Az Action for Democracy vezetése bevallotta, hogy Soros György adta a dollármilliókat a magyar baloldalnak – tárta szélesebb közönség elé a Mandiner elméletét az M1.

Óriási bajban a "Soros-birodalom", a közmédia nagy leleplezést jelentett be
Fotó: Reddit, 9gag stb.

A köztévé szerint olyan videók kerültek ugyanis nyilvánosságra, amelyek – "úgy tűnik" – cáfolják a baloldal eddigi állításait a guruló dollárokról. Ismét a fideszes Mandinert idézve azt írjá: jól kirajzolódik az a módszer, amellyel sikerülhetett Soros Györgynek kijátszania a magyar jogszabályokat.

A magát pártatlannak hirdető, összeesküvés-elméletekkel elvileg nem foglalkozó közmédia azt állítja, az Egyesült Államokban tevékenykedő és politikai kommunikációval foglalkozó cégvezető, Eric Koch látható azokon a titokban rögzített felvételen, amelyet az M1 is bemutatott. Az aktivista a videóban arról beszél: egyik feladata az volt, hogy rontsa a magyar miniszterelnök hitelét Amerikában.

A felvétel csak egy azok közül, amelyek nemrég jelentek meg az X közösségi oldalon – sejtelmeskedik a hirado.hu cikke. Azt írják, a videókban

az Action for Democracy vezetői egymás után vallják be, hogy a szervezet támogatásai Soros Györgytől érkeztek.

Az egyik videóban például Wesley Clark tábornoktól, az Action for Democracy kuratóriumi tagjától egy eltorzított hangú kérdező arról érdeklődik, sok olyan amerikai van-e, akik támogatják a magyarországi ellenzéket, és hogy ez bevett gyakorlat-e.

„Nem annyian, mint szeretném. Úgy mint George, senki”

– mondja Wesley Clark, Sorosra utalva.

Az M1 által idézett Mandiner azt is tudni véli, hogy Action for Democracy vezetése bevallotta: Soros György adta a dollármilliókat a magyar baloldalnak. A portál úgy fogalmaz: „a fekete öves Soros-emberek beismerése alapján Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely mozgalmaihoz az amerikai spekuláns guríthatta a dollárokat.” Vagyis szó sem volt mikroadományokról, mint ahogy azt a baloldali politikusok korábban állították.

Forrás: hirado.hu

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nem tudom de érzek némi különbséget a dollármilliók és az Eurómilliárdok között.

Óriási bajban az Orbán birodalom,

propeller.hu/images/cikk/2024_02/orban-veceben.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Nem tudom de érzek némi különbséget a dollármilliók és az Eurómilliárdok között.

Óriási bajban az Orbán birodalom,

propeller.hu/images/cikk/2024_02/orban-veceben.jpg
verőce21
Nagy szégyen és szegénységi bizonyítvány a baloldalra nézve, hogy értelmes politikust nem tudnak kiállítani és csak erre telik, hogy ezt a kis szellemi fogyatékost futtatják...!
izéke
A mandiner mint " hiteles " forrás, kb mint az origó,vagy a régi kacsa magazin. Holnap a sikeres magyar Mars expedícióról is élőben fognak a helyszínről tudósítani :)))))
RonaGyuri
a közmédiának csúfolt pártsajtó:

Pas de deux

azt kell mondjam, hogy ez még tőlük is sok(k)

Méh magamhoz sem tértem a sokktól, amit a Párt központi napilapja abbéli vélekedése (
Álhír, hogy Novák Katalin egy pedofil bűnözőnek kegyelmezett meg

A köztársasági elnök leszögezte: pedofiloknak nincs és nem is lesz kegyelem.) okozott, hogy Novák csak egy ok nélkül meghurcolt derék erdélyi magyart segített ki a szorult helyzetéből, mikor elém került:
Pataky Attila kemény jobbegyenesébe beleszaladtak Gyurcsány emberei

„Büszke vagyok arra, hogy itthon olyan politikusaink vannak, akik képviselik a békét, a józanságot. Akik nyugalmat, emberséges, élhető nemzetet akarnak építeni. Amíg ez a cél, addig én mindig ott leszek a harcosok első sorában. […] Nekünk, magyaroknak a legfontosabb feladatunk, hogy a Kárpát-medencébe elhozzuk a szeretetet és a szabadságot. Én ezt teszem a magam módján a dalaimmal, az Eddával immáron ötven éve.”
majd
ÁGOSTON BALÁZS

Lehetett volna nemzeti baloldal
Az SZDSZ Pozsgay Imre elgáncsolásával a valódi rendszerváltás lényegét puccsolta meg.

