Összejött a szükséges 120 képviselő aláírása Petri Sarvamaa finn néppárti EP-képviselő petíciójához, így az EP napirendre fogja tűzni a szavazást Magyarország szavazati jogának megvonásáról az Európai Tanácsban. Sarvamaa az EP elnökéhez címzett petíciójában azt javasolja, hogy az Európai Parlament határozatban szólítsa fel az Európai Bizottságot vagy a tagállamokból álló EU Tanácsot annak kimondására, hogy Magyarországon tartósan és komolyan sérülnek az uniós értékek. Ez vezethet el addig, hogy hetes cikkelyes eljárás részeként felfüggesszék Magyarország szavazati jogát egyes intézményekben, például a Tanácsban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Gondolom , hogy a finneknek eszébe jutott hogy a magyarok hogy megszívatták őket a NATO-ba történő felvételnél, és úgy gondolták, hogy most rajtuk a sor, ők szívatnak minket.Rólunk fognak dönteni mások , akik az EU Parlamentjében vannak.Nem kevés azok száma akik nem velünk vannak, mert a határozat meghozatalához szükséges 120 szavazatot össze tudták szedni határidőben.Szorulhat a zabszem Orbán és Szíjgyártó seggében, hogy mi lesz akkor ha partvonalra kerülünk, nem szólhatunk bele a döntésekbe! Olyan ország fogja vezetni az Európai Tanácsot akinek nem lesz szavazati joga, vagy eljárás folyik a szavazatának megvonása miatt?Érdekes helyzetbe kerülhetünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Maccska: Reméljük olyan lesz. Majd Szent-Ilonán kipiheni magát. Estére megzakkantál, szertártöltelék.
simmering73
Végre valami jó hír. Visítani fognak a fidesztálibok.
namihami
Vitya, te tényleg akkora hülye vagy, hogy azt is képtelen vagy felfogni a csökött agyaddal, hogy már a szándék is sértő?!?!?!
Be vagy téve a hülyék dobozába!
Cherry
@KisTehen: Te proli buta senki,,, jobb ha csendben vagy... most visitoztok szerencsétlen 1 Bitesek
Béla333
A 7-es cikkely folytatása nem sok jót ígér a maffiafőnöknek. (És vele együtt sajnos az országunknak sem!)
Nyírfa
@Béla333: 08.55

De lehet, hogy megment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.