Törölték a Pesti Srácok oldaláról a melegek gyerekvállalása mellett kiálló megafonos influenszer cikkét – írja a 24.hu.

Orbánék propagandistája kiállt a melegek gyerekvállalása mellett – Trombitás cikkét azonnal törölték

A megafonos Trombitás Kristóf vasárnap megjelent cikkében arról írt, hogy szerinte miért jobb, ha meleg párokhoz kerülnek gyermekek, mintha intézményben maradnának.

Nem kétlem, hogy a gyermek pszichés fejlődésének jobb, ha apát és anyát lát maga körül, de abban meg biztos vagyok, hogy két anya vagy két apa sokkal jobb, mintha egy se volna. Fölösleges bármelyik konzervatívnak olyan hülyeségbe ringatnia magát, hogy bizony, a homoszexuálisok, azok valami ellenség.

– írta a többi között Trombitás a Pesti Srácok oldalán megjelent cikkben.

Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője így indokolta a döntést:

Az írást a szerző kérésére, a méltatlan bírálatok és mocskolódás okán töröltük. Vezércikk rovatunkban valóban szerkesztőségi vélemények jelennek meg, de kollégáink és felkért szerzőink tág határok között gyakorolhatják a véleménynyilvánítás szabadságát, így többféle megközelítésnek is helyet adunk egy-egy adott témában.

Huth hozzátette:

személyes álláspontom szerint Trombitás Kristóf gondolatmenete és véleménye vállalható, hiszen nem az örökbefogadási rendszer kijátszását, vagy az azonos nemű párok örökbefogadási kísérleteit propagálta, csupán azokra a helyzetekre keresett erkölcsös választ, amikor utólag derül ki, hogy a nevelőszülő homoszexuális kapcsolatban él. Ilyen helyzetekben – az etikai és morális szempontokat megelőzve – első helyen a gyermek érdekét kell vizsgálni.

Forrás: 24.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ebböl csak az derül ki,hogy a fidesz buzik miért nem alkalmasak gyemeknevelésre!
trombitást kifütyülték,cikk eltávolítva, - így trombitásnak sosem lesz gyereke!
szegény fideszbuzzancsok! :)
Aki Én
Gondolom gyermekvállaláson gondolkodik.
Ezek a fideszes propagandisták nem eresztik a meleg-témát.
csak úgy....
"Fölösleges bármelyik konzervatívnak olyan hülyeségbe ringatnia magát, hogy bizony, a homoszexuálisok, azok valami ellenség." - tombitás,erre rábasztál! :) - kivetnek maguk közül a titkos buzzancsok a shikarik,macsskák ,kis tehenek...stb!
Namely
Én is kiállok a homokosok gyerekvállalása mellett: ha az egyik állapotos lesz a seggében, vagy ha egy leszbit felcsinál a nője, akkor igenis nevelje fel.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dr. Proktor
Ne is aggódjatok, majd megint címlapra kerül ha Gazsi is örökbe akar fogadni egy gyereket!
Sőt! Lehet hogy kötelezővé is teszik...
csak úgy....
@Namely: látom te a leszbi és a két pasis pornó videókat kedveled,te fantáziadús idióta! :)
Clavigo
Vazzze,,jó ez a kép.. Csak azt nem tudom,hogy most melyik,,kinek a " Kicsije ".. Lehet ,még a Vén Hülye " megnyalja a sót "?
Clavigo
@Namely: Még jó,hogy Szajjjer barátod nem lett terhes az eresz- mutatványa előtt...
Namely
@Clavigo: Szájer a te barátod. Így is, úgy is.
namihami
""Na, akkor végülis el kéne dönteni, hogy melyik ujjunkat harapjuk meg?""---vetődött fel a fogas kérdés fideszberkeken belül! A ""bayerekbe"" vagy a ""szájerekbe"" rúgjunk bele?
Namely
@csak úgy...: ez nagyon izzadságszagú volt :D annyira vagy frappáns, mint amikor legutóbb cca 1 éve elolvastam egy kommentedet. :D
Sakk Matt
@Maccska: Azok a Prosti Srácok..maguk vallották be!
Sakk Matt
@Maccska: Érdekes, hogy az ilyen hírek csak hozzátok jutnak el :) Gondolom azért tudod, mert te is bérelhető szexuális jószág vagy :D

***

"A PestiTV egyik műsorában 2020 decemberében azt tárgyalták ki, hogy Baranyi se nem okos, se nem túl szép, inkább dugnának kecskékkel, mert azt utána legalább meg lehet enni."

