Egy gödöllői fideszes képviselő politikai motivációt sejt a támadás hátterében, noha az oldalt jelenleg Indonéziából és Vietnámból menedzselik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Biztos mert azzálvádolják őket, hogy nem buzik, csak egy farokra buknak.
Eladott Ország
Nem áll annyira távol ez a fidesztől, a párt összevissza szopatja az országot, Orbán b.szik mindenre, hol ezen és hol azon a csöcsön lógunk és az ázsiai diktátorok kurvája meg úgyis itt van, és a seggüket az arcunkba tolják. Nem pornó! Szaporodásra buzdító propaganda anyag. Mert fogy a magyar. Végre valami értelmeset tesznek ki. Mágának minek a "fiók", amikor vonóját is húzogathatja. Ha csak Kaletára, Borkaira, Szájerre, meg Schadl eltüntetett dvd-jére gondolok, akkor ezen annyira nem lepődök meg. Igazából a fidesz részének tekinthető. Egyébként meg Kaleta szereti a gyerekeket, Borkai szereti a nőket, Szájer szereti a férfiakat, Schadl meg szereti ezeket nézni, így kerek a világ nem? És mi ezen az újdonság? Az egész fidesz egy nagy kupleráj. A madam, miniszterelnöki szerepjátékban irányítja a 135 aktív poltikai prostiját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.