Innen tudja azt, hogy jó úton jár.

Ungár Péter szerint jó jel, ha Szabó Tímea „hisztérikus rohamot kap”MTI Fotó: Marjai Janos

Mint ismert, az LMP hetek óta lebegteti Vitézy Dávid esetleges főpolgármester-jelöltségét, Tarlós István pedig nemrég arról beszélt, pletykaszinten felmerült, hogy közös főpolgármester-jelöltje lesz egy ellenzéki pártnak és a kormánypártnak – emlékeztet a 24.hu. A hírt nem hagyta szó nélkül Szabó Tímea, a Párbeszéd-Zöldek frakcióvezetője sem. A közösségi oldal-bejegyzésében azt írja:

Összenő, ami összetartozik.

Szerinte az LMP, „amely az ellenzéki pártok együttműködésének köszönheti a parlamentbe jutását, mára odáig jutott a «konstruktív» ellenzékiségben, hogy Budapest elfoglalása érdekében szövetkezik a Fidesszel.” A bejegyzését azzal zárja, hogy:

Finoman szólva nem szolgálná a budapestiek érdekét, ha Ungár Péter az Adria után a Fővárosi Közgyűlésben is Orbán Viktor szálláscsinálójává válna.

Erre reagált most Ungár Péter, szerinte 

Szabó – jó szokásához híven – hisztérikus stílusban támadta meg az LMP-t, amiért nem tekinti a világ legegyértelműbb dolgának Karácsony Gergely támogatását.

Szabó Tímea szerint ennek a világon nem lehet más oka, minthogy a Fidesz ügynökei vagyunk. Úgy tűnik a Párbeszédnél egy kétállású kapcsoló az LMP-hez fűződő viszony: vagy össze kell olvadnunk, mint azt néhány hónapja még elvárták vagy kiátkoznak minket

– reagált Szabó bejegyzésére. Az LMP társelnökének „fontos visszajelzés, ha Szabó Tímea hisztérikus rohamot kap, akkor tudjuk, hogy jó úton járunk.” 

Bejegyzéséből az is kiderül, hogy az LMP még mindig nem tudja, ki lesz a főpolgármester-jelöltje.

Forrás: 24.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ungár a hiteltelen...
Anycikája jól van?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@justhpeter: Mára mind az lett, kivéve Hadházy.
Toller Béla
...és valóban ! Aki nem Karácsonyt támogatja, az most bi'a a fideszt támogatja.És ezt semmféle cinikus beszólással ugyan el nem takarhatja. Egyébként, mi lenne, ha Ungár agyvérzését ünnepelnénk olymódon hogy akkor jó úton járunk ?
jáger laszló
Ungár úr kimutatta a foga fehérjét.
Nem véletlenül az anyja nyomdokain halad bár igyexik titkolni de minek!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
human
Ungár döntött. A NER pénz fontosabb, mint az egyenes gerinc.
Nessy
Ungár Péter, és sajnos esetenként az LMP olyan messze van az ellenzéktől, mint Makó Jeruzsálemtől!
Mi van Péter, ha nem támogatja a fidesztt a háttérben, ha naponta nem köt bele bárkibe, aki szerinte ellenzéki, anyuka kitagadja az örökségből???
justhpeter
@Horizont: Igen. Hadházy az "egy fecske". Nem is lesz nyár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.