Szerinte politikai okokból zajlik a jogállamisága eljárás Magyarország ellen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Navracsics rájött, hogy csak a szélhámossággal boldogul, de még azt is egészen amatőrkénet végzi.
namihami
Ez egy vicc ez a pali! Van, aki ezt még komolyan tudja venni! A delphoi jósda szüzei hozzáképest a kőkemény valóság!
Kéthetente bejelentett egy időpontot, amivel persze mindig mellé lőtt, de a Fidesz mégsem áldozta be---még ezek után se! Kevlárból van a bőr a képén!
Menőmanó
Ahol a törvényeket, jogszabályokat önkényesen, a kolostordisznó kénye-kedvére buherálják, ahol nincs jogbiztonság, ahol a kormány hatalmaskodik, ahol nincs a kormánytól és a parlamenttől független bíróság, ahol nincs törvény előtti egyenlőség, illetve vannak akik egyenlőbbek, és nincsenek garanciái az alapjogoknak, ahol ÁVH törvényeket hoznak a szabad véleménynyilvánítás ellen, ahol a legfőbb ügyész a bűnözők mosdatását végzi, ahol a gazságügyi minisztérium jogtalan megfigyeléseket folytat és résztvevője a végrehajtó maffiának, stb. ott nem lehet jogállamról beszélni.
Ezek nem politikai okok.
Menőmanó
@Menőmanó: Ráadásul lopnak mint az állat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.