„A gyors összeomlás hátterében ugyan nagyhatalmi alkuk álltak,
ez azonban semmit sem von le azok bátorságából és érdemeiből, akik egzisztenciájukat, akár szabadságukat kockáztatva részt vettek a bolsevik diktatúra lebontásában. Ők leginkább a népinek nevezett ellenzék soraiból kerültek ki, főleg írók, képzőművészek, történészek, egyszóval humán értelmiségiek voltak, akik hitelesen élték meg a korabeli magyar valóságot Erdélytől Felvidékig, Budapesttől a vidék megannyi eldugott településéig.”
Pusztai
Hol a pichában van a ballib ellenzék, hogy megetesse a xaros bili tartalmát ezekkel a bélférgekkel, a geczi 2 évig Soros havi 10 ezres juttatásából élt albérletben, majd ösztöndíjából élt - - mára leggazdagabbra lopta magát a családjával,- a fidesz mai pénzen milliárdokat kapott Sorostól, neki köszönhetik, hogy anno bejutottak a Parlamentbe, Soros egyetemen tanult, majd mindegyik vezető fideszes, ösztöndíjasként kaptak diplomát és akkor ez a kretén balfasz impotens ellenzéknek csúfolt szarhalom képtelen a hazudozó mocskos fideszmaffiózókat leleplezni a xart visszagyűrni, emiatt szopunk lophatja szét és rombolhat az országot a fideszmaffia, mert tehetetlen seggfej csürhe hagyja, sőt ezzel a debil viselkedéssel, hozzáállással még támogatja is a fideszt!
MO tragédiája a hazaáruló mocskos fidesz és kretén ellenzéke!
Bödőcs Tibor: " A két nagy tragédiája ennek az országnak a kormány meg az ellenzék."
Pusztai
Egyébként Fellegit bukása után nem hagyták az út szélén, kiküldték Kaliforniába 100 millió USD -vel, hogy létrehozzon a fidesz melletti lobbi csoportott és a fideszt éltetve hirdessék az USÁ-ban a fidesz kiválóságát, kiemelkedő tevékenységét.
Ja.
Kiemelkedőe hatékonyan
lopnak, csalnak, hazudnak!!
Pusztai
24.hu/belfold/2019/01/14/soros-gyorgy-fidesz-kampany-arthur-finkelstein-george-birnbaum/
Kitálalt a Fidesz kampánytanácsadója: így csináltak Sorosból tökéletes ellenséget.
Pusztai
Göbbels kommunikációval németet német ellen uszított hogy egymás ellen gyűlöletet keltsen, ezzel alapozta meg a hatalmukat.
...Ocsmány Vigyorék kommunikációja detto ugyanez már sok éve, ez a göbbelsi alap, tovább fejlesztették, ezért kellett a méda birodalmukat kiépíteni. History tv-n volt egy sorozat, mintha azt másolnák gecziék.
..Ha elég nagy a gyűlölet és a vele járó vakhit a gyűlölet keltőben, bármit hazudhatsz, a hívek elhiszik, bármekkora aljasságot elkövethetsz a hívek nem hiszik.
..Gyönyörűen látható ami van, csak ez a debil ellenzék nem jött rá és nem tudja alkalmazni ennek a primitív aljas kommunikációnak az ellenszerét, pedig egyszerű.
Angolok rájöttek anno.
Leleplezni a hazugságokat és azt hatékonyan tudatosítani a népben!!"
Pusztai
"FAZ: Orbánnak minden bajáról Soros jut eszébe
Teljesen mindegy, hogy Clooney-ról vagy éppen a leendő amerikai külügyminiszterről van szó: aki nem tetszik a magyar kormányfőnek, az megkapja, hogy Soros embere.
De ha ez nem antiszemitizmus, akkor mi az? – kérdezi a vezető német konzervatív lap.
A Frankfurter Allgemeine Zeitung szerint sajátos pavlovi reflex ez a hivatalos budapesti politikában.
A világsztár kapcsán kirobbant vita ügyében pl. a lakájsajtónak elég volt egyetlen fénykép, amely közösen ábrázolta a milliárdos fiát és a színészt, máris kész volt a következtetés: Clooney Soros szócsöve és pont.
----De a pavlovi kutyareflexek időnként már azelőtt működésbe lépnek, hogy megszólalna a csengő: Anthony Blinkennél kapásból megtalálták a Soros-szálat: az apja, az egykori budapesti nagykövet szoros kapcsolatban áll az üzletember által támogatott szervezetekkel. Annak idején ugyanis jelentős összeggel támogatta az archívum megteremtését a CEU-n.
A Magyar Nemzet rögtön meg is hirdette, hogy a State Department következő vezetőjétől Orbán semmi jót nem várhat. Igazán nem azért, de az idősebb Blinken nem kapott pénzt Sorostól, hanem inkább ő adott az egyetemnek, de ez most mindegy is."
hvg.hu/360/20201129_FAZ_Orbannak_mindenrol_Soros_jut_eszebe
Toller Béla
@Shikari: Ha így lenne...de hát nem lehet mindenki annyira ravaszdi, hogy egyenesen az állam pénzét fordítsa pártcélokra, minden magyarázat nélkül. Ha kell, lesz az alapítvány olyan körmönfont, hogy ti semmit sem fogtok tudni a támogatásról ...nem vagytok ti annyira eszesek ! Azért egyszer felelni fogtok ezért sok hazudozásért !
nemkati
tárta szélesebb közönség elé a Mandiner elméletét
"úgy tűnik" – cáfolják a baloldal eddigi állításait
Mandiner azt is tudni véli
az amerikai spekuláns guríthatta a dollárokat.

