A svéd közmédiának is megmutatta Hadházy Ákos a világrekorder kazári bölcsődét, ami egy rózsadombi luxusvilla árán, minimum háromszoros túlárazással, 676 millióért épült 12 gyermek részére Kazáron.

Putyin vagy megzsarolta, vagy megvette Orbánt – Hadházy interjút adott a svéd közmédiának.

Teljesen véletlenül viszont nagy örömömre Berkis Sándor képviselőtársa az egyetlen megmaradt független televízióval, az RTL híradóval is pont akkor ott forgatott. A független képviselő szerint ez a helyszín tényleg egy csoda.

A svéd újságírót persze az is érdekelte, hogy hogy a fenébe lehet, hogy még a törököknél is később szavazzuk meg a NATO csatlakozásukat (ha egyáltalán...). Természetesen neki is csak azt tudtam mondani, hogy Putyin vagy megzsarolta, vagy megvette Orbánt.

- írta bejegyzésében a politikus aki szerint a legvalószínűbb, hogy mindkettő...

Azt is elmondta, hogy nagyon sok magyar mélyen szégyelli magát ezért.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Zsarolással vagy sem. Orbán hazaárulól és az utókor is így fogja megítélni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@RonaGyuri: Elnézve a fejét szerintem ADHD-s!A többi meg az apai nevelés következménye!A nárcisztikus megnyalnánulásai pedig a nemi öntudatlanságának a következménye!Egér pöcse vagy hiéna pöcse van!Mint köztudott ott a nő az úr!
Nyírfa
Emlékezzetek vissza, hogy Gyurcsány már évekkel ezelőtt próbálta megszerezni azokat az Orbánról szóló dokumentumokat, amelyek bizonyítják az egyelőre csak szóbeszédként terjedő, és feltételezésekbe bocsátkozó vádakat a zsarolhatóságáról. Tehát, ezek a dokumentumok léteznek, de a jelek szerint még nem jött el az ideje a nyilvánosságra kerülésüknek.
Gondolom, Orbánnak nem kell kizuhannia a földszintről sem , elég elkezdeni a szivárogtatásukat.
Mivel, ami késik, nem múlik, tehát, tudjuk, hogy megtörténik, s ennek egyre közelebb van az ideje, ezért bízhatunk abban, hogy mi, nyugdíjasok is megérjük a felszabadulást.
kereső
@Őrnagy: disq.us/url?url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FGloOouD%2Fstatus%2F1750098820229206414%3AQd7zf9cWwx9SDeNd2vF2ohODOBk&cuid=3079281

Jellemző az oroszokra, hogy egy ilyen katonai szállitógépeken szállitják a hadifoglyokat- nem ócska buszokon, és vonatokon.Mit szállitott valójában a gép?
Sámannus
Megvette, és zsarolja a kupcihert. Nincs vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.