Pesty László a kormányzat újabb gyanús ügyletére hívta fel a figyelmet, ami miatt komolyan veszélben érezheti magát. "Az életünket kockáztatjuk, hogy belenyúltunk ebbe a dologba" – mondta a dokumentumfimes.

Pesty László újra nekiment a Fidesznek:"az életünket kockáztatjuk"

Pesty a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában hangsúlyozta: szilveszter éjjelén került nyilvánosságra a legutóbbi, „a Fidesz tisztességes konzervatív párt testén élősködő orkoknak kellemetlen utolsó sztori”.

Ebben egy magát mérnöknek kiadó ismeretlen személy levelét mutatták be egy Laszlo Pesty nevű LinkedIn-oldalon, amelyben a Füzesabony környéki informatikai beruházás gyanús körülményeire hívják fel a figyelmet. Pesty a rádiónak megismételte a levél felhívását, miszerint „innentől mérnököknek kell megvizsgálni, hogy valóban kilopták-e a vasat a vasbetonból”. Ezután pedig felszólította a „közgazdász-, a jogász- és az újságíró társadalmat, hogy ki-ki a maga kompetenciaterületén göngyölítse fel az ügy részleteit”

- számol be a Blikk.

Az újságíró-filmes elmondása szerint ez volt a negyedik eset, amelyet nyilvánosságra hoztak, mégis nehezményezi, hogy a sajtó nem számolt be ezekről. Állítása szerint nem lehet tőle azt várni, hogy egyedül tisztítsa meg a magyar konzervativizmust. Megjegyezte, ezek a történetek „pusztító erejűek” lennének, ha néhány szakember nekiállna analitikus módszerekkel átszámolni a költségvetéseket, és kiderülne, mennyi pénz tűnt el

- részletezte a beszélgetésben elhangzottakat a Blikk.

Befejezésül pedig ismét feltette a költői kérdést:

Mi lenne, ha végre valaki nekifeküdne, és kinyomozná? Nekem van 20-30 emberem, mással foglalkozunk, így is egy részük szerint az életünket kockáztatjuk, hogy belenyúltunk ebbe a dologba... Mi lenne, ha végre más is megfogná a lapát nyelét?

Forrás: Blikk.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Maccska: Kuss a neved.
Szenilis vén kurva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
Pesty ezzel leszerepelt. még nem tudja kinek a seggét kell majd nyalnia...Ő feltárta a disznyóságokat, de nem mondja el!?!
Intézzék a "piszkos" munkát mások???
Yoda69
Amit Pesti csinál csak vihar a biliben, O1G felkeresere. Eltereli a figyelmet az igazán nagy korrupciós ügyekről és azt a látszatot kelti hogy már senkit sem érdekel a korrupció felszámolása.
Nyírfa
Pesty László, ha valaki kockáztatja az életét ebben az országban, az Hadházy Ákos. Ezen oknál fogva kéretik nem színészkedni, átlátszó is, tehetségtelen is hozzá. A tisztesség nem Orbán árnyékában leledzik.
ómió
Pesty efftársnak miféle "betonhiánya" van!? Saját!?
Sziszifusz
@Maccska: 09:09

A kábítószerek fogyasztásának elkerülésén kívül, létezik olyan dolog ami az illető agyát, tudatát, megváltoztatja.
Ez a dolog, a média, az utcai plakátok ... stb. által történő agymosás.
Nagy erővel folyik az elvakult fanatikusok "gyártása".
Mivel semmi sem tart örökké, így Orbánék uralkodása sem. Akkor keserves lesz számotokra a kijózanodás !
Sziszifusz
@Maccska: 10:11

Nagyon sok embernek, a lakosság mintegy 50-60 százalékának már most is keserves.
Ha egyszer távozik a mostani, Orbáni banda, az utódokra keserves, nehéz munka vár. Xarból kell várat építeni.

Előre borítékolható, hogy majd az akkori Fideszesek ezerrel támadnak, és megismétlik 2006-ot.
Szerintem a jelenlegi ellenzékiek, emiatt olyan nagyon nem akarják a kormányváltást.
Egy-két ellenzéki képviselőt kivéve eljátsszák a szerepet de csak arra várnak, hogy Orbánék a saját mocskukba fulladjanak bele és a népharag intézze el a dolgot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.