Végre egy megdönthetetlen bizonyíték!
simmering73
A birkanyáj elé tárta elméletét a sosemhazudtunk mandiner. Ennél nagyobb poén már nem lesz a héten.. Shikariék már kajolják tele pofával.
www.kepfeltoltes.eu/images/2024/02/03/126m1_birk_k.jpg
Pusztai
@simmering73: 30 éve ismert, ha véletlenül a fidsz ellenzéke alkalmaz egy ütős mondást, kommunikációs fogást, a fidesz azonnal ellopja és visszafordítja.
Ez a balfasz kretén ellenzék képtelen erre!!
Miért is?
Sámannus
Akik belefújják az orrukat más országok levesébe ne csodálkozzonak ilyesmin, de új híreket sem kéne gyártani,azé.
Clavigo
@Shikari: Jó reggelt,,pöcsömöccse...Látom ,,megint szarul aludtál,,pöcebúvár..
kereső
Egy "elmélet", amig bizonyitást nem nyer- csak elmélet marad. De, hogy ha egy elméletet bizonyitás nélkül tényként közölnek- azt úgy hivjuk, hogy a valóság elhajlitása- azaz hazugság. Hazudik a mandiner, hazudik a teljes magyar médiának az a része, amely ezt a bizonyitás nélküli elméletet közli.
Horizont
Állandóan hazudnak. Amúgy miért is lenne bajban? Mondjuk leírhatnák, hogy szerintük kik a "Soros birodalom" ??? Bizonyíték??? Mi lesz ezekkel a kreténekkel ha Soros meghal??
Horizont
@Maccska: hahahahahahahaha kretén vagy te
kereső
@Maccska: Bocsi "tanár úr"-de éppen te magad hirdetted ki a "verdiktet" tegnap @Nyirfa-nak, hogy ma már nem kunszt hamis videókat gyártani- és amig a köztévé, és ti is minden "igazolást" arra alapoztok, hogy a mandiner elmélete szerint- engedd meg, hogy kiröhögjelek. Tanultál te valaha matekot- és azzal kapcsolatban egy állitás bizonyitásáról? Bizonyára, de akkor mindent elfelejtettél mára ebből.
csak úgy....
óriási bajban az 0rbán birodalom ha még mindíg sorosozásra szorul! :)
gyogyi fidesznyikek, mikor veszitek végre észre,hogy csak átbaßnak, altatnak benneteket? - közben belegebedtek a bevásárlásba és a gázszámlába...
Pusztai
@csak úgy...: És az ellenzék mikor gyűri már vissza ezt a xart?
Nem hiszem el, hogy ilyen kretén balfaszokkkal van tele a ballib!
Vagy mégis??
Pusztai
imgfrm.index.hu/imgfrm/0/9/7/5/THM_0014580975.png
img.index.hu/imgfrm/0/3/3/6/MED_0015670336.jpg
img.index.hu/imgfrm/7/6/0/4/MED_0014707604.jpg
Soros ösztöndíjasok a fideszben:
www.facebook.com/markizaypeter/photos/soros-%C3%B6szt%C3%B6nd%C3%ADjasok-a-fideszben-nem-tudjuk-van-e-soros-terv-de-az-biztos-hogy-a-/693558068018181/
-----------------------
konkretan ismerve és megnevezhetően pártot a fideszt és személyt a geczit támogatta Soros, százmillókkal.
Hálaból hátbaszúrta a geczi.
és a balfasz ellenzék ezt sem tudja visszagyűrni, hónapok óta megy ez a fületbántó baromság.
Guruló dollár.
és a pappér dollár az meg ágyalátét, és az ezer millárd forint amit elloptok az mi?
hülyék adója?
és a szarhalom meg rejszol a sarokban.
Pusztai
A Soros pénzén hatalomra jutók sorosoznak hazudoznak mérhetetlenül sokat lopnak.
Nem lehet megsaccolni milyen hatalmas károkat okoz ez a fideszcsürhe az országnak, gazdasági, kultúrális, tudományos téren.
Ilyen rohadék hazaáruló pszihopata tolvaj nem ült még MO trónján!
Remélem a legnagyobb kínok közt pusztulnak ezek a rohadékok!!
Pusztai
visszavághatnák a Sorosozó geczicsürhének: ők pofáznak, akik a komcsi KISZ-ben szocializálódtak, majd Soros ösztöndíjakkal kikupálódtak, Soros egyetemen tanultak és akkor most hátbaszúrják akinek köszönhetik mai hatalmukat, lopásaik miatt meg dőzsölnek 100 és ezer milliárdokkal, amit tőlünk loptak el??
Gazemberek ezek nem országvezető politikusok!!
csak úgy....
@Maccska: = szófosó,szóra sem érdemes proli elmebeteg!
Pusztai
Tessék mondani, a fideszt és maffiózó keresztapáit nem lehet Sorossal vissza támadni?
Őket támogatta Soros anno mai pénzen 100 és ezer milliókkal, ösztöndíjjal, informatikával, irodaszerekkel, stb!!
2015-ig ok volt, minden- CEU is rendben, sok fideszes ott végzett -- csak Finkelstein kitalálta Sorossal való riogatást és a fideszmaffiából kibújt az erkölcs etika: szúrd hátba akinek mindent köszönhetsz!
És a kretén ellenzék kussol, nem gyűri vissza a szart ebbe a gazember, soha nem látott Magyarország népe ellen tevő csürhébe.
Vidáman lopják szét az országot az ellenzék meg hajlong, a hazugságokat - mert erre épül a haramia hatalom,- meg nyeli.
Meddig??
nepszava.hu/3034685_kozos-listan-soros-es-az-orban-kormany
Pusztai
Ha Soros György nem ad pénzt nekik, mára nem lenne Fidesz !
Többen is leírták már ezt a mondatot, főleg azért, mert mára Soros lett a kormány és a kormánypárt legfőbb ellensége, és tízmilliárdokat költöttek az ellene folyó kampányokra.
www.nyugat.hu/cikk/fidesz_soros_adomanyok
Pusztai
Magyarországon a Fidesz holdudvarán kívül majdnem mindenki tudja, hogy a Fidesz vezetésének nagy része Soros György ösztöndíjasa volt. Franciaországban viszont ez még meglepőnek – ne adj’ Isten, ellentmondásosnak – tűnik.
A l’Express megszerezte Orbán motivációs levelét, amelyben pénzre pályázott Soros Györgynél.
24.hu/belfold/2018/03/31/orban-viktor-levele-soros-gyorgyhoz-osztondij/
Pusztai
...Nekem annyira teCC-ik, hogy a fidesz"elit" zöme Soros ösztöndíjas volt, egyetemén sokan végeztek Sorosnak milliárdokat köszönhetnek mai értéken, infrastruktúrát kaptak és akkor 25 évvel a renCerváltás után a fejükhöz kapnak:ez a Soros rossz ember, szarjunk a fészkünkbe, sőt szúrjuk hátba!!

