Pesty László a kormányzat újabb gyanús ügyletére hívta fel a figyelmet, ami miatt komolyan veszélben érezheti magát. "Az életünket kockáztatjuk, hogy belenyúltunk ebbe a dologba" – mondta a dokumentumfimes.

Pesty László újra nekiment a Fidesznek:"az életünket kockáztatjuk"

Pesty a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában hangsúlyozta: szilveszter éjjelén került nyilvánosságra a legutóbbi, „a Fidesz tisztességes konzervatív párt testén élősködő orkoknak kellemetlen utolsó sztori”.

Ebben egy magát mérnöknek kiadó ismeretlen személy levelét mutatták be egy Laszlo Pesty nevű LinkedIn-oldalon, amelyben a Füzesabony környéki informatikai beruházás gyanús körülményeire hívják fel a figyelmet. Pesty a rádiónak megismételte a levél felhívását, miszerint „innentől mérnököknek kell megvizsgálni, hogy valóban kilopták-e a vasat a vasbetonból”. Ezután pedig felszólította a „közgazdász-, a jogász- és az újságíró társadalmat, hogy ki-ki a maga kompetenciaterületén göngyölítse fel az ügy részleteit”

- számol be a Blikk.

Az újságíró-filmes elmondása szerint ez volt a negyedik eset, amelyet nyilvánosságra hoztak, mégis nehezményezi, hogy a sajtó nem számolt be ezekről. Állítása szerint nem lehet tőle azt várni, hogy egyedül tisztítsa meg a magyar konzervativizmust. Megjegyezte, ezek a történetek „pusztító erejűek” lennének, ha néhány szakember nekiállna analitikus módszerekkel átszámolni a költségvetéseket, és kiderülne, mennyi pénz tűnt el

- részletezte a beszélgetésben elhangzottakat a Blikk.

Befejezésül pedig ismét feltette a költői kérdést:

Mi lenne, ha végre valaki nekifeküdne, és kinyomozná? Nekem van 20-30 emberem, mással foglalkozunk, így is egy részük szerint az életünket kockáztatjuk, hogy belenyúltunk ebbe a dologba... Mi lenne, ha végre más is megfogná a lapát nyelét?

Forrás: Blikk.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Maccska: Kuss a neved.
Szenilis vén kurva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Olyan mint a Feri, aki úgy gondolja, hogy ha a kényes ügyekről dumál és úgy csinál, mintha tenne is valamit, azzal kifogja a szelet a vitorlából. Élére áll a nagy semminek!
Ez a Pesty is csak dumál, de nem egyébként...???
Nessy
Mondjuk a bicikliutak építésének eredményét látván az ember már semmin nem csodálkozik!Hogy miből, mi maradt ki, azt egy laikus nem tudja, csak azt, hogy az átadásig tart ki.
jáger laszló
Ez volt a legújabb pesty vicc!!
Komolytalan ettől a figurától!!
csak ennyi barátilag
J.L.
rücsü41
Hiába volt a FIDESZ nagy szekértolója nem ismerte fel hogy nagy falba ütközik.A nagy falat most nem az ellenintézkedések jelentik , hanem az érdektelenség!
human
Hadházy egy hét alatt több ügyre hívta fel a figyelmet, mint amennyit ez a Pesty kiiztadott magából fél év alatt.
Én egyébként elhiszem, hogy szeretné orktalanítani a fideszt. Az a baj, hogy ez a rendszer alapja. Pesty még nem merte bevallani magának.
koszpeko
Pesty nem ujságíró?
Akkor miért nem göngyölití fel ő amit akar?
Miért aratja le a babérokat?
Mi a francot akar?
Az első úgynevezett nekimenésnél is belengetett valami homályos szarságot azóta is lóg a levegőben.
koszpeko
@Maccska: Kuss a neved.
Szenilis vén kurva.
Sakk Matt
Hazudsz, Pösty! Korábban azt ugattad, hogy tudósítottál már kemény helyekről, nem hiszed, hogy itthon veszélyben volnál!
Csicska voltál, az is maradtál!
jesz
Pesty csak egy engedélyes, jól kitalált szarkeverő...pláne, amig nem mutatja be a kerekasztal teljes, vágatlan anyagát...addig csak bohóc a dzsekijében...
Sakk Matt
@Horizont: Az ő cigányuk, zsidójuk és buzijuk jó cigány, jó zsidó és jó buzi.
Ezodabasz
@Maccska: Akit érdekelt az elolvasta az eredeti cikket. Semmit sem változtat a lényegen: Pesty fenyegetőzik mert nem jutott neki dinnyeföld...ennyi. Ha kitálal elkaszálják és ezzel tisztában van. Ö is a rákos daganatok között szeretne lenni nem érted?
Akkor nem pofázna ugye?
Ezodabasz
Pesty ezzel leszerepelt. még nem tudja kinek a seggét kell majd nyalnia...Ő feltárta a disznyóságokat, de nem mondja el!?!
Intézzék a "piszkos" munkát mások???
Yoda69
Amit Pesti csinál csak vihar a biliben, O1G felkeresere. Eltereli a figyelmet az igazán nagy korrupciós ügyekről és azt a látszatot kelti hogy már senkit sem érdekel a korrupció felszámolása.
Nyírfa
Pesty László, ha valaki kockáztatja az életét ebben az országban, az Hadházy Ákos. Ezen oknál fogva kéretik nem színészkedni, átlátszó is, tehetségtelen is hozzá. A tisztesség nem Orbán árnyékában leledzik.
ómió
Pesty efftársnak miféle "betonhiánya" van!? Saját!?
Sziszifusz
@Maccska: 09:09

A kábítószerek fogyasztásának elkerülésén kívül, létezik olyan dolog ami az illető agyát, tudatát, megváltoztatja.
Ez a dolog, a média, az utcai plakátok ... stb. által történő agymosás.
Nagy erővel folyik az elvakult fanatikusok "gyártása".
Mivel semmi sem tart örökké, így Orbánék uralkodása sem. Akkor keserves lesz számotokra a kijózanodás !
Sziszifusz
@Maccska: 10:11

Nagyon sok embernek, a lakosság mintegy 50-60 százalékának már most is keserves.
Ha egyszer távozik a mostani, Orbáni banda, az utódokra keserves, nehéz munka vár. Xarból kell várat építeni.

Előre borítékolható, hogy majd az akkori Fideszesek ezerrel támadnak, és megismétlik 2006-ot.
Szerintem a jelenlegi ellenzékiek, emiatt olyan nagyon nem akarják a kormányváltást.
Egy-két ellenzéki képviselőt kivéve eljátsszák a szerepet de csak arra várnak, hogy Orbánék a saját mocskukba fulladjanak bele és a népharag intézze el a dolgot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.