A svéd közmédiának is megmutatta Hadházy Ákos a világrekorder kazári bölcsődét, ami egy rózsadombi luxusvilla árán, minimum háromszoros túlárazással, 676 millióért épült 12 gyermek részére Kazáron.

Putyin vagy megzsarolta, vagy megvette Orbánt – Hadházy interjút adott a svéd közmédiának.

Teljesen véletlenül viszont nagy örömömre Berkis Sándor képviselőtársa az egyetlen megmaradt független televízióval, az RTL híradóval is pont akkor ott forgatott. A független képviselő szerint ez a helyszín tényleg egy csoda.

A svéd újságírót persze az is érdekelte, hogy hogy a fenébe lehet, hogy még a törököknél is később szavazzuk meg a NATO csatlakozásukat (ha egyáltalán...). Természetesen neki is csak azt tudtam mondani, hogy Putyin vagy megzsarolta, vagy megvette Orbánt.

- írta bejegyzésében a politikus aki szerint a legvalószínűbb, hogy mindkettő...

Azt is elmondta, hogy nagyon sok magyar mélyen szégyelli magát ezért.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Zsarolással vagy sem. Orbán hazaárulól és az utókor is így fogja megítélni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Már melegíti a motort a Hadházy ""osztrák nyugdíjasa"" ! Csoda, hogy eddig hagyták...
csak úgy....
putyin többet tud 0rbánról mint az aniónéni, viki tökei egy volt kgb.-s mancsában!
human
Zsarolással vagy sem. Orbán hazaárulól és az utókor is így fogja megítélni.
human
@Maccska: Inkább azt írd le, hogy mi került ezen a óvodán 676 millióba. Aranybányára építették?
Sámannus
Ez már nem az ő oreszága a tökét satuba fogták, és akkor gyujtják fel az országot amikor akarják Ilyen egyszerű A média teljes egészében az oroszok befolyása alatt áll. A csüngőhasúnak péntekenként adnak egy papírt amit fel kell neki olvasni. A őkapitányi beosztásban még a takonyhárpi a kábós mafiózó, a művészet tórténet nagy elminátora.
simmering73
@Maccska: Úgy szűkölsz mint egy seggbe rúgott kutya. Egy macskában legyen már több tartás, Safranek. A lájk természetesen véletlen.
Péter2
Lehet Hadházy állításait tényszerűen , számlákkal cáfolni az épület ügyébe , a másik mondata , vagy zsarolják , vagy megvették orbánt besúgó volt , ezt a katonatársai állították mert rájöttek, a másik dolog mivel még a szoci rendszerben, Soros bérenc volt , ezért figyelhették " nyugati kapcsolat , így lehet putyinak róla valamilyen adata , és ezt nem szeretné orbán , hogy egy diktátor világosan kimondja róla a világ előtt .
Sámannus
A török parlament megszavazta a svéd NATO-csatlakozást!!!
A csöngőhasú szoppancs sarokba szorult.
Ezodabasz
@KisTehen: ma, 21:38 Zavarnak a legyek? A Svédek mióta nato tagok?
Hibás volt a válaszod erre a kérdésre!
Ezodabasz
@Maccska: ma, 21:13 Isten háza??? Na ne vicceskedj maccska úr! Ki az az isten akinek a házába nem léphet be az ember, aki meztelenül született és az a valósága! Nem az öltöny, nem a maskara és nem a csuhások reverendája! De nem ám! Álruhával, öltözékkel kell "megtisztelni" az álhiteket, a hazudozást a legendákat és az ostoba vakhitet?
Ezodabasz
@Pegero: Jól látod! Nagy szar van ugye rájöttél végre?
Clavigo
Lehet,,,,készült egy video erről a dagadt Majomról,moszkvában.,,annak idején, mikor hirtelen benyalt Putylernek.,,2-3 kurvával,,vagy 2- 3 faszival...(?)..:):):) Szajjer Dzsoziról sem feltételezte senki ,,hogy , elől férfi ,hátul nő..
RonaGyuri
nem vitatom, hogy Putyin vagy megzsarolta, vagy megvette Orbánt, sőt azt sem zárom ki, hogy mindkettőt . azonban abban biztos vagyok, hogy szellemi retardációja igencsak előrehaladott volta miatt igazából fel sem fogja, mit zagyvál össze. =))
Sámannus
@Maccska: "nem leszünk utolsók". Dehogy nem! Amikor hatalomra kerültek máris utolsók lettünk még az árulók között is Erdogán a bocskorát törli ebbe a szaros kecskebaszóba.
@RonaGyuri: Én azt tartom a legalószínűbbnek hogy annyira lökött, hogy ő már ingyen is ilyen hülye tud lenni.
RonaGyuri
Egy nem is kicsit aktuális fabula

Aiszóposz: A farkast kiáltó fiú - Mese az igazmondásról

moly.hu/system/covers/big/covers_276146.jpg?1395474324

Hogyan járt pórul a BIRKA-pásztorfiú, aki hazugságaival addig tréfálkozott, míg a valódi veszedelem idején már senki sem hitt neki?

A mesében a fiú kétszer csapja be társait. Segélyért kiált, majd kineveti azokat, akik a segítségére sietnek.
Harmadszorra azonban tényleg megjelenik a farkas, és a fiú hiába kiált, hiába sikolt, társai többé nem hisznek neki. Elvesztette bizalmukat, s ez a fiú veszte.
Pusztai
Mivel Ocsmány Vigyor ezzel árt MO-nak és ezt tudatosan teszi kijelnthetjük:
HAZAÁRULÓ is.

magyar történelem legnagyobb gazembere!
Pusztai
Sokak szerint Putyin zsarolja Orbánt. Sztem nem.
...Ha így lenne, akkor a sajátjai is már rég leszedték volna, - Lázárral az élen,- és el tudja valaki képzelni, egy országvezető - akiben halvány azért pislog a becsület esetleg.- annyira aljas legyen hogy valami ballépését megtudják amivel zsarolható egy személyben és nem inkább lemond eltűnik, hanem saját hazáját népét teszi tönkre azzal a tudattal a zsarolási alap kiderülhet és akkor ...?!!!
..Nem, .sokkal inkább a hatalom, vagyon megszerzését látja Putyin oldalán, mert nyugatról kinyírnák, neki egy diktátor kell akit lekopizhat és meg is védik.
..Valahogy semmi logika nincs ebben a Putyin zsarolási mókában, HATALOM, VAGYON.
EZ ILLIK EGY KLPETO ÉS CEZAROMÁNIÁS SZOCIOPATA GAZEMBERRE!!!
Putyint másolja, látja diktatúrában a putyinizmust megvalósíthatja.
Sajátjai azért nem nyírják ki, mert őket is hagyja lopni, gazdagodni, kiskirálykodni.
Menőmanó
Szerintem is is. Előbb megvette, ami nem volt nehéz, ismerve a pénzéhes geci fajtáját.
Ettől viszont zsarolhatóvá vált.
balos
@RonaGyuri: Elnézve a fejét szerintem ADHD-s!A többi meg az apai nevelés következménye!A nárcisztikus megnyalnánulásai pedig a nemi öntudatlanságának a következménye!Egér pöcse vagy hiéna pöcse van!Mint köztudott ott a nő az úr!
Nyírfa
Emlékezzetek vissza, hogy Gyurcsány már évekkel ezelőtt próbálta megszerezni azokat az Orbánról szóló dokumentumokat, amelyek bizonyítják az egyelőre csak szóbeszédként terjedő, és feltételezésekbe bocsátkozó vádakat a zsarolhatóságáról. Tehát, ezek a dokumentumok léteznek, de a jelek szerint még nem jött el az ideje a nyilvánosságra kerülésüknek.
Gondolom, Orbánnak nem kell kizuhannia a földszintről sem , elég elkezdeni a szivárogtatásukat.
Mivel, ami késik, nem múlik, tehát, tudjuk, hogy megtörténik, s ennek egyre közelebb van az ideje, ezért bízhatunk abban, hogy mi, nyugdíjasok is megérjük a felszabadulást.
kereső
@Őrnagy: disq.us/url?url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FGloOouD%2Fstatus%2F1750098820229206414%3AQd7zf9cWwx9SDeNd2vF2ohODOBk&cuid=3079281

Jellemző az oroszokra, hogy egy ilyen katonai szállitógépeken szállitják a hadifoglyokat- nem ócska buszokon, és vonatokon.Mit szállitott valójában a gép?
Sámannus
Megvette, és zsarolja a kupcihert. Nincs vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.