Ilyen a fidesz etika.
Pusztai
Kis csavar:
Libsizőknek:
10 évig volt a liberális internacionálé elnöke.
nagy hangon hirdette a liberalizmust és annak előnyeit?
444.hu/2017/07/11/kover-laszlo-a-tolerancia-a-massag-elviselesenek-kepessege-olyan-alapertek-amit-egy-igazi-liberalisnak-nem-szabad-elfelejtenie
Pusztai
Családomnak és nekem nagyon sokat ártottak a komcsik, de ezt a fidesz csürhét már ezerszer joban megvetem és gyűlölöm mint anno a komcsikat.
Nekik volt egy ideológiai eszméjük ezeknek csak a lopás és az ezt lehetővé tévő hatalom számít, ettr a beégetett gyűlölethadjárattal érték el.
Ideológiájuk: a gyűlöld a másikat, amagyart, aki nem fideszes!
Ez a választási eredményeik alapja.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 10:01 ☻ Lopni csak a fidesznek szabad, mert az törvényes!..."elvesztette közpénzjellegét, elnökjellegét, kormányjellegét, jogállamjellegét... ez már a kommunizmus, vagy lesz ennél még rosszabb is?"
youtu.be/mfqBHDCeM6I
Pusztai
Ez a húgyagyu négylábú megint nem kapott pinát, hogy itt tobzódik, személyeskedik, erre ejakulál már hanalban merev fasszal áll ki a pódiumra?
Hogy fordulhat ki valaki ennyire magából, hogy 100 beírásában 500 személyeskedés, jelzőzés. van.
Normális fórumról IP címmel véglegesen törlik.
Pusztai
Fideszhúgyagyu lábasfejű faszparaszt trollok:
Olvasni-értelmezni sem tudnak, csak személyeskedni, - erre ejakulálnak, nekik ez a sex,-
Szégyenérzetük nulla, bármit hazudnak, mocskolnak, besároznak csakhogy igazolják:
igazi kretén agymosott fideszhúgyagyuak.
www.kepfeltoltes.eu/images/2023/09/27/810abortusz.jpg
www.kepfeltoltes.eu/images/2023/09/27/447fideszfasz.jpg
www.kepfeltoltes.eu/images/2023/09/27/859hulye_fideszes.jpg
csak úgy....
@Maccska: nem veszed észre te tolakodó,eröszakos,proli elmebeteg,hogy szóra sem méltatnak ?
levarosbukta
@Shikari: Jaj ne már! És akkor ti? Csak pár név: Kaleta, Szájer, Böjte, bicskei pedofil igazgató, meg a bűntársa, az azeri baltás! Folytassam még?
csak úgy....
@Maccska: az elmebetegeket nem lehet és nem is szabad cáfolni , ennek utánanézhetsz bármelyik pszichológiai szakkönyvben!
Nyírfa
@kereső: 09.22

