Ha megszavazta, ha nem -bár erre még a híveitől sem kért felhatalmazást a regnáló- évente bruttó 1,4 milliárd -1. 400 millió- forintot költ az állam száz olyan tanácsadóra, akik a döntések előkészítésében és egyeztetésében segítik a tárcákat és a Miniszterelnökséget – írja a K-monitor.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
nepszava.us/az-orban-video-sulyos-mentalis-betegsegre-utal/

,,Ez az ember egy borzalmas és súlyos betegséget titkol, amihez nincs joga.
A betegnek tévképzetei vannak. Országot nem lehet egy ilyen emberre bízni, aki magára is veszélyes, mert elhiszi a tévképzeteit.
A skizofrén paranoiás betegek rendkívül megtévesztőek, és képesek a környezetüket úgy manipulálni, hogy a hatása alá kerülnek és megfertőződnek a tévképzeteivel. Orbán ezért él egy párhuzamos valóságban, és Magyarországot egy nem létező, párhuzamos valóságban kormányozza, beszédeiben és műsoraiban a totális tévképzeteit adja elő.
Az ellenzék felelőtlensége, hogy semmit nem törődik ezzel a videóval, és nem jár utána, mi az, amit mindenki láthat az ijesztő felvételen. Nem politikai számításról beszélünk, hanem a valóság tisztázásáról, hogy korlátlan hatalma birtokában milyen veszélyt jelent ennek az embernek a kóros elmeállapota, mentális betegsége az országra nézve. Ez felelőtlenség."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.