A nyomozást lezárták.

Rendben találták Orbán Viktor fogorvosának 1,3 milliárdos projektjét, pedig több furcsaság is felmerült az ügybenOrbán Viktor/Facebook

Kiderült, hogy megszüntette a nyomozást a NAV Orbán Viktor fogorvosa, Bátorfi Béla uniós támogatásból épült kutatóintézetének ügyében – szemlézi a 444.hu értesüléseit az mfor.hu. A szerv arra hivatkozott, hogy nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése.

Az indoklásból többek között kiderül, amit maguk a NAV nyomozói adtak írásba, hogy az 1,3 milliárd uniós támogatást nyerő cégnél csupán az ügyvezetők és a tulajdonosok voltak bejelentve mint munkavállalók, így annak a látszatát sem akarták kelteni, hogy bármiféle kutatást végeznének.

Mindezek ellenére a tulajdonosokat sem hallgatták ki, így Bátorfi Bélát sem.

A cikk szerint úgy ellenőrizték, hogy a pályázó teljesítette-e vállalásait, hogy a pályáztató Miniszterelnökség elfogadta a leadott jelentéseket, a projekteket lezártnak tekintette, és nem tett feljelentést. A NAV-nak ez elég volt ahhoz, hogy megállapítsa, minden rendben volt.

A NAV Bűnügyi igazgatóságának dokumentumai szerint a nyomozók ezen felül semmilyen kísérletet nem tettek annak kiderítésére, folyt-e bármilyen valós tevékenység az épületben, és működtek-e a valóságban közpénzzel megtámogatott szervezetek.

Forrás: mfor.hu, 444.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Jegyezni ezt az esetet is , aztán a rezsim bukása után ezt is kivizsgálni , A szándékos kivizsgálatlanságban segítő összes érintettet is elszámoltatni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Majd ő elmondja, hogy mi a jó az országoknak, már csak tudja, vagy várjál csak... ? Orbán: Pont indulni akartam
uploads.disquscdn.com/images/149d407eb3df41af798545ce7723ff073529e2eb4f409f78640c777abbd650a7.jpg?w=800&h=508
Egy igazságos világban Orbántól max csak a tárgyalóterem lenne hangos, ahogy épp életfogytiglanra ítélik. És a hallgatóságban sivalkodna, átkozódna a kiccsalád’, pulyákkal, oldalt tartva őket a derekukon. A gond az, hogy Viktorunk született pszichopata és nárcisztikus. Imádja, ha manipulálhat és ha róla szól minden. Szerintem amúgy azért ráncigálja a ruháját meg a székét nyilvánosan, mert olyankor épp nem vele foglalkoznak. Figyeljétek meg, akkor csinálja ezt az idegbetegséget, ha nem ő beszél, hanem neki kellene valakit meghallgatnia, amit nem szeret. Egyáltalán nem érdekli, ennek a vétózgatásnak milyen következményei lesznek. Mivel pszichopata. Egyetlen dolgot lehet az ilyen emberrel tenni: negligálni.
lusta
@Eladott Ország: Ez sem érdekli, mert a szemei előtt lebeg a lengyel példa. Veresné gyorsított eljárásban megkegyelmez majd neki. Persze úgy általában van egy rossz hírem, a híveknek és a bűntársaknak. Duda a 4 elítéltből csak kettőnek kegyelmezett meg. A másik kettő meg továbbra sem hajol le a fürdőben a szappanért.
Clavigo
a " fogturizmus "..fejlesztése,,,. vagy mi a a szar ..,,,,,Hogy a Cigánx ne fogazza le a Putyler Gazdát...
Pálinkás Pál
nos..pont ezek miatt a jogi út nem járható...,igaz ,ellenzék...?...a szkíták tökösebbek mint ti...
Cherry
Igen jól megcsinálta a zsiros disznó fogát, azért olyan fekete, ezeknek a lelkük is fekete

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.