:)))) Így van! Hamar utolérte a saját állítása. :))
Nyírfa
Azt kérem a Jézuskától, némileg előrehozva az ünneplés idejét, hogy derüljön már ki shikari habzószájúról az echte zsidó származás, de legyen is mellette az összeomlás pillanatában.
Köszönöm.
csak úgy....
@Maccska: most kecskét baszok vagy a zárt osztályon vagyok? :) döntsd el végre te aljadék elmebeteg féreg!
Nessy
Soros György legnagyobb bűne volt, amikor Orbáűnnak és társainak anglia ösztöndíjat adott, és "dollár milliókkal" támogatta anno a fideszt! Kígyót melengetett a keblén!
A forint milliárdokért vásárolt több százezer ellenőrizetlen levélszavazó nem gond??
kereső
@Maccska: Röhejes vagy...a demokráciának nem a "szabad és tisztességes választások" az egyetlen ismérve.
Hozol egy olkyan példát "soros" beavatkozására, egy olyan ország példáját- ahol főleg vidéken még mai is a kaszt rendszer a társadalmi berendezkedés alapja. Ahol az embereket ezen kasztok alapján sorolják be. Hozol egy olyan országot +példának", ahol egy tehénnek- szarvasmarhának az élete többet ér, mint egy emberé, főleg, ha az ember nőnek - 2-es személyi számmal született. Mekkora nagy "demokrácia" ez, már megbocsáss , de ezen az alapon hozhattad volna példának az afrikai száhel övezetet, vagy konkrétan Csádot. Hogy lehet ennyire buta, és tudatlan valaki- hogy Magyarország - óh pardon, a magyarországi baloldal vonatkozásában indiára hivatkozik. Jajj, tanár úr- mégis mit tanitottál te azoknak a szerencsétlen gyerekeknek??
csak úgy....
@Őrnagy: ezzel ismét csak a szerény képességeidet bizonyítod,te elmebetegek gyöngye,te buta féreg! :)
Nyírfa
Azt kívánom ennek a tudatfejlődésben rémesen elmaradott országnak, hogy szülessen minél több , Soros Györgyhöz hasonló filantróp, s nevelkedjenek olyan szabadszellemű , megvilágosodott gyermekek, mint amilyen Petőfi volt, olyan zseniálisak mint Széchenyi, olyan államférfiak mint Kádár, s álljon az új köztársaságunk élén olyan bölcs ember, mint amilyen Göncz Árpád volt. Hogy a haza fényre derüljön. Ámen.
csak úgy....
@Őrnagy: @Maccska: = 0rbán gyogyós filozófusai! :) - 6 elemivel!
kereső
Nos, kezdjük ott, hogy ez a Action For Democracy nevű szervezet nem a magyar "baloldalnak" adta a dollármilliókat, hanem az MMM- Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű civil szervezetnek- amely akkor sem egyenlő a magyar baloldallal, ha ezt huggyozta ki magából a fideSS propaganda gépezete. Az MMM a saját céljaira használta, és használja fel ezt az összeget- a mozgalom vezetőjének közlése szerint- ebből az ellenzéki pártok nem kaptak egy huncut centet sem.A hazugságok sorozata, a dollárbaloldalazás már itt- ennek a ténynek a figyelembe vétele nélkül folyik.
Megbüntetik az ellenzéki pártokat egy olyan mondvacsinált hazugság miatt, ami a valóságban nem is létezik. És most meg szintet lépnek- a" szervezet bevalotta"...Mit vallott be? Azt, hogy a filantróp Soros György támogat olyan civileket, akik a demokrácia hivei, és , hogy Soros György arra forditja vagyonának jó részét, hogy az emberek szabad és demokratikus társdalmakban éljenek? Ki az, aki ezt eddig nem tudta? Minő nagy felfedezés is ez a mandiner részéről. Inkább azon kellene elgondolkodnia ennek a diszpintyes társaságnak, már ha le tudják forditani a dollármilliókat adó szervezet nevét- hogy miért is látják jónak támogatni egy magyar civil szervezetet akkor, amikor itten -legalábbis papiron demokrácia van.
Szóval cicus- be kéne fejezni a hazudozást, és el kellene kezdeni mondani az igazat, és bevallani, hogy Magyarországon nincs demoikrácia- és 2014 óta nincsenek szabad és demokratikus választások sem, amelyek feltétele a tisztesség- a tisztességes egyenlőség biztositása- pénzben, média hozzáférésben- olyan ahol az ellenzék az ellenzék- és nem minősiti /minősitheti a hatalmon lévő ellenségnek. Na, csá tanár úr!
Nyírfa
@Maccska: 11.15

Látod, azt szeretem, amikor valaki maga mutatkozik be, nem nekem kell az ismérveit sorolnom. Köszönöm.
csak úgy....
@Maccska: még,hogy a turáni átok csak egy legenda..., 0rbán a bizonyíték,hogy az átok még mindíg ott lebeg a magyarok fölött!
Nyírfa
@Maccska: 11.21

Ahogy gondolod. Majd viszek neked a böribe bablevest. Vega vagyok, csülök nem lesz benne.
Amúgy , mintegy lezárásaként e kedélyes kis előadásnak: sok beszédnek sok az alja.
kereső
És akkor most beszéljünk arról, hogy Soros György a saját magánvagyonából ad pénzt a demokratikus fejlődés megteremtésére.
orbán meg a magyar adófizetők pénzén épiti az "orbán hálózatot"- az Usaban, Belgiumban-konkrétan Brüsszelben, a balkánon,níugat erurópa számos országában pénzeli a szélsőjobbos szervezeteket, és immár afrikában is. Erről regéljen a mandiner, meg az m1 tv.
Nyírfa
@kereső: 11.31

Ugyan a mondás úgy tartja, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap, de azzal is számolnunk kell, hogy a harci üvöltésekkel fel lehet hergelni látszólag békés polgárokat is.
2014-ben megkérdeztem Kónya Pétert, egy választási győzelem esetén számolnak-e Orbán fanatikusainak, illetve a szélsőjobboldal akcióira. Azt válaszolta, hogy felkészültek.
Most ennek a végletekig feszített társadalomnak van-e, maradt-e annyi erkölcsi immunitása, hogy nem hagyja végleg elnáciasítani magát?
csak úgy....
@Maccska: @Őrnagy: = agresszív,fontoskodó,tudatlan elmebetegek! :)
kereső
@Nyírfa: A nácik anno felismerték, hogy egy társadalmat gyúlölettel és félelemmel lehet féken tartani. Megérkeztünk...
csak úgy....
@Maccska: a fantáziátok egy haladó,utolsó stádiumos örültre vall, aki el is hiszi amit kitalál! :)
Nyírfa
@kereső: 11.48

Meg. Ennek, a magát szabadságharcosként hirdető népnek különös hajlama van rá. De , amennyire buzgolkodik a barbárságban , úgy hunyászkodik meg, ha ostort érez a hátán, legyen az valóságos vagy csak szimbolikus. S mivel sunyiságban , számításban - székely lelemény, by Orbán - éppen úgy otthon van mint bajkeverésben, szó nélkül beáll sorba, hogy a partizánmúltjáról valljon, amikor a náci - fasiszta - hatalom elbukik. Mert elbukik.
csak úgy....
@Maccska: ha nem lennél örült, akkor már rég rájöttél volna,hogy 0rbánnál magyargyülölöbb nincs magyarországon! hullik,rohamosan fogy a magyar az utóbbi 13 évben, majd 1 millióval lettetek kevesebben, és ezt neki köszönhetitek, aki a nagy magyarkodásával bassza át a primitív fejeteket!
kereső
@Maccska: 11:21 Nincs jogod, nincsen jogotok ilyen otromba, fideSS kultúrhát tükröző megnyilvánulást irni senki felé, mindaddig amig te/ti nem igy nyilvánulktok meg horthyval kapcsolatban, ahogyan azt teszitek kádárral.
„1956. december 15-e és 1961. augusztus 26-a közötti időszakban kivégzettek számát a kutatás 341 főben rögzítette. A későbbiekben, további 36 halálraítéltet akasztottak fel 1966."
Horthy kormányzó lelkén 400+ ezer zsidó származású magyar, 200+ezer cigány származású magyar koncentrációs táborokban meggyilkolt ember élete szárad. Meg a 2.magyar hadsereg 200 ezer katonájáé, az 1945-1946-ban "málenkij robotra "elhurcolt több tizezer emberé.
Már nem is számolom a szorzót...az ott horthy megitélésénél "dicsőség", kádárénál meg tömeggyilkos titulust ér. Holott mindkét vezetőnél az "egyetlen ember életért is kár" megitélés kellene, hogy etalon legyen.
Különösek vagytok ti ott a "nemzethy jobboldalon", emlékezetetek- az a qrva történelmi emlékezet az nem működik.
csak úgy....
@Maccska: az 0rbáni egészségügybe már csak meghalni járnak az emberek, mi ez ha nem magyargyülölet!?
csak úgy....
@Maccska: egyszer nézz utána,hogy te mint (állítólagos) módos paraszt,mennyiért gyógyulhatnál ki a nyavalyádból egy privát klinikán, hogy fussa e rá ha lebetegszel!
dunamedicalcenter.org/arak
csak úgy....
@Maccska: te mellébeszélö állat, már több mint 35 éve nincs magyar lakcímem,
nem is szavaztam senkire mióta eljöttem,elötte is ritkán...,mert azt is aljasságnak tartom,hogy a román-magyar parasztok szavazhatnak magyarországon, ott ahol talán még látogatóban sem jártak soha!
Nyírfa
@kereső: 12.14

Tegnap Rózsa linkelt a számomra egy dermesztő cikket :

azonnali.hu/cikk/20220107_fenevad-volt-e-a-nyilas-tomeggyilkos-kun-pater

Amíg a Horthy-szobrot dédelgetik a Parlamentben, addig ez az ország elveszett.

1956: addig volt jogos a megmozdulás, amíg , a főleg egyetemistákból álló felvonulók tüntettek.
A valaha volt legjobb magyartanárom is köztük volt, nála nagyobb hazafival azóta sem találkoztam. Annyira hitt abban, hogy egy valóban emberi társadalmat lehet felépíteni, hogy ezt a motiváltságát később figyelembe is vették. Nemhogy börtön nem kapott, taníthatott a mi legnagyobb szerencsénkre.
Amikor a köztörvényesek rászabadultak az eseményekre, és égett a főváros, folytak a lincselések, az számomra már bűncselekmény, amelynek nemcsak ők voltak a felelősei.
csak úgy....
@Maccska: 12:27 már megint fellengzösen hazudsz,te aljadék!
csak úgy....
@Őrnagy: @Maccska: nektek föllázadt a buksitok ellenetek! :) - erre elöbb-utóbb rábaßtok!
kereső
@Őrnagy: Figyu obsitos. Senki!!, mondom senki nem kényszeritette horthyt, hogy belépjen a szu ellen a háborúba- maradhatott volna semleges- ahogy sztálinék, és london is kérte. De nem. A németek 1941.június 22-én támadták meg a szu-t( a molotov-ribbentropp paktumban foglaltak ellenére), Magyarország 1941,június 26-án üzent hadat a szu-nak, egy máig is vitatott repülőtámadásra hivatkozva. Milyen "kényszeritésről " beszélsz te szerencsétlen, tudálékos ?

Nem is érdekel a szófosásod, mert annyi "tényszerúséget" tartalmaz minden megnyilvánulásod, mint a brummogás a mackó sajtban.
Nyírfa
@kereső: 13.09

Fájdalmas látni ezt a rengeteg hasonlóságot Horthy és Orbán cselekedetei között. Ahogy a németek meglengették a mézesmadzagot a területek visszacsatolásával, a kormányzó csak a dicsőségre tudott gondolni. Orbán lassan nyíltan követeli Kárpátalját, foglalják vissza felvásárlásokkal Erdélyt, Felvidéket és a Vajdaságot. Mindeközben az ország térdre rogyott anyagilag.
A svédek NATO-csatlakozásának a megszavazása körüli folyamat is kísértetiesen egyezik a német és a magyar hadüzenet stratégiájával.
Nyírfa
@kereső: Még a 13.19-hez: És az EU szépen végigasszisztálta.
csak úgy....
@Őrnagy: még jó,hogy az ápolóid elvették a vizipisztolyt töled! -különben úszna a diliház! :)
kereső
@Maccska: Igen, tudjuk- kiderült már régen. Na, de ennek mi köze van horthy megitéléséhez? Azoknak a bűnöknek az elkövetéséhez, amelyeket kényszer nélkül elkövetetett? Mert az, hogy "kvázi" megmentette a Bpesti zsidóság egy részét a gázkamráktól- nem menti fel, a vidéki zsidóság elpusztitásáért tett.

Ami meg hitlert illeti, nem olvasta sztálin a mein kampfot- holott abban már leirta hitler, hogy honnan is kell megszerezni az "életteret" a németek számára, hogy a német parasztnak kell a zsiros ukrajnai föld- amely majd ellátja az anyaországot a szlávok rabszolgamunkájából.
A többi meg már csak bla-bla-bla. Mikor is irta meg fő művét a sátán?
csak úgy....
@Maccska: @Őrnagy: ti annyira buták,hogy benneteket már a családotok is rühell! :)
Pusztai
...hogy Soros György adta a dollármilliókat a magyar baloldalnak – tárta szélesebb közönség elé a Mandiner elméletét az M1"

tehát ez csak elmélet, még csak nem is gyanusítás, hanem álmodozás.

az azonban têny, a magyar történelem legnagyobb klepto és cezaromániás pszihopta gazember a miniszterálnok,
Pusztai
A köztévé szerint olyan videók kerültek ugyanis nyilvánosságra, amelyek – "úgy tűnik" –

Úgy tűnik.elmélet, mjafasz van??
Pusztai
micsoda úgy tűnik elméleti álmodozás bűvésztrükk leleplezés.
beszarooook!!

ilyen fassággal lehet hülyíteni a népet.
kereső
@Maccska: 13:23 A múlt nem változik. Csak az "interpretálása"- a múlt történései ugyanazok maradnak, mint ahogyan megtörténtek. Egen, elég régen tanultam történelmet- de ez mit változtat a múlt történésein?
Pusztai
Én csak annyit kérdezek: járt, vagy bárki tapasztalt olyant, hogy beírt valami a fideszt vagy valmék vezérét negatívan érintő gazemberséget, ezekre megjelent egy fideszvakhitű akkor normálisan vitatkozott, tényeket kezdett felsorolni forrás betevéssel, és a végen normális hangon lehetett elbúcsúzni?
--Több mint 20 éve lógok a szeren, nem volt ilyen esetem.
A fideszhívő nem a tényeket nézi, hanem azt: ki írta, vagy kiről írták, 99%-ban azonnal gusztustalanul jelzőz, személyeskedik, lehülyéz, ha visszagyűrőd, négyzetre emeli a mocskát.
.. Nu ezért nem reagálok ezekre a másokat gyűlölő fideszvakhitűekre mert hit ellen nincs érv.
Ők hisznek.
A legszebb amikor önmagát áztatja, azzal támad mást, amit ezerrel elkövet, észre sem veszi, de büszkén rázza a kexfát: én nyertem!!
Legjobb ezeket szarnak nézni, átlépni, magad és a fórumot kíméled a mocskuktól.
Pusztai
Kiemelem:
"A legszebb amikor önmagát áztatja, azzal támad mást, amit ezerrel elkövet, észre sem veszi, de büszkén rázza a kexfát: én nyertem!!
Legjobb ezeket szarnak nézni, átlépni, magad és a fórumot kíméled a mocskuktól."
kereső
@Maccska: Na, de amiről tudok, az nem változik.Már megbocsáss, de hülyeséget irtál.
Clavigo
@Őrnagy: Nagyon aktív vagy őrmikém... meg nagyon hülye is.
csak úgy....
@Clavigo: legalább föllélegeznek az ápolói , - két emberes nehéz idióta a faszi ,köll hozzá vitézség mire a személyzet kényszerzubbonyba dugja!
csak úgy....
nem is értem,hogy a magyarok setét gyogyijai miért a nemlétezö soros birodalomtól fosnak, mikor ott van nekik a létezö mészáros&0rbán&vö birodalom, aki átbassza, kizsigereli és meglopja öket?
fidnyákok,ti kukábbak mint az üveghegyen is túl!
csak úgy....
@Őrnagy: = született (állítólag nem fideszes) elmebeteg! :)
Péter2
Törvény szerint miért nem adhatna egy magyar állampolgár pénzt bármelyik pártnak , ezt semmi törvény nem tiltja , Soros György elsődleges állampolgársága magyar , tehát magyar állampolgár , evvel minden süketelés , lázítás , gyűlöletkeltés , fidesz bolondok hergelése ,felesleges , viszont a fidesznek el kellene számolni a kampánypénzekkel , hogy mennyit költöttek , és mennyi magyar közpénz került ki külföldi szélsőséges pártok választási kampányára !
Qqberci
"tárta szélesebb közönség elé a Mandiner elméletét az M1."

Akkor most néhány szót Loptampusztáról...
Nessy
Érdekes, amikor Soros az induló fideszt "támogatta" nem kevés dollárral, külföldi ösztöndíjjal, akkor nem volt ilyen problémájuk a párt finanszírozással! Ja, akkor még éppen liberálisok voltak!
leszholnapis
@Őrnagy: itt a törvényeket elöször a horda és tagjai szegik meg...
csak úgy....
@Őrnagy: sok komcsi és nem komcsi idiótát tapasztaltam az életem során,- közülük te viszed a pálmát,- te otromba buta proli,te tetves fasz! -akinek a kommunikációs képessége a bányász béka pitschája alatt !
namihami
Mandiner? Mtv1? KESMA?
Bizony, csakis tiszta forrásból...
teuton
@Őrnagy: Osztan vademeles es itelet volt mar? Ja, semmi, csak te pofazol baromsagokat... Akkor semmi gond, egy hülyenek mindent szabad...
Pusztai
@teuton: Már rég kimondták maguk a fidesz hatalmasok: , nem volt törvénytelen pénz bejövetele, utólag fabrikálták a szuterén tűrvényt.
RonaGyuri
„cui bono” és persze vele az is, hogy mégis milyen érdeke???

persze túl azon, hogy a „jól bevált” szadeszos megmondóembereknél mindennél fontosabb, hogy előadják az elméletüket

Azt is mondhatnám, hogy egyenesbe fordult a helyhatósági kampány, de az az igazság, hogy főpolgis kis túlzással 19-óta folyamatos. legalább is az része, hogy Karácsony mindig mindenkitől – persze a hangnem nem egyforma – megkapja a magáét.
Érdekes színfoltja a helyzetnek, hogy és ahogy a média kezeli az LMP-s jelöltet. A teljes paletta lelkesen szajkózza a szakértői bon mot-jait. Na jó a Lázár-t illetőknél az egyik oldal elhallgatóbb. Azt viszont egyöntetűen elhallgatják, hogy
egyfelől; hogy a regnáló ME unokatestvére,
ahogy azt is, hogy szinte minden intézkedése éktelenül rosszul sült el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.