444.hu/2022/11/09/jeszenszky-zsolt-baranyi-krisztinarol-ha-az-ember-krvanak-all-akkor-bszni-kell
Menőmanó
@Maccska: Ti vagytok a kecskebaszók, bemondták a fidkány tv-be.
csak úgy....
@Maccska: @Namely: = 0rbán aljadék,buta proliai!
Eladott Ország
Trombitás Megafon. Csak én látom itt az orális fixációt? Fuvolakristóf. Bégessetek birkák, az a dolgotok. Megmondta a főni a Tóninak, Tóni a Filipnek, Filip a Trombitásnak, hogy az mondja meg nektek hogy nincs ám egyéni gondolat, meg külön út. Együtt-tovább a Lenini, azaz az Orbáni úton. Ez is miért nem tud csendben szopni. Valószinűleg azért, mert Orbán pöcse beszorult a Megafonba. A Bikini tévedett! Nyalni nem csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket. Viszont akkor is kell, ha büdös! Olyanok vagyunk, mint az egyszeri ember aki elmegy egy gruppenszexre. Aztán fél óra után felkapcsolja a villanyt: -Elnézést kérek! Nem lehetne kicsit megszervezni a folyamatokat? Mert már harmadszor szopok. Legalább fixen megtudtuk ebből a comingoutból, hogy a Megafonos csávó Orbánéra bukik. Ez a fickó olyan szinten butabarom, hogy még ifj. Lomniczi is szinte humanoidnak tűnhet mellette. Ilyenkor mindig örülök: Ezt is az adónkból fizetik, minden fillér jó helyre megy.
uploads.disquscdn.com/images/622c2235dfe184b2b9c9ba8698ffd7ffd2255e338a1cbe950af9df929afdc98f.gif?w=600&h
division
Nem feltétlen azon múlik, hogy anya és apa vagy két apa, két anya neveli e fel a gyereket. Sajnos sok esetben hiába van apa meg anya, még az intézet is jobb lenne számukra.
Eladott Ország
„Ma megyek fákat kivágni. És ami a legjobb, hogy minden fejszecsapásnál felsír egy bolsi.” Amikor egy olyan véglény fenyegetőzik... ( Trombitás Kristóf)
twitter.com/csorike1520/status/1673947366636879873/photo/1
Majd eljön az idő, hogy ezek a fiúcskák elkezdjenek törleszteni. Kiindulásnak itt a kontó: Hirdetési költségek. Deák Dániel. Rákay Philip, Bohár Dániel, Trombitás Kristóf . 2026-ban majd kicsit több lesz, de reméljünk akkortól majd le kell ülniük.
uploads.disquscdn.com/images/961266d9a554e7545f9ea726f157a243b9cf53bc5934de0188b4a1e40caf7b7a.jpg?w=800&h=593
Eladott Ország
@Sakk Matt: ma, 14:44 ♦ Ez a f@sz még mindig nem érti, hogy a szólásszabadságra hivatkozó náciknak lejárt az idejük az EU-ban? Trombika, beszélj már Kereszapukával, épp most vágják ki az EU-ból a magyar parazita gecit és sleppjét, veled együtt. Trombitás: Még az idén betilthatják a Twittert az EU-ban. Gondolom akkor is így fel volt háborodva a kisnyilas, amikor Törökországban cenzúrázták az ellenzéket a Twitteren. Elon Musk papa meg asszisztált hozzá. Ezek a narancspropagandista kártevő rovarok sipákolnak a demokráciáért és szólásszabadságért, hogy terjeszthessék a hazugságaikat lopott közpénzen, de persze minden más hang, vélemény és kritika kussban legyen. Nem Magyarország a diktatúra, hanem a hülye Európai Unió és a nyugati világ?! Sztem inkább tiltsunk be téged, faszikám. Semmivel nem vagy különb azoknál a náciknál, mint akikre hivatkozol. Megfigyelted már, hogyha valaki azt hiszi, hogy a f@sz jó végén áll, azt hiszi, hogy mindig privilegizált marad?!
twitter.com/punkvakond/status/1663888713032630274/photo/1
Horizont
"a méltatlan bírálatok és mocskolódás okán töröltük."
Csodálkoznak, meglepődtek?? Évek óta hergelik a nép azon részét amelyik hajlik rá, hogy beszopja a sok baromságot. Gyűlöletet keltenek aztán meglepődnek? Hát ez van fiúk. belétek is rúgnak nem válogatnak a felhergeltek.
A fotó brutális. Nem valami bizalomgerjesztő egyik sem.
division
@Maccska: Igen, alaposan megvizsgálják, ami helyes is. Én arra akartam csak rávilágítani, hogy a mai szülők jó részének inkább ne lenne gyereke. Ne keverjük össze jó Fidesz módra a melegeket a pedofilokkal, mert ez is akkora bukta lesz mint hogy mennyi az a 32,2% - os béremelés.
Dr. Proktor
@Sakk Matt: Ezeknek az origo a tudományos lexikonuk, meg is látszik rajtuk!
Mindent beszopnak...
Aki Én
@Namely: ,,Én is kiállok a homokosok gyerekvállalása mellett: ha az egyik állapotos lesz a seggében, vagy ha egy leszbit felcsinál a nője, akkor igenis nevelje fel.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Ez nagyon izzadságszagú volt :D annyira vagy frappáns, mint általában.
Aki Én
@division: Így van. És innentől kezdve miért is ne lehetnének jó szülők azonosneműek? Ráadásul az örökbefogadott gyerekek általában rossz vagy semmilyen körülményekből jönnek, vagyis kapnak egy jó esélyt.
A normális hetero sem a gyerek előtt él nemiéletet.
Az meg egy tudatos ferdítés, vagy végtelen ostobaság, hogy a meleg ember pedofil.
Nyilván olyan is van.
De mennyi olyan eset van, szinte naponta, hogy saját gyerekét, vagy unokahúgát... molesztálta egy BÜSZKE MAGYAR HETERÓ.
Na, az ilyen gyereknek is jobb lett volna egy szerető meleg párnál.
Az Alföldi mondta egyszer jól. Szeretne ő heteró lenni, de ezt dobta a gép. Ez nem kívánság műsor.
Több meleg barátom, ismerősöm van.
Egyik kiválóbb emberileg, mint a másik. Köztük is van ilyen-olyan.
Ostoba, egysíkú, primitív, általában jobboldali szokás utálni az emberiséggel egyidős tényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.