Kézen fogva sétált Budapesten Orbán Viktor és a vietnami miniszterelnök. A jelenet egy vietnami televízió felvételein látszik. Vietnámban ez természetes, az emberek idegeneket ugyanis nem érintenek meg, csak ha elkerülhetetlen, azonban gyakorta előfordul, hogy azonos nemű emberek kézen fogva sétálnak, náluk ugyanis az a barátság jele. 

Kézen fogva sétált Orbán Viktor a vietnámi miniszterelnökkel a Karmelitában – Videón a furcsa jelenet

Orbán Viktor kézen fogva sétált Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel annak budapesti látogatásán

– szúrta ki a jelenetet a VTV4 vietnami televízió videófelvételein a Telex. A felvétel január 18-án készült a Karmelita kolostorban, amikor a keleti ország miniszterelnöke Budapestre látogatott.

A jelenet 5:45-től látható:

A felvételen az látszik, ahogyan a két kormányfő egymás kezét fogva sétál végig a Karmelita kolostor folyosóján, valószínűleg sajtótájékoztatóra tartva. A látogatásról szóló hivatalos magyar fotókon és videófelvételeken a kézen fogva sétálás sehol nem látszik. A jelenet ugyanakkor nem feltétlenül szokatlan: a lap szerint az előző vietnami miniszterelnök 2017-ban szintén kézen fogta Justin Trudeau kanadai kormányfőt, de máskor is előfordult már a gesztus. Vietnamban ez ugyanis a szeretet általános megnyilvánulása, és teljesen elfogadott, ha barátok így mutatkoznak a nyilvánosság előtt.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@verőce21: Látom szeretnél vietnámi papucsot.
Nyírfa
Este belenéztem a vietnámi híradóba, egészen hosszú tudósítást adtak a magyarországi látogatásról, gondolom, ez a meghívás belépő számukra Európába.
Nem kevés megütközést váltott ki belőlem, ahogy Orbán viselkedett a felvételeken. Az, ahogy faragatlanul nevetgélt, mintha vicceket mesélne a vietnámi delegációnak, is taszító volt, de a fellépését jellemző nagymellényűség , az otthon vagyok, bármit megengedhetek magamnak fílingje végképp kiverte a biztosítékot.

A Kossuth tér sivársága mellbevágó.
sokanvagyunk
Hááát... nem az elnök úr szuverenitását látom ezen a képen, inkább valami mást. Én az ő helyében lefóliáztatnám a képet.
Sámannus
Putler meg a faszánál fogva sétáltatja ezt a snáldig telifosott gatyájú félkegyelműt
túszulejtettország
Mint tudjuk, hogy a tenyészgazda nem foglalkozik nőügyekkel, így marad a vietnámi "barátság".Ez az LMBTQ-s hisztéria
pedig egy nagy átverés a híveknek.
verőce21
Csak meg ne tudja ezt erdogán basi...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.