A rendőrség vizsgálja, hogy a Magyarok Nyilai nevű szervezet áll-e a szabadszállási buszrobbantás hátterében. "Most itt van a szabadszállási busz esete, ami a magyarok ellen vonuló cigányokat szállította Ózdra. Most már az egész civil szféra vésse a fejébe, hogy a magyarellenességet, vagy az abban való részvételt megtoroljuk" - állt egy levélben. .

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
ajaj az arabok a vallasi fanatimusbol pukkantanak es ha mi leszunk akik szinten a terror utjara lepunk:( akkor azt nagyon fogom szegyelni, mert mindig lehet ertelmesen targyalni mindenkivel es az eroszak csak eroszakot szul.
Most akkor tenyleg egy buszt robbantottak?
antonka
nem egy buszt, hanem egy szin alatt robbantottak, ahol több busz állt éjszaka. viszont a robbantás nem volt nagy, mert egy lakótelep van az ut tulsó oldalán, és ott senki nem hallotta a robbanást. érdekes nem? inkább valami olyasmi lehet a háttérbe, hogy megcsappant a buszos munkája, mivel a sok vidéki munkára szállitott embernek nincs munkája, igy nincs szükség buszra sem, viszont a buszokat nyilván ki kellene fizetni, valami ilyesmit sejtek a háttérbe.
sara
Furcsa, mindig olyankor történik ilyesmi - pld. lövöldözés a rendőrpalotára- amikor a draskovicséknak szükségük van az elképzeléseik alátámasztására.
Még az a szerencse hogy emberéletbe nem került

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.