Erdoğan: Excellenciás uram, drága barátom, Viktor effendi! Úgy vélem, ezzel megnyertem a fogadásunkat: én tettelek Téged lóvá. Egy elfogott levél, amiről ember legyen atalpán, aki megállapítja, hogy csupán a képzelet műve, vagy...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Tetszett. :)
Örüljön Orbán, hogy nem lófejet kapott e szellemes kis levélke kíséretében. :)
Lendvai Ildikó "levelét" vártam, de ez is jó!
csak úgy....
mert tetszik! :) gazsi a (zöld) kalapos király avagy , - Hogyan álcázta magát Orbán Gáspár Afrikában? www.youtube.com/watch?v=0wy86FD0aSA&t=25s
Pusztai
Magyarország

Excellenciás uram, drága barátom, Viktor effendi! Örömmel értesítelek, hogy a mai napon volt szerencsém aláírni a svéd NATO-csatlakozásnak a parlamentünk általi jóváhagyását, amellyel ez hatályba is lépett.

Ezzel, drága barátom, sikerült a nagy operáció: tisztelettel s.gget csináltam felséges szájadból. Egyben úgy érzem, most visszavágtam Nándorfehérvárért és az egri asszonyok által orvul leforrázott honfitársaimért.

Úgy vélem, ezzel megnyertem a fogadásunkat:

én tettelek Téged lóvá.

A Tőled tapintatlanul, ám feltételezhetően gúnyolódásként kapott állat szaporító szervét szíves feldugásodra mellékelten visszaküldöm.
Kérlek, ezúttal is fogadd mélységes megvetésem kifejezését.

Baráti röhögéssel, Recep Tayyip Erdoğan”
Nessy
Nem tisztelt fidesz frakció! Kéretik elolvasni Kövér et. "diplomatikus, udvarias hangnemben előadott véleményét", mellyel sikeresen elszabta a találkozó lehetőségét, egyáltalán az értemét! Tessenek szépen bevallani, hogy föntről jött a parancsolat, ha nem is violaszin, de narancsszín pecsét alatt, Nincs szavazás, elfogadás!! Ps. Putyin elvtárs baráti üdvözletét küldi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.