A Demokratikus Koalíció frakciószóvivője arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy "ratifikáltassa" az Országgyűléssel Svédország NATO-csatlakozását.

DK: "Amikor Orbán Viktor kinyitja a száját az EU-ban, akkor Vlagyimir Putyin szavai jönnek ki rajta"
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Kálmán Olga szerdai, online sajtótájékoztatóján kijelentette,

hónapok óta lehet tudni, hogy a NATO és a NATO-tag Magyarország érdeke is az, hogy Svédország csatlakozzon a védelmi szövetséghez. Ennek legfőbb akadálya eddig Törökország ellenállása volt, mára azonban ez is elhárult, mert a török parlament megszavazta a svédek csatlakozást

- hangsúlyozta a képviselő.

Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott, hogy Orbán Viktor "ebben az ügyben is egyedül maradt, mint az összes többiben, és teljesen magányosan tart be a svéd NATO-csatlakozásnak".

Kálmán Olga teljesen nyilvánvalónak nevezte, hogy

az "orosz befolyás alatt álló magyar miniszterelnököt" már nem tekintik szuverén szereplőnek az európai politikában. Még a svéd kormány is azt mondta, hogy tagjai nem akarnak találkozni Orbán Viktorral, nincs miről tárgyalniuk

- tette hozzá.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Ismered!?
Ha én 1X kinyitom számot,ha én 1X L kezdek beszélni!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
"Pár napja pedig Tim Hogan, a University of Massachusetts politológus és nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó professzora mondta:

„meg kell reformálnunk a NATO-t Szlovákia, Magyarország és Törökország nélkül. Hadd vacsorázzon az orosz medve a hullájukból”.
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/rugjak-ki-ot-fuggesszek-fel-magyarorszagot-a-nato-bol-valo-kirugast-is-felvetettek-szakertok/
Sámannus
Az országnak jut a temérdek mocsok eltakarítása amit ezek a faszkalapok ide rondítottak.
RonaGyuri
Na kérem ez is egy piszok-jó kérdés lehetne,

de sajnos a mai matyar-rögvalóságban csak egy apró kórkép-korkép

A derék hvg.hu – az egy re durvábban eluralkodó csak óvatosan, nehogy magunkra haragítsuk Őfenesége és bandája lelkét (ettől még persze ők elmondják mindenfélének ezt a portált is) – óvatos kritikai cikkben „Öt dolog, amiért mélyütés Orbánnak a svéd NATO-ügy” említenek fel néhány anomáliát, pontokba szedve (tudod Wazze, ahogy Gyuri bácsi - naná, hogy a nagytudású Nógrádi - szokta elhadarni)!
Negyedikként „Bárcsak lenne hatalmam!” címszóval jelzett részben feltett egy igencsak relevánsnak tűnő kérdést: „Mit szóljon egy fideszes szavazó, aki minimum tíz, de inkább 20-30 éve érzi azt, hogy Orbán Viktor az ország mindenható megmentője, és most hirtelen azzal szembesül, hogy az egész Európával és a sorosista háttérhatalmakkal is szembeszálló politikus a saját frakcióját is képtelen irányítani?”.
Ahogy Őfenesége is szokta volt mondai őket más fából faragták:
a potentátokra más törvények vonatkoznak,
a hívekre meg az, hogy nem szoktak gondolkodni! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Üdv újra ! Ma márnem kell egészen komolyan venni a magyar politikai szereplőket. Nincs olyan, akitők akár csak egy 10-es anyát vásárolnék. Monden más meg csak szemfényvesztés.
balos
@RonaGyuri: A fideSSben is elindult 1 kibeszélési effektus a megafon nevű náci szócső miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.