társadalom ennek következtében vissza süppedt a lehajtott fej, és "csak túlélni a "mát" állapotába. Azok, akik hajtóerői voltak a rendszerváltásnak, az akkori fiatalok-középkorúak, mára már megöregedtek-és nincs "utánpótlás". A fiiatalok nagy része meg ebben az orbáni millióben nőtt fel, teljesen ebben szocializálódott- és akinek meg ez már megülte a gyomrát, az elment-és vissza sem néz.

Gratulálok magunknak- igazi "csoda" amit véghezvittünk.
Sakk Matt
@Horizont: Nem tudtam végig nézni. SzekundOr szégyen vett rajtam erőt!
Clavigo
@KisTehen: Te vagy itt a propin a legsötétebb,legbutább troll... Te tényleg akkora barom vagy,,hogy szántani kellene veled.. De amekkora marha vagy öreg,,te nem híznád,hanem tólni próbálnád az ekét.. Nagyon sötét vagy ,Riska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.