Az Action for Democracy vezetése bevallotta, hogy Soros György adta a dollármilliókat a magyar baloldalnak – tárta szélesebb közönség elé a Mandiner elméletét az M1.

Óriási bajban a "Soros-birodalom", a közmédia nagy leleplezést jelentett be
Fotó: Reddit, 9gag stb.

A köztévé szerint olyan videók kerültek ugyanis nyilvánosságra, amelyek – "úgy tűnik" – cáfolják a baloldal eddigi állításait a guruló dollárokról. Ismét a fideszes Mandinert idézve azt írjá: jól kirajzolódik az a módszer, amellyel sikerülhetett Soros Györgynek kijátszania a magyar jogszabályokat.

A magát pártatlannak hirdető, összeesküvés-elméletekkel elvileg nem foglalkozó közmédia azt állítja, az Egyesült Államokban tevékenykedő és politikai kommunikációval foglalkozó cégvezető, Eric Koch látható azokon a titokban rögzített felvételen, amelyet az M1 is bemutatott. Az aktivista a videóban arról beszél: egyik feladata az volt, hogy rontsa a magyar miniszterelnök hitelét Amerikában.

A felvétel csak egy azok közül, amelyek nemrég jelentek meg az X közösségi oldalon – sejtelmeskedik a hirado.hu cikke. Azt írják, a videókban

az Action for Democracy vezetői egymás után vallják be, hogy a szervezet támogatásai Soros Györgytől érkeztek.

Az egyik videóban például Wesley Clark tábornoktól, az Action for Democracy kuratóriumi tagjától egy eltorzított hangú kérdező arról érdeklődik, sok olyan amerikai van-e, akik támogatják a magyarországi ellenzéket, és hogy ez bevett gyakorlat-e.

„Nem annyian, mint szeretném. Úgy mint George, senki”

– mondja Wesley Clark, Sorosra utalva.

Az M1 által idézett Mandiner azt is tudni véli, hogy Action for Democracy vezetése bevallotta: Soros György adta a dollármilliókat a magyar baloldalnak. A portál úgy fogalmaz: „a fekete öves Soros-emberek beismerése alapján Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely mozgalmaihoz az amerikai spekuláns guríthatta a dollárokat.” Vagyis szó sem volt mikroadományokról, mint ahogy azt a baloldali politikusok korábban állították.

Forrás: hirado.hu

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nem tudom de érzek némi különbséget a dollármilliók és az Eurómilliárdok között.

Óriási bajban az Orbán birodalom,

propeller.hu/images/cikk/2024_02/orban-veceben.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszholnapis
@Őrnagy: itt a törvényeket elöször a horda és tagjai szegik meg...
csak úgy....
@Őrnagy: sok komcsi és nem komcsi idiótát tapasztaltam az életem során,- közülük te viszed a pálmát,- te otromba buta proli,te tetves fasz! -akinek a kommunikációs képessége a bányász béka pitschája alatt !
namihami
Mandiner? Mtv1? KESMA?
Bizony, csakis tiszta forrásból...
teuton
@Őrnagy: Osztan vademeles es itelet volt mar? Ja, semmi, csak te pofazol baromsagokat... Akkor semmi gond, egy hülyenek mindent szabad...
Pusztai
@teuton: Már rég kimondták maguk a fidesz hatalmasok: , nem volt törvénytelen pénz bejövetele, utólag fabrikálták a szuterén tűrvényt.
RonaGyuri
„cui bono” és persze vele az is, hogy mégis milyen érdeke???

persze túl azon, hogy a „jól bevált” szadeszos megmondóembereknél mindennél fontosabb, hogy előadják az elméletüket

Azt is mondhatnám, hogy egyenesbe fordult a helyhatósági kampány, de az az igazság, hogy főpolgis kis túlzással 19-óta folyamatos. legalább is az része, hogy Karácsony mindig mindenkitől – persze a hangnem nem egyforma – megkapja a magáét.
Érdekes színfoltja a helyzetnek, hogy és ahogy a média kezeli az LMP-s jelöltet. A teljes paletta lelkesen szajkózza a szakértői bon mot-jait. Na jó a Lázár-t illetőknél az egyik oldal elhallgatóbb. Azt viszont egyöntetűen elhallgatják, hogy
egyfelől; hogy a regnáló ME unokatestvére,
ahogy azt is, hogy szinte minden intézkedése éktelenül rosszul